![]() |
PINK Lamborghini Murcielago
14 Attachment(s)
:tears::tears::cry2: Pacat de masina :cry2::tears::tears:
|
Re: PINK Lamborghini Murcielago
poate este a unei domnisoare :)
|
Pe mine nu m-ar deranja asa!:lol::lol:
|
nu e deloc pacat....de ce pacat ?
vopseaua imi place ft mult , negru mat , iar interiorul roz , cum a spus si Alex mai sus , poate masina este a unei domnisoare! |
pacat de masina?!?! putea sa fie si cu inimoare, o luam daca era pe moca:))
|
pe moca? m-as bucura si cu 20.000 euro
|
Urata masina=))...Dar nar strica in garaj:-"...:lol:
|
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/0qdo0o1wvWw&hl=en"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/0qdo0o1wvWw&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>
|
Cand ai bani multi si ideile sunt pe masura. . . :)
|
sunt 2 posibilitati
ori e a unei domnisoare cu bani garla ori a unui gay oricum frumos |
Tare as vrea sa vad o domnisioara buna rau urcand intr-un Lamborghini din asta si sa iti zica, hai iubitule te tine o tura??
|
as preferao roza si la exterior :))
|
La exterior are nota 10, la interior un 3, cred totusi k este masina unui gay, pt k o domnisoara nu ar fi avut bani de ea (doar ar putea sa fie vreo fata de seic sau fiica lui Bill Gates, sau ultima faza cine stie ce a facut cu gura la vreunul de mai sus :))) )
|
de unde si pana unde doar fata lui bill gates ar fi avut bani?sunt mii de vedete cu bani si masini mult mai tari ca asta..
in legatura cu masina..mi se pare foarte reusita..nu stau sa dau replici la taranii..cum e roz cum e GAY...e MULT mai tare interioru asa decat alb sau crem.. iar exterioru nu e un negru mat de SERVICUSI din romania..la costat cateva mii bune de lire sa o faca negru ala mat.. |
mi se pare destul de tare contrastul si parca e pimpin :)
|
Iach... :weirdface
|
sincer masina e superba si la interior si la exterior 1 la mana masina este din dubai se vede dupa numar si nu este a unei domnisoare chiar este a unui seic care mai are si un ferrari cromat si sincer pe cine ar deranja un lp640 daca are interior roz ?? ?? ?? p mine nu poate sa fie si cu im gay :)) p ea ca tot as luo
|
nu m-ar deranja ca acel Murcielago sa fie a mea..asa pinky cum este =))))
|
Mashina De P.I.M.P .. super tare .. au gusturi bizare aia .. :))
|
Quote:
|
BLASFEMIE... cum sa vopsesti inscrisul "Lamborghini" in roz...asta a pus capac...interiorul poate nu ma deranja atat de tare...
|
Quote:
|
dacia cu huse roshii nu mai e de gay:))))
|
Quote:
Ai prefera-o "ROZA" ? Hai sa invatam mai intati limba romana si dupa sa ne dam cu parerea. Oricum referitor la cei care spun ca masina este naspa, tipic romanesc, cei care au comentat rau la adresa masinii sunt niste copii crescutii in Dacii si cu mileuri pe TV si sunt mari critici auto. |
...si cu oua kinder in antena ...
|
Quote:
|
si ce daca masina are interiouru roz, pana la urma vorbim de una din cele mai exotice masini si sincer cred ca toti care au avut o adresa negativa, daca cineva lear pune masina in brate iar pupa si picioarele acelui om.
plm e lamborghini nu DACIA. sal'tare |
arata mult prea tare
|
masina pare a fi a unui peste sau a unui gay :lol:
|
da frate foarte tare , sare in ochi ca si asha vezi toti cocalari cu interioare albe , negre sau mai stiu eo ce culori tampite , eu as prefera mai mult PiNk
|
Mi-ar lua ceva timp sa ma obisnuiesc cu interiorul, dar nu m-ar deranja una. Si sincer ar putea sa zica toti ca sunt gay sau ce mai vor ei, nu cred ca m-ar interesa parerea lor sa am asa o masina. Am votat "merge".
|
nu m-ar deranja chiar daca e ROZ ...... cred ca ar fi chiar cool B-) , iar la aia care nu ar lua-o (nici pe gratis)ca are scris lamborghini cu roz sau nustiu ce pretentii dastea , sa-si puna huse dalea din carrefour k doar.... sunt la moda in romania , si niste linii strambe pe capota sau abtipilduri dalea cu flacari =)))
|
arata bine pt o fata asa o personalizeaza fiecare dupa gustul ei nu poti sa te caci in gustu ei doar sa ii dai niste sfaturi sau altele :D nu m-as supara sa stau la volanu masini si cu fata in dreapta :)) sau si in dreapta ......macar....
|
interesanta ideea....dar parca mergea ceva pink si la exterior...jantele sau sa fie facuta masina in 2 culori si de la pink deschis sa se ajunga la negru....
|
Fratilooooorrrr.....treziti-va....asta e masina de roz la interior????
|
Da, e roz la interios, şi care ar fi problema ? Cine spune că n-ar conduce aşa ceva, MINTE !
|
poate este a unei femei
|
in afara de interior e superba:D...
|
E ori a unei domnisoare, or a unui italian dala homosexual de are tricouri roz, de mai nou si romanu a adoptat genul asa, de strada e plina de homosexuali dastia pe strada. Sunt in "tendinte" ...mars mah de aici.
|
najpa rau ....roz huh ...urasc rozu ....pacat de masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning