![]() |
Logan Kompressor by Elia tuning
3 Attachment(s)
La Frankfurt s-a prezentat ultima versiune a loganlui... motor turbo, 136 cai putere :lol:
|
Am vazut si eu la televizor insa la 23.000 de euro ptr. 136 de cai mi se pare enorm in rest masina pare ok :wink:
|
hehe, da e un logan \"mai frumos\".. pretul intradevar...lasa MULT de dorit :lol:
|
Ar fi fain sa o vedem live masina....prietenii stiu la ce ma refer . :lol: :lol: ....adica o sa o vedem live... :lol: :lol:
|
Arata bine,da costa rau :lol:
|
E chiar fromoasa nu mai are aspectul ala de dulap dar ....PRETUL.....e pt 2(doua) bucati? :P
|
23.000 de euro pt discuri FAKE pe spate :lol:
|
Da o transformare intradevar dar acuma nush la televizor ziceau si de o comercializare in romania sub marca loganul de lux :?
|
acum pare mai a masina buna....are si performante acum..si un aspect mai placut...pretul insa te face sa te razgandesti...la banii astia se poate lua o masina mult mai puternica si mai buna :D
|
la banii astia imi iau STI cu 2000 km ......sau nou da chel ...
|
ce este un STI chel ? :shock:
|
STI chel ? pai doar doua variante sunt al noi , diferenta vreo 300 E , ala \"chel\" nu are combina audio . ala dotat , si mai scump cu 300E , are .
apropos e pe la 30k cip :) Impreza STI 29 650 € Impreza STI 29 950 € |
:lol: :lol:
este wrx pe la 24k cip.. ;) oricum, prefer un Golf 5 GTI, de 19.000 CIP :) |
Impreza WRX 4D MT 22 724 €
sef, pune niscai dotari pe GTI ul ala , si vezi daca poti pune 4motion ... ahhh nu exista ... aha ... |
nu am fost inteles bine :oops:
prefer golful in comparatzia cu Logan \"TURBO\" :) subaru nu are ce cauta in comparatzile astea |
Quote:
Quote:
|
scuze atunci :oops:
|
se vor fabrica doar 100 bucati :) Cica Logan RS 100 :lol:
probabil ca vor avea o placuta, cu numarul masinii... 13/100 :) ca la alte \"marci celebre\" Fiind asa un unicat, vanzarile vor fi mari in Dubai, si alte tzari sarace, ca un \"custom\" logan nu'si permite oricine... si da...masina va scrie istorie :lol: :lol: :lol: ps: ma gandesc ca in standul de la Buggati, unde e expus Veyron'ul...e INVIDIE :lol: :lol: |
Mai putin si vedem Logan de 200 cp...si la 220 km/h pe autostrada o sa vezi ca vine Loganul in spate incarcat cu saci de varza si-ti da flashuri cu farul sa te dai la o parte ca el se grabeste la piata... :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
dejaba....tot ca un sifionier arata tigaia asta...poa sa aiba 500cp :lol:
|
Re:
Quote:
|
dragut golanu... au micsorat si garda la sol... dar totusi sunt curios cum o fi sa mergi pe autostrada la 200km/h sa fie \"putin\" vant lateral... si sa te rastorni cu dulapul :twisted:
|
arata bine... oricum mereu mi s-a parut ca loganul are potential, pacat ca iese din fabrica aratand ca un gunoi
|
Motor 1,6 litri cu KOMPRESOR nu turbo la 136cp. Asta e configuratia Elia pt motorul acelui Logan care se va vinde undeva in jur de 24 000 euro. |
la 24.000 iti iei masini mult peste logan, parerea mea e ca nu merita
|
Sunt curios cat va costa versiunea pt Romania?! (ziceau la tv ca vor vinde peste un an si la noi). Oare aia va mai avea navigatie, piele?! Dar mai bine iti iei altceva de banii astia! Oricum, fata de modelul din fabrica, arata de 10 ori mai bine!
|
Oricum trebuie sa se faca diferenta intre o masina de serie limitata si loganul normal. Loganul acesta e facut ca sa testeze piata probabil, si desi este foarte scump pt ce ofera eu zic ca se va vinde imediat, oricum cine il va cumpara nu-l va cumpara decat ca o a 2-a sau a 3-a masina si nu neaparat pentru performante ci chiar pentru ca este o serie limitata.
