Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   O Dacie De Securisti:)) (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/81165-dacie-securisti.html)

robert_berceni 14-06-08 19:33

O Dacie De Securisti:))

4 Attachment(s)
Salutare...cu multa rabdare si putin noroc am gasit o super Dacie,dupa vremea lu Ceasca,facuta pt Securisti.
DC spun asta???
Pt k are asa:
Motor 1.4 Renault cod840 si 74 kw(102cp)
carb dublu-corp WEBER
Cutie 5 vit
Planetare GLENTZER
si cel mai mult...ce ma atras la ea...este k totul este trecut in talon:X
voi atasa niste p[oze sa o vedeti...si o sa va tin la curent cu evolutia ei...

Cu respect,
Keloo:lol::D

riv_gms 14-06-08 19:47

Re: O Dacie De Securisti:))

o masina plina de surprize :D

Daniel_Toa 14-06-08 19:55

Pentru inceput ai putea sa te apuci de tabla pentru ca nu are o linie ...in viitorul apropiat ce anume ai de gand sa ii faci ? pur si simplu te duci colo colo unde ai treaba sau o bagi la curse ? ca la un motor de 102 cai, cam sunt tentatii

robert_berceni 14-06-08 20:10

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1591346)
Pentru inceput ai putea sa te apuci de tabla pentru ca nu are o linie ...in viitorul apropiat ce anume ai de gand sa ii faci ? pur si simplu te duci colo colo unde ai treaba sau o bagi la curse ? ca la un motor de 102 cai, cam sunt tentatii

Pai...va fi o masina de DUMINICA,o sa o bag si la CURSE:twisted:k doar nu o sa merg k un pensionar.
Da,tablaria trebuie schimbata toata.
pe viitor va aparea pe masina masca de r12,pasaje roti g1sau2,trecere de la 3 la 4 prezoane,si etc...sper sa va placa ce va iesi.
Eu va voi tine la curent cu evolutia ei...

robert_berceni 14-06-08 20:33

Quote:

Originally Posted by hho_primo (Post 1591402)
la motor, ce ai putea sa modifici, ar fi cursa aerului, mie unul mi se pare foarte lung racordul si prea mare distanta pe care aerul rece trebuie s-o parcurga ca sa ajunga in carburator.... eventual sa ii tragi alta traiectorie aerului...

Va avea filtru d "aier" sport:)) din Vitan Racing///si cred k o sa ii pun si un///M powa:))(glumeam)
Ca sa fiu ON-topic-da voi schimba foarte multe chestii la masina asta...printre care si racordul d la filtru d aer la carb...:twisted::-P

negrey_1300 14-06-08 20:35

salut , bun venit, din ce an e daciuta ta?

[email protected] 14-06-08 20:38

frumoasa masina motor ai da frane sunt cele de dacie stoc sau sunt modificate

kapa_krs88 14-06-08 20:42

este uimitoare daciuta ta!!!...poti sa spui ca esti un norocos ca ai gasit o astfel de dacie ;)

RobertRFG 14-06-08 20:57

cat ai dat pe masinuta??e raritate...sa o stapanesti sanatos...

robert_berceni 14-06-08 21:01

Quote:

Originally Posted by negrey_1300 (Post 1591410)
salut , bun venit, din ce an e daciuta ta?

Daciuta mea este din 1985,ea avand la bord doar 66000 km reali
are sigiliu pe bord si pe cutia de viteze

Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 1591415)
frumoasa masina motor ai da frane sunt cele de dacie stoc sau sunt modificate

masina are doar mot+cutie si planetare schimbate.
in rest este o dacie de serie.
va avea alte frane,k sa nu ma opresc in pomi,boscheti cu ea:))

Quote:

Originally Posted by kapa_krs88 (Post 1591420)
este uimitoare daciuta ta!!!...poti sa spui ca esti un norocos ca ai gasit o astfel de dacie ;)

multumesc.

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1591451)
cat ai dat pe masinuta??e raritate...sa o stapanesti sanatos...

banii nu conteaza.fericirea este nepretuita.
PUTIN,la cat valoreaza ea

RENAULTts 14-06-08 21:08

Salut! Masina daca intradevar a fost facuta pe comanda a apartinut unui om foarte important. Nu vorbesc prostii , stiu pe cineva care a avut o dacie dasta , poate o fi aceeasi...

robert_berceni 14-06-08 21:12

Quote:

Originally Posted by RENAULTts (Post 1591473)
Salut! Masina daca intradevar a fost facuta pe comanda a apartinut unui om foarte important. Nu vorbesc prostii , stiu pe cineva care a avut o dacie dasta , poate o fi aceeasi...

depinde...dacva sta in berceni si il cheama Preda si nu mai stiu cum...e aceiasi masina...acum este a mea,si ma mandresc cu ea.pot spune k sunt un pic norocos.;))oricum...fostul proprietar a avut grija d ea,dar 2 ani a stat p dreapta in fata blocului si e praf la tabla acum.eee.asta e,cu multa rabdare si nervi d otel,va iesi cva frumos:X

mikkai 14-06-08 21:21

66000??? adica aproximativ 2800 km pe an vrei tu sa zici.Ma indoiesc mai ales ca in bord iti arata doar km de ordinul zecilor si nu sutelor de mii.Eu zic ca la o masina din anii 80 nu prea mai conteaza cati km are.Oricum ai de bagat bani gramada in ea.Macar motorul sa nu bata sa nu dea cu fum si cutia sa mearga cum trebuie ca restul se fac.

robert_berceni 15-06-08 00:00

Quote:

Originally Posted by mikkai (Post 1591496)
66000??? adica aproximativ 2800 km pe an vrei tu sa zici.Ma indoiesc mai ales ca in bord iti arata doar km de ordinul zecilor si nu sutelor de mii.Eu zic ca la o masina din anii 80 nu prea mai conteaza cati km are.Oricum ai de bagat bani gramada in ea.Macar motorul sa nu bata sa nu dea cu fum si cutia sa mearga cum trebuie ca restul se fac.

pe mine nu ma intereseaza cati km are,ce a fost masina si etc.motorul va fi reconditionat de la 0.asa k nu mai conteaza km.
am zis d km,k ma intrebat un user dupa forum.
oricum...mersi pt sugestie/avertisment,sau cum vei tu sa ii zici.voi avea nevoie de idei si altele.
Pana una alta,ca sa fiu ON-topic...ma nevoie de ochelari de r12.am masca,dar am cu faruri rotunde/asa k,oferte,schimburi,etc.

Cu respect,
Keloo

plsx 15-06-08 01:39

cat fuge cu 102 cp?:shock:

gyde 15-06-08 03:31

vrei sa o faci gordini:D oricum marfa masina daca ai da o informatie mica cam ce pretz a costat toata afacerea daca nu te superi si ce ai de gand cu ea mai pe larg:D bafta cu proiectul

sorin_sorin95 15-06-08 14:10

Un om cu adevarat fericit

robert_berceni 15-06-08 15:53

Quote:

Originally Posted by plsx (Post 1591919)

viteza maxima constructiva este de 160km/h.
p mn nu ma intereseaza kt fuge,ci kt de rapid ajunge la viteza aceea.asta conteaza cel mai mult.parerea mea

Quote:

Originally Posted by gyde (Post 1592013)
vrei sa o faci gordini:D oricum marfa masina daca ai da o informatie mica cam ce pretz a costat toata afacerea daca nu te superi si ce ai de gand cu ea mai pe larg:D bafta cu proiectul

Pai,bestia asta mica a fost 300 iuro:)).io am dat lei(1000).mi se pare un pret fff mic in comparatie cu potentialul masinii.
da,masina va fi gordini style;)).si am nevoie de:ochelari masca fata r12.doar ochelarii dreptunghiulari.io am cu faruri rotunde,dar nu imi plac.dau la schimb sau ne intelegm noi;))deci,OFERTE...va rog frumos.

Quote:

Originally Posted by sorin_sorin95 (Post 1592464)
Un om cu adevarat fericit

Sa stii! ! !
nu mai dorm noaptea.
mi-o imaginez cum va fi si...:Xnu mai ma ia somnul.aseara am adormit p racoare,adik p la4 dimineata.am facut liste,planuri,etc.
masina va sta pe dreapta un timp pana voi strange toate piesele necesare.

Ingerasul99 15-06-08 18:20

sa o stapanesti sanatos si fara incidente , o dacie foarte rara, felicitari ca ai pus mana pe ea, tu stiai dinainte ce are pe ea sau te-ai dus pur si simplu sa o cumperi?

plsx 15-06-08 18:23

viteza maxima din talon care e?

robert_berceni 15-06-08 18:27

Quote:

Originally Posted by plsx (Post 1592832)
viteza maxima din talon care e?

este greu sa cititi mai in urma???
k e urat sa raspund la aceleasi intrebari.
salutare

robert_berceni 15-06-08 18:28

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1592826)
sa o stapanesti sanatos si fara incidente , o dacie foarte rara, felicitari ca ai pus mana pe ea, tu stiai dinainte ce are pe ea sau te-ai dus pur si simplu sa o cumperi?

