![]() |
O Dacie De Securisti:))
4 Attachment(s)
Salutare...cu multa rabdare si putin noroc am gasit o super Dacie,dupa vremea lu Ceasca,facuta pt Securisti.
DC spun asta??? Pt k are asa: Motor 1.4 Renault cod840 si 74 kw(102cp) carb dublu-corp WEBER Cutie 5 vit Planetare GLENTZER si cel mai mult...ce ma atras la ea...este k totul este trecut in talon:X voi atasa niste p[oze sa o vedeti...si o sa va tin la curent cu evolutia ei... Cu respect, Keloo:lol::D |
Re: O Dacie De Securisti:))
o masina plina de surprize :D
|
Pentru inceput ai putea sa te apuci de tabla pentru ca nu are o linie ...in viitorul apropiat ce anume ai de gand sa ii faci ? pur si simplu te duci colo colo unde ai treaba sau o bagi la curse ? ca la un motor de 102 cai, cam sunt tentatii
|
Quote:
Da,tablaria trebuie schimbata toata. pe viitor va aparea pe masina masca de r12,pasaje roti g1sau2,trecere de la 3 la 4 prezoane,si etc...sper sa va placa ce va iesi. Eu va voi tine la curent cu evolutia ei... |
Quote:
Ca sa fiu ON-topic-da voi schimba foarte multe chestii la masina asta...printre care si racordul d la filtru d aer la carb...:twisted::-P |
salut , bun venit, din ce an e daciuta ta?
|
frumoasa masina motor ai da frane sunt cele de dacie stoc sau sunt modificate
|
este uimitoare daciuta ta!!!...poti sa spui ca esti un norocos ca ai gasit o astfel de dacie ;)
|
cat ai dat pe masinuta??e raritate...sa o stapanesti sanatos...
|
Quote:
are sigiliu pe bord si pe cutia de viteze Quote:
in rest este o dacie de serie. va avea alte frane,k sa nu ma opresc in pomi,boscheti cu ea:)) Quote:
Quote:
PUTIN,la cat valoreaza ea |
Salut! Masina daca intradevar a fost facuta pe comanda a apartinut unui om foarte important. Nu vorbesc prostii , stiu pe cineva care a avut o dacie dasta , poate o fi aceeasi...
|
Quote:
|
66000??? adica aproximativ 2800 km pe an vrei tu sa zici.Ma indoiesc mai ales ca in bord iti arata doar km de ordinul zecilor si nu sutelor de mii.Eu zic ca la o masina din anii 80 nu prea mai conteaza cati km are.Oricum ai de bagat bani gramada in ea.Macar motorul sa nu bata sa nu dea cu fum si cutia sa mearga cum trebuie ca restul se fac.
|
Quote:
am zis d km,k ma intrebat un user dupa forum. oricum...mersi pt sugestie/avertisment,sau cum vei tu sa ii zici.voi avea nevoie de idei si altele. Pana una alta,ca sa fiu ON-topic...ma nevoie de ochelari de r12.am masca,dar am cu faruri rotunde/asa k,oferte,schimburi,etc. Cu respect, Keloo |
cat fuge cu 102 cp?:shock:
|
vrei sa o faci gordini:D oricum marfa masina daca ai da o informatie mica cam ce pretz a costat toata afacerea daca nu te superi si ce ai de gand cu ea mai pe larg:D bafta cu proiectul
|
Un om cu adevarat fericit
|
Quote:
p mn nu ma intereseaza kt fuge,ci kt de rapid ajunge la viteza aceea.asta conteaza cel mai mult.parerea mea Quote:
da,masina va fi gordini style;)).si am nevoie de:ochelari masca fata r12.doar ochelarii dreptunghiulari.io am cu faruri rotunde,dar nu imi plac.dau la schimb sau ne intelegm noi;))deci,OFERTE...va rog frumos. Quote:
nu mai dorm noaptea. mi-o imaginez cum va fi si...:Xnu mai ma ia somnul.aseara am adormit p racoare,adik p la4 dimineata.am facut liste,planuri,etc. masina va sta pe dreapta un timp pana voi strange toate piesele necesare. |
sa o stapanesti sanatos si fara incidente , o dacie foarte rara, felicitari ca ai pus mana pe ea, tu stiai dinainte ce are pe ea sau te-ai dus pur si simplu sa o cumperi?
|
viteza maxima din talon care e?