Si trebuie apreciat tuningul facut de Elia pentru ca poate pentru versiunile ulterioare de logan vor fi inglobate in versiunea de serie unele imbunatatiri de la acest logan tunat. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
:oops: shame on me, nu am fost atent :oops: |
totusi...sunt o carutza de bani...si pentru ce? in banii aia atzi iei n masini cu performante si confort peste ce ofera lobanul, dupa parerea mea loganul respectiv e o investitie proasta.
|
Re:
Quote:
|
pentru asta exista tuning-ul, apeland la el te asiguri intr-o oarecare masura ca nu o sa mai vezi o alta masina k a ta pe strada si dupa cum am zis si mai devreme...omu pe banii lui isi ia ce vrea...ai alege logan-ul...foarte bine e dreptul tau eu am zis doar ca in banii aia as lua altceva... fiecare alege ce vrea :)
|
la bani astia iti iei masina nu gluma cred ca o sa se bata pe cele 100 de bucati :punch: :D :D :D
|
ce spun cei de la ELIA
cei de la Elia spun ca Logan lor costa intre 17.500 si 23.000 in functie de dotari- piele, incalzire scaune, sistem de navigatie, ABS, oglinzi / 4 x geamuri actionate electric, incalzire in scaune/oglizi, A/C etc..
ce este cel mai important este ca, distanta de franare s-a redus la aprox. o treime fata de modelul standard si ca prin modificari la suspensie - marire ecartament si coborarea centrului de greutate masina sta ca pe shine in viraje - expresia lor; nu este de neglijat faptul ca, spun ei, cu 136 cp si greutate 1000kg mashina trece lejer de 200km/h; - nu dau timpi de demaraj de nici un fel; teoretic la 1000 kg, 136 CP si tractiune fata: - pentru un 1/4 mila - timp de parcurgere 16.149 secunde - viteza atinsa pe 1/4 mila : 148.8 km/h hev a nais dei; articolul original[ in germana]: Dass man den Preis eines DACIA Logan locker verdoppeln kann, beweist ELIA mit seinem Conceptcar Logan RS100. Trotzdem bietet der ELIA Logan immer noch ein konkurrenzloses Preis-/Leistungsverhältnis. Denn das nur 1.000 kg leichte, geräumige Kompaktauto überspringt dank Kompressornachrüstung locker die 200 km/h-Marke. Die etwas schwammige Straßenlage des Serien-Logan ist dabei nicht mehr wiederzuerkennen. Denn dank Gewindefahrwerk und 17Zoll-Rädern mit breiterer Spur geht der ELIA-Logan wie auf Schienen um die Kurven. Und die deutlich verbesserten Bremsen reduzieren den Serien-Bremsweg um ca. ein Drittel. Aber auch außen und innen wird das ELIA Conceptcar deutlich attraktiver durch Tieferlegung, Aluräder, Spoiler, Chromgrill, Sportauspuff und Ledersitze, Sitzheizung und Navigation. ELIA plant, nur 100 dieser Logans mit 100 KW zu bauen. Je nach Basisfahrzeug beginnen die Preise bei 17.500 € und enden bei 23.000 €, dann natürlich als Logan \"de Luxe\" mit ABS, Klima, 4 elektrischen Fenstern, Bordcomputer, Funkfernbedienung, Nebelscheinwerfern, elektrischen, beheizbaren Aussenspiegle, etc. :evil: :P :twisted: |
Cat de cat au scos-o la lumina. Problema e ca este foarte scumpa pentru o DACIE
|
-
Se spune ca Logan e mashina... se spune ca Dacia nu e mashina...
Deci Dacia Logan este ~~~~~???? Eu cred ca abia LOGAN+ELIA este mashina... cred ca varianta la 17.500 Euro este totusi rezonabila cu frane in adevaratul sens al cuvantului-nu urme de de frane si 136CP cu compresor mecanic, jante de 17'' cu gume latime 235(parca) suspensie +evacuare sport -poate cu ABS chiar si fara piele,sistem de navigatie geamuri electrice etc, etc, etc |
Re: ce spun cei de la ELIA
Quote:
|
corectare
corect, imi cer scuze cu o treime nu la o treime. era dubios tare \"la o treime\".
stie cineva ce frane folosesc - producatorul cine este? m-ar interesa si rapoartele de transmisie + raportul de transmisie final pt. modelul de 1.6 si 1.4 multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 10:00. |
- Copyright 2026 4Tuning