![]() |
Nissan GT-R V-Spec va fi lansat in decembrie
1 Attachment(s)
Conform Car and Driver, japonezii de la Nissan vor pregati o versiune concept a lui GT-R V-Spec (Victory Specification) pentru Salonul Auto de la Paris, in timp ce versiunea de serie ar putea debuta cel mai devreme in decembrie.
Datele tehnice ale lui GT-R V-Spec nu au fost inca dezvaluite, dar se stie ca acesta va fi o versiune imbunatatita a lui GT-R urmand a fi mai usor si mai puternic. Cei de la Nissan au recunoscut ca GT-R nu este un model profitabil, dar acest lucru se va putea schimba o data cu introducerea unor noi modele bazate pe aceiasi platforma. Este posibil ca in viitor sa fim surprinsi si cu o versiune Infiniti insa ramane de vazut. Toate acestea fiind spuse, este posibil ca V-Spec sa fie dezvaluit in cateva luni iar in decembrie sa fie gata de vanzare. |
Re: Nissan GT-R V-Spec va fi lansat in decembrie
Mi se pare greu de crezut ca nu e un model profitabil... Sunt convins ca toate costurile de dezvoltare a masinii au fost foarte mari dar masina are un pret de vanzare foarte bun si din cate am citit au comenzi destul de mari. Si banuiesc ca pretul in stabilit de Nissan a fost inclusa si amortizarea investitiei facute de ei. Oricum asa cum s-a scris se pot folosi platforma, motorul si pentru alte modele si atunci nu cred ca se mai pune problema de bani.
|
nu mai are sens sa dam comment...sa lasam doar inima sa se opreasca incet...
|
abia asteptam lansarea :D:D
|
Grava masina! Nissan au cam rupt norma cu Gozzila.
|
vb lu darkeddy...nu mai are rost sa mai vb..................................
|
No comm ....
Oricum masinile de o sa apara de acum incolo nu se vor putea cumpara de catre romani : Lipsa de $$$ :( |
nu e un model profitabil ?? si eu care credeam ca GT-R-ul o sa fie printre cele mai vandute modele de la Nissan
|
No comment
|
Quote:
|
In prima zi de lansare in anglia au fost comandate ~700 exemplare... Si intr-adevar America va fi cea mai mare piata a GT-R-ului. Cea mai tare masina pret/calitate/performante
|
o masina excelenta pt circuit, dar si pt strada si sunt sigur ca unii cunoscatori cu bani o sa-si achizitioneze o asa capodopera!
nici una stock nu este deloc de lepadat :P |
Ca sa lamurim ideea cu neprofitabil. Un Bugatti Veyron costa in jur de 2-3 milioane sa fie realizat iar pretul de vanzare este de un milion. Este doar un exercitiu de imagine pentru a demonstra publicului ce poate sa faca VW impreuna cu Bugatti. La fel este si Porsche Carrera GT pretul de fabricatie este mult mai mare decat cel de vanzare. Sunt proiecte pentru a arata publicului ce poate face Porsche. Nu stiu in situatia asta dar masinile acestea (super car) nu sunt toate facute pentru a obine profit ci pentru a obtine renume.
|
Nu cred ca este adevarat ce ai spus tu. Si hai sa iti spun de ce. Ca sa iti recuperezi o investitie imarti cheltulile tale la numaru de unitati pe care vrei sa il vinzi. La inceput cand numarul comenzilor de Bugatii era mic firma a lansat informatia cum ca ele s-ar vinde in pierdere, si asta fiindca atunci cand imparti o suma foarte mare la un nr mic de masini costul de productie da foarte mult, dar pe masura ce unitatile produse cresc atunci calculul se face altfel si costul pentru fiecare unitate produsa suplimentar scade. Acum dupa cativa ani de cand s-a lansat Veyron si dupa ce au vandut multe masini cred ca au inceput sa se apropie de realizarea de profit sau macar sunt mai aproape de recuperarea investitiei.
Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun. |
Quote:
Ontopic. E de vis "masinuta". |
Da stiu ce ziceti voi si yo am auzit chestia asta de mai multe ori. Si sigur era adevarata la inceput cand s-a lasnat veyron, acum sunt convins ca nu mai e asa. La fel o sa fie si in cazul lui GTR.
|
eh ...gtr-u da clasa si la imagine si la performanta cel putin pt mine multor masini.... http://uk.youtube.com/watch?v=qreQwTeaVWY ...n-am cuvinte...
|
Mi-a placut comparatia destul de obiectiva.
|
1 Attachment(s)
Noi detalii despre Nissan GT-R Spec V
In timp ce noua generatie a lui Honda NSX si viitorul Lexus LF-A sunt testate in Germania, Nissan a terminat de stabilit specificatille pentru modelul GT-R Spec V. Cei de la Road & Track au aflat ca supercarul japonez va fi construit intr-o editie limitata si va beneficia de doar 2 locuri. Pentru GT-R Spec V, motorul V6 twin-turbo de 3.8 litri va dezvolta 520 CP la 6500 rpm si 597 Nm intre 3200 si 5200 rpm. Spec V va fi si mai usor cantarind aproximativ 1640 kg. |
e criminala masina :X:X:X
|
mf...:X:X
|
e incredibila masina ... :X
|
pffffffff iubesc masina asta japan car rulessss;)
|
la cum mere masina asta e incredibila am vazuto la tg...
|
prea adevarata manina asta
|
se anunta un monstru...
|
Quote:
|
Quote:
|
8)8) arata bine... doar e nissan :lol:
|
Quote:
iar despre nissan gtr parca la 180000 de euro eu zic ca e profitabila .. |
arata foarte sportiv
|
pentru cine viseaza la senzatiile skyline si nu are bani sa caute al vazari piese ca am motor si cutie :)) R32
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masina asta te cam face sa te lasi de femei....sau sa vina cat mai multe la tine :lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Am avut ocazia sa o vad in realitate la Madrid.....e pur si simplu superba masinutza....:D.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:58. |
- Copyright 2026 4Tuning