SOARTA
:))
l-a oprit pe tata un nene,si a zis d masina.am vazut-o,am placut-o,am luat-o:))

Ingerasul99 15-06-08 18:30

si cand ai vazut-o atunci , iai vazut si motorul?s-au dupa ai aflat ce se ascunde defapt

robert_berceni 15-06-08 18:34

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 1592848)
si cand ai vazut-o atunci , iai vazut si motorul?s-au dupa ai aflat ce se ascunde defapt

A fost asa...inainte de meciul ROMANIEI...primul,ma plimbam cu tata cu ARO-ul familiei.si ne-a facut semn un nene.
discutie...
"-Domne,stii p cnva kre vrea o masina???
-C masina domne?
-O dacie facuta pt securisti...
(tata)-domne faci misto d mn?
-nu
-hai sa o vedem
-pai sa stii k are motor de renaul de 102cp,5vit,etc."

si atunci....am bagat benzina intr-o sticla,am suit bateria,si am plecat acasa cu ea.noroc k era la kteva strazi d mn,k nu aveam frane deloc.o opresc cu frana d mana...oricum,asta nu conteaza.conteaza k astept sa ma apuc sa o fac si sa ma bucur d ea.
Cu respect.

~ EWN ~ 15-06-08 18:36

O masina foarta rara si uimitoare.......sa ai parte de ea!

Numai bine.

gyde 15-06-08 18:40

cu masca de pe fata o sa fie nasol ca nu prea mai gasesti prin bucuresti asa ceva eu am cautat o luna si daca iti spun cum miam cumparat te ia capul : masca era 70 ron in targ am intrat pe site la autovit am cautat o dacie 1300 care avea masca deaia si lam sunat pe om la 11 noaptea iam facut o oferta tentanta 100 ron si masca mea la schimb sa mio aduca acasa el era tot din buc dar eu eram din colentina si el din dr taberei si vezi ca omu a venit la 2 dimineatza si mia adus masca :)) asa ca bafta poate gasesti si u la fel ca decat sa te duci in nustiu ce orash doar pt o masca nu prea se merita

plsx 15-06-08 19:17

Quote:

Originally Posted by robert_berceni (Post 1592839)

este greu sa cititi mai in urma???
k e urat sa raspund la aceleasi intrebari.
salutare

sunt obosit si nu am observat ca ai raspuns...

succes in continuare la modificari..8)

ynp_46 15-06-08 21:33

Quote:

Originally Posted by plsx (Post 1591919)

402km\h:rolleyes2 tu daca ai o masina cu motor puternic, si n`ai frane...tu dai talpa in ea?:?:

riv_gms 15-06-08 22:59

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 1593178)
402km\h:rolleyes2 tu daca ai o masina cu motor puternic, si n`ai frane...tu dai talpa in ea?:?:

esti umpic atent ce scriii

robert_berceni 15-06-08 23:02

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1592859)
O masina foarta rara si uimitoare.......sa ai parte de ea!

Numai bine.

mersi mult...sper sa ma bucur din plin de ea

Quote:

Originally Posted by gyde (Post 1592867)
cu masca de pe fata o sa fie nasol ca nu prea mai gasesti prin bucuresti asa ceva eu am cautat o luna si daca iti spun cum miam cumparat te ia capul : masca era 70 ron in targ am intrat pe site la autovit am cautat o dacie 1300 care avea masca deaia si lam sunat pe om la 11 noaptea iam facut o oferta tentanta 100 ron si masca mea la schimb sa mio aduca acasa el era tot din buc dar eu eram din colentina si el din dr taberei si vezi ca omu a venit la 2 dimineatza si mia adus masca :)) asa ca bafta poate gasesti si u la fel ca decat sa te duci in nustiu ce orash doar pt o masca nu prea se merita

super tare peripetia ta.eu sper sa gasesc p la prieteni/dezmembrari/cunostiinte.e bine macar k ai facut rost de ea.banii nu cred k mai conteaza,atata timp kt ai sufletul implinit,si o masina pe masura.
Salutare

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 1593178)

Dupa cum am mai spus si in urma...masina are 160km/h viteza constructiva.pe mn nu ma intereseaza sa prinda 220 la ora.vreau o masina kre sa prinda kt are ea din fabrica,dar foarte repede.
si dupa cum am mai spus, si dak citeai,masina va avea sist de franare complet schimbat.asa k pana voi avea toate piesele necesare pt a ma apuca de masina,voi mai discuta cu pasionatii marcii Dacia.

Kelloo

Messerschmitt 17-06-08 18:35

e fainutza cu draci masina ta.. dar as vrea si o poza cu talonul...;)) k nush ce sa cred k e de la securisti???
Io am o dacie din 2000 luata tot de la securisti;))) da nush in a ta oare bagau securisti asa carburator..:D

robert_berceni 17-06-08 21:46

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 1596926)
e fainutza cu draci masina ta.. dar as vrea si o poza cu talonul...;)) k nush ce sa cred k e de la securisti???
Io am o dacie din 2000 luata tot de la securisti;))) da nush in a ta oare bagau securisti asa carburator..:D

ia vezi.si urmeaza poza cu cartea,dar nu prea merge scanner-ul:(

Messerschmitt 17-06-08 22:41

man e sooper masinutza;));)) dar la tine cum scrie la proprietaru dinainte??? unitatea militara sau politia etc...?? k la mine park scria unitatea..
Sa o porti sanatos e faina cu draci;))

robert_berceni 17-06-08 22:47

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 1597439)
man e sooper masinutza;));)) dar la tine cum scrie la proprietaru dinainte??? unitatea militara sau politia etc...?? k la mine park scria unitatea..
Sa o porti sanatos e faina cu draci;))

man.eu sunt al 3lea proprietar;)).primul proprietar(X) a luat-o d unde a luat-o,a tinut-o 5 sapt,apoi a luat-o Y in 97 si a tinut-o pana mai acum ktea zile.1 sapt sau 2 km asa.nu ma intereseaza d unde e luata,cine a avut-o etc.
cel mai mult imi place ce svrie pe cartea masinii,la observatii
"NU NECESITA CERTIFICAT DE OMOLOGARE ARTIZANALA":d

Geo_ZGA 17-06-08 23:04

ce sa zic... e super masinuta ta :) sa ai bafta de ea, fara peripetii si probleme. auzisem si eu acum ceva timp de asemenea Dacii, dar nu stiam exact care e treaba cu ele...
sfatul meu (sunt patit) e sa schimbi absolut tot sistemul de frana, inclusiv pompa, etrieri si tevi... tot. mai ales ca masina a stat "pe dreapta" ceva timp... pana nu vei avea un sistem de franare bun, eu zic sa nu te apuci sa o alergi. ai putea sa pui discuri fata (sau chiar si spate) de renault, impreuna cu pompa de frana mai mare (eventual cea cu servo, de papuc)... nu ma pricep f bine la compatibilitati, dar sunt sigur ca vor fi mult mai bune franele decat cele stock de Dacia, fie ele chiar si noi.
am avut acum 2 sau 3 ani ce iti trebuie tie, o grila de renault cu tot cu ochelari pt faruri drepte... dar am dat-o, nici nu mai stiu carui vecin, dupa ce am dat si masina.
spor la treaba, sa-ti iasa ceva frumos :)

M-Pwr 20-06-08 16:57

salut. tare daciuta ta nu am mai vazut ...cum zicea cineva mai sus... am auzit de ele doar :). poate trec pe la tine sa o vad intr-o zi... stau prin apropiere . multa bafta cu ea si sper sa nu o abandonezi proiectul

marele_ouu 20-06-08 19:03

mare norocos iesti sa sti si sa o stapinesti sanatos io am avut alpine pe o dacie si fugea 180 km h in 4 trepte si de ajuns la viteza asta ajungea destul de repede adica nu ajungea la 180 chinuit .

robert_berceni 20-06-08 22:34

Quote:

Originally Posted by M-Pwr (Post 1603146)
salut. tare daciuta ta nu am mai vazut ...cum zicea cineva mai sus... am auzit de ele doar :). poate trec pe la tine sa o vad intr-o zi... stau prin apropiere . multa bafta cu ea si sper sa nu o abandonezi proiectul

:))cum sa abandonez proiectul???
caut ochelari de r12...vreau sa strang kt mai multe piese pt ea,si la toamna sau in iarna sa ma apuc de ea...am alte prioritati in momentul de fata.asa k...
ea mai poate astepta.oricand te astept...str.Mixandrei,sect4,buc...:))BERCENI CITY

Quote:

Originally Posted by marele_ouu (Post 1603334)
mare norocos iesti sa sti si sa o stapinesti sanatos io am avut alpine pe o dacie si fugea 180 km h in 4 trepte si de ajuns la viteza asta ajungea destul de repede adica nu ajungea la 180 chinuit .

stiu masinuta ta MARELE OUU...foarte tare.pacat k ai dat-o...ma poti ajuta si pe mine cu informatii,sugestii,etc???da si mie pe PM id tau sa vb mai multe pe mess.salut.BAFTA

marele_ouu 21-06-08 01:19

te pot ajuta cu orice imformatie iar masina nu sa vindut sa dat doar motoru jante si suspensie caroseria o tin ca rezerva asta in caz ca vreau sa mai fac ceva din ia .id u meu marele_ouu

CristiRS 21-06-08 01:20

Quote:

Originally Posted by robert_berceni (Post 1597343)
ia vezi.si urmeaza poza cu cartea,dar nu prea merge scanner-ul:(

nu mai posta adresa ca stai langa mine si oricum imi trebuie un alpin :lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:35.

- Copyright 2026 4Tuning