|
Quote:
este greu sa cititi mai in urma??? k e urat sa raspund la aceleasi intrebari. salutare |
Quote:
:)) l-a oprit pe tata un nene,si a zis d masina.am vazut-o,am placut-o,am luat-o:)) |
si cand ai vazut-o atunci , iai vazut si motorul?s-au dupa ai aflat ce se ascunde defapt
|
Quote:
discutie... "-Domne,stii p cnva kre vrea o masina??? -C masina domne? -O dacie facuta pt securisti... (tata)-domne faci misto d mn? -nu -hai sa o vedem -pai sa stii k are motor de renaul de 102cp,5vit,etc." si atunci....am bagat benzina intr-o sticla,am suit bateria,si am plecat acasa cu ea.noroc k era la kteva strazi d mn,k nu aveam frane deloc.o opresc cu frana d mana...oricum,asta nu conteaza.conteaza k astept sa ma apuc sa o fac si sa ma bucur d ea. Cu respect. |
O masina foarta rara si uimitoare.......sa ai parte de ea!
Numai bine. |
cu masca de pe fata o sa fie nasol ca nu prea mai gasesti prin bucuresti asa ceva eu am cautat o luna si daca iti spun cum miam cumparat te ia capul : masca era 70 ron in targ am intrat pe site la autovit am cautat o dacie 1300 care avea masca deaia si lam sunat pe om la 11 noaptea iam facut o oferta tentanta 100 ron si masca mea la schimb sa mio aduca acasa el era tot din buc dar eu eram din colentina si el din dr taberei si vezi ca omu a venit la 2 dimineatza si mia adus masca :)) asa ca bafta poate gasesti si u la fel ca decat sa te duci in nustiu ce orash doar pt o masca nu prea se merita
|
Quote:
succes in continuare la modificari..8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Salutare Quote:
si dupa cum am mai spus, si dak citeai,masina va avea sist de franare complet schimbat.asa k pana voi avea toate piesele necesare pt a ma apuca de masina,voi mai discuta cu pasionatii marcii Dacia. Kelloo |
e fainutza cu draci masina ta.. dar as vrea si o poza cu talonul...;)) k nush ce sa cred k e de la securisti???
Io am o dacie din 2000 luata tot de la securisti;))) da nush in a ta oare bagau securisti asa carburator..:D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
man e sooper masinutza;));)) dar la tine cum scrie la proprietaru dinainte??? unitatea militara sau politia etc...?? k la mine park scria unitatea..
Sa o porti sanatos e faina cu draci;)) |
Quote:
cel mai mult imi place ce svrie pe cartea masinii,la observatii "NU NECESITA CERTIFICAT DE OMOLOGARE ARTIZANALA":d |
ce sa zic... e super masinuta ta :) sa ai bafta de ea, fara peripetii si probleme. auzisem si eu acum ceva timp de asemenea Dacii, dar nu stiam exact care e treaba cu ele...
sfatul meu (sunt patit) e sa schimbi absolut tot sistemul de frana, inclusiv pompa, etrieri si tevi... tot. mai ales ca masina a stat "pe dreapta" ceva timp... pana nu vei avea un sistem de franare bun, eu zic sa nu te apuci sa o alergi. ai putea sa pui discuri fata (sau chiar si spate) de renault, impreuna cu pompa de frana mai mare (eventual cea cu servo, de papuc)... nu ma pricep f bine la compatibilitati, dar sunt sigur ca vor fi mult mai bune franele decat cele stock de Dacia, fie ele chiar si noi. am avut acum 2 sau 3 ani ce iti trebuie tie, o grila de renault cu tot cu ochelari pt faruri drepte... dar am dat-o, nici nu mai stiu carui vecin, dupa ce am dat si masina. spor la treaba, sa-ti iasa ceva frumos :) |
salut. tare daciuta ta nu am mai vazut ...cum zicea cineva mai sus... am auzit de ele doar :). poate trec pe la tine sa o vad intr-o zi... stau prin apropiere . multa bafta cu ea si sper sa nu o abandonezi proiectul
|
mare norocos iesti sa sti si sa o stapinesti sanatos io am avut alpine pe o dacie si fugea 180 km h in 4 trepte si de ajuns la viteza asta ajungea destul de repede adica nu ajungea la 180 chinuit .
|
Quote:
caut ochelari de r12...vreau sa strang kt mai multe piese pt ea,si la toamna sau in iarna sa ma apuc de ea...am alte prioritati in momentul de fata.asa k... ea mai poate astepta.oricand te astept...str.Mixandrei,sect4,buc...:))BERCENI CITY Quote:
|
te pot ajuta cu orice imformatie iar masina nu sa vindut sa dat doar motoru jante si suspensie caroseria o tin ca rezerva asta in caz ca vreau sa mai fac ceva din ia .id u meu marele_ouu
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning