Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Nissan GT-R V-Spec va fi lansat in decembrie (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/81040-nissan-gt-spec-lansat-decembrie.html)

boy_wonder 13-06-08 13:14

Nissan GT-R V-Spec va fi lansat in decembrie

1 Attachment(s)
Conform Car and Driver, japonezii de la Nissan vor pregati o versiune concept a lui GT-R V-Spec (Victory Specification) pentru Salonul Auto de la Paris, in timp ce versiunea de serie ar putea debuta cel mai devreme in decembrie.

Datele tehnice ale lui GT-R V-Spec nu au fost inca dezvaluite, dar se stie ca acesta va fi o versiune imbunatatita a lui GT-R urmand a fi mai usor si mai puternic.

Cei de la Nissan au recunoscut ca GT-R nu este un model profitabil, dar acest lucru se va putea schimba o data cu introducerea unor noi modele bazate pe aceiasi platforma. Este posibil ca in viitor sa fim surprinsi si cu o versiune Infiniti insa ramane de vazut.

Toate acestea fiind spuse, este posibil ca V-Spec sa fie dezvaluit in cateva luni iar in decembrie sa fie gata de vanzare.

2fast4you 13-06-08 15:08

Re: Nissan GT-R V-Spec va fi lansat in decembrie

Mi se pare greu de crezut ca nu e un model profitabil... Sunt convins ca toate costurile de dezvoltare a masinii au fost foarte mari dar masina are un pret de vanzare foarte bun si din cate am citit au comenzi destul de mari. Si banuiesc ca pretul in stabilit de Nissan a fost inclusa si amortizarea investitiei facute de ei. Oricum asa cum s-a scris se pot folosi platforma, motorul si pentru alte modele si atunci nu cred ca se mai pune problema de bani.

darkeddy 13-06-08 16:26

nu mai are sens sa dam comment...sa lasam doar inima sa se opreasca incet...

steffan 13-06-08 17:12

abia asteptam lansarea :D:D

UNLORD 13-06-08 17:15

Grava masina! Nissan au cam rupt norma cu Gozzila.

ady_dl3 13-06-08 18:03

vb lu darkeddy...nu mai are rost sa mai vb..................................

Co5m1n eXtreme 13-06-08 19:02

No comm ....
Oricum masinile de o sa apara de acum incolo nu se vor putea cumpara de catre romani :
Lipsa de $$$ :(

Marius_mym89 13-06-08 19:19

nu e un model profitabil ?? si eu care credeam ca GT-R-ul o sa fie printre cele mai vandute modele de la Nissan

RUDY20140TDI 13-06-08 19:19

No comment

draculas 13-06-08 21:19

Quote:

Originally Posted by Marius_mym89 (Post 1589567)
nu e un model profitabil ?? si eu care credeam ca GT-R-ul o sa fie printre cele mai vandute modele de la Nissan

Masina asta inca nu a inceput sa fie vanduta in SUA inca ,dar este asteptata de multi aici ,iar cat despre cat de profitabila va fi pentru Nissan asta ramane de vazut, la performantele iei va surclasa Corvette sau Mustang by far.

PaulMIG 15-06-08 09:08

In prima zi de lansare in anglia au fost comandate ~700 exemplare... Si intr-adevar America va fi cea mai mare piata a GT-R-ului. Cea mai tare masina pret/calitate/performante

TURBOSS 15-06-08 12:33

o masina excelenta pt circuit, dar si pt strada si sunt sigur ca unii cunoscatori cu bani o sa-si achizitioneze o asa capodopera!

nici una stock nu este deloc de lepadat :P

criss_cars 16-06-08 12:14

Ca sa lamurim ideea cu neprofitabil. Un Bugatti Veyron costa in jur de 2-3 milioane sa fie realizat iar pretul de vanzare este de un milion. Este doar un exercitiu de imagine pentru a demonstra publicului ce poate sa faca VW impreuna cu Bugatti. La fel este si Porsche Carrera GT pretul de fabricatie este mult mai mare decat cel de vanzare. Sunt proiecte pentru a arata publicului ce poate face Porsche. Nu stiu in situatia asta dar masinile acestea (super car) nu sunt toate facute pentru a obine profit ci pentru a obtine renume.

2fast4you 16-06-08 12:20

Nu cred ca este adevarat ce ai spus tu. Si hai sa iti spun de ce. Ca sa iti recuperezi o investitie imarti cheltulile tale la numaru de unitati pe care vrei sa il vinzi. La inceput cand numarul comenzilor de Bugatii era mic firma a lansat informatia cum ca ele s-ar vinde in pierdere, si asta fiindca atunci cand imparti o suma foarte mare la un nr mic de masini costul de productie da foarte mult, dar pe masura ce unitatile produse cresc atunci calculul se face altfel si costul pentru fiecare unitate produsa suplimentar scade. Acum dupa cativa ani de cand s-a lansat Veyron si dupa ce au vandut multe masini cred ca au inceput sa se apropie de realizarea de profit sau macar sunt mai aproape de recuperarea investitiei.
Sper ca s-a inteles ce am vrut sa spun.

strik3ru 17-06-08 16:54

Quote:

Originally Posted by 2fast4you (Post 1594170)
Nu cred ca este adevarat ce ai spus tu.

O sa razi dar si eu am auzit exact aceeasi chestie ca @criss_cars, cel putin in cazul lui Veyron care costa mult mai mult decat pretul de vanzare, insa aceasta este un fel de reclama si e mult mai ieftin decat sa sponsorizeze o echipa de Formula 1. Acestea le-am auzit pe Discovery, deci cred ca e macar un sambure de adevar.

Ontopic. E de vis "masinuta".

2fast4you 17-06-08 17:00

Da stiu ce ziceti voi si yo am auzit chestia asta de mai multe ori. Si sigur era adevarata la inceput cand s-a lasnat veyron, acum sunt convins ca nu mai e asa. La fel o sa fie si in cazul lui GTR.

MoldamiN 19-06-08 17:27

eh ...gtr-u da clasa si la imagine si la performanta cel putin pt mine multor masini.... http://uk.youtube.com/watch?v=qreQwTeaVWY ...n-am cuvinte...

2fast4you 19-06-08 19:12

Mi-a placut comparatia destul de obiectiva.

boy_wonder 28-07-08 18:20

1 Attachment(s)
Noi detalii despre Nissan GT-R Spec V

In timp ce noua generatie a lui Honda NSX si viitorul Lexus LF-A sunt testate in Germania, Nissan a terminat de stabilit specificatille pentru modelul GT-R Spec V. Cei de la Road & Track au aflat ca supercarul japonez va fi construit intr-o editie limitata si va beneficia de doar 2 locuri. Pentru GT-R Spec V, motorul V6 twin-turbo de 3.8 litri va dezvolta 520 CP la 6500 rpm si 597 Nm intre 3200 si 5200 rpm. Spec V va fi si mai usor cantarind aproximativ 1640 kg.

ciprian.20 28-07-08 18:43

e criminala masina :X:X:X

bmw_360cp 28-07-08 19:40

mf...:X:X

adrian_tl30 28-07-08 20:08

e incredibila masina ... :X

cristiano304 28-07-08 20:49

pffffffff iubesc masina asta japan car rulessss;)

adrian78bmw 28-07-08 21:00

la cum mere masina asta e incredibila am vazuto la tg...

83 kys 28-07-08 21:24

prea adevarata manina asta

steffan 29-07-08 00:23

se anunta un monstru...

Prestige 29-07-08 03:17

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1667095)
la cum mere masina asta e incredibila am vazuto la tg...

Ba n-ai vazut-o !:lol: Bolidul asta ma fascineaza insa din a sa cauza urasc de moarte departamentul de marketing al celor de la Nissan...Stop f*cking lieing....valabil si pentru GM (si ei s-au molipsit de la japonezi).....Oricum de netagaduit faptul ca GT-R-ul si in special 'Spec-ul sunt 2 masini senzationale !

993turbo 29-07-08 03:48

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1594158)
Ca sa lamurim ideea cu neprofitabil. Un Bugatti Veyron costa in jur de 2-3 milioane sa fie realizat iar pretul de vanzare este de un milion. Este doar un exercitiu de imagine pentru a demonstra publicului ce poate sa faca VW impreuna cu Bugatti. La fel este si Porsche Carrera GT pretul de fabricatie este mult mai mare decat cel de vanzare. Sunt proiecte pentru a arata publicului ce poate face Porsche. Nu stiu in situatia asta dar masinile acestea (super car) nu sunt toate facute pentru a obine profit ci pentru a obtine renume.

Porsche a pierdut bani cu 959, Carrera GT era profitabil, este cel mai de succes supercar modern, productia a fost oprita pt a se pastra caracterul exclusivist al masinii nu pt ca nu ar mai fi fost comenzi. Dar ai dreptate, Carrera GT arata ce poate Porsche :). GT-R ul costa mai mult decat suma ceruta, e un exercitiu de marketing f reusit..a creat f multa valva (controversata sau nu)ceea ce nu e decat benefic pt Nissan. Cred ca asta a si fost planul cu cifrele alea "ametitoare" de pe Ring... iar acum urmeaza spec V care va bate ..nus tiu ce, au ramas doar masinile de racing neomologate de strada care mai faceau fata.. :) si va creea un nou val de de marketing gratuit intretinut de PS3 lovers. Sper ca nu sunt prea acid..din nou :D

norbi_bidi 29-07-08 15:31

8)8) arata bine... doar e nissan :lol:

adrian78bmw 29-07-08 17:50

Quote:

Originally Posted by criss_cars (Post 1594158)

bugatti veyron a fost creat ca un exercitiu de imagine ferdinach piech seful de la vw a vrut sa faca cea mai rapida masina de serie creata vreodata.. si a reusit cu toate ca pretul real ar fi de 5 mil de euro..oricum in cartea recorduriiloe bugatti veyron va ramane cea mai rapida masina de serie asa ca nu mai conteaza pretul..
iar despre nissan gtr parca la 180000 de euro eu zic ca e profitabila ..

SKR* 29-07-08 19:22

arata foarte sportiv

Corsaru' 29-07-08 19:40

pentru cine viseaza la senzatiile skyline si nu are bani sa caute al vazari piese ca am motor si cutie :)) R32

Prestige 29-07-08 20:29

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1668663)
bugatti veyron a fost creat ca un exercitiu de imagine ferdinach piech seful de la vw a vrut sa faca cea mai rapida masina de serie creata vreodata.. si a reusit cu toate ca pretul real ar fi de 5 mil de euro..oricum in cartea recorduriiloe bugatti veyron va ramane cea mai rapida masina de serie asa ca nu mai conteaza pretul..
iar despre nissan gtr parca la 180000 de euro eu zic ca e profitabila ..

De unde iti iei informatiile !?!? :lol: Recordul a cazut acum aproximativ 7 luni (detinut de Shelby SuperCars Ultimate Aero....apropo...nici o treaba cu Sir' Carroll Shelby....din pacate.....) Cat despre 180000....daca este un crampei de adevar (si este posibil deoarece se preconizau anumite "manevre" ale dealer-ilor oficiali ..incurajate de ...Nissan :rolleyes2 ) as vrea sa dezvolti subiectul pentru ca pretul vehiculat este substantial mai mic... !

adrian78bmw 29-07-08 21:25

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1668956)
De unde iti iei informatiile !?!? :lol: Recordul a cazut acum aproximativ 7 luni (detinut de Shelby SuperCars Ultimate Aero....apropo...nici o treaba cu Sir' Carroll Shelby....din pacate.....) Cat despre 180000....daca este un crampei de adevar (si este posibil deoarece se preconizau anumite "manevre" ale dealer-ilor oficiali ..incurajate de ...Nissan :rolleyes2 ) as vrea sa dezvolti subiectul pentru ca pretul vehiculat este substantial mai mic... !

pana urma nu se stie pretu oficial daca e 80000$ sau e numai ptr america pretu asta..stiu ca ssc a doborat recordu cu 411.7km/h dar parca bugatti ramane prima masina care a depasit 400km/h..

Prestige 29-07-08 22:35

Quote:

Originally Posted by adrian78bmw (Post 1669066)
pana urma nu se stie pretu oficial daca e 80000$ sau e numai ptr america pretu asta..stiu ca ssc a doborat recordu cu 411.7km/h dar parca bugatti ramane prima masina care a depasit 400km/h..

Daca ar fi 80000 de $ si nu 180 de mii de euro.....evolueaza de la fantezie la posibil...dar nu cred sa fie cazul ! (pot doar sa sper) . Cat despre faptul ca VW Veyron e prima masina care a atins 400 in postura de masina de serie este irelevant....Doar Liderul Haitei conteaza....(pe moment SSC cu recordul important )

Victor_WRC 30-07-08 10:28

masina asta te cam face sa te lasi de femei....sau sa vina cat mai multe la tine :lol::lol::lol:

adrian78bmw 30-07-08 18:21

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1669218)
Daca ar fi 80000 de $ si nu 180 de mii de euro.....evolueaza de la fantezie la posibil...dar nu cred sa fie cazul ! (pot doar sa sper) . Cat despre faptul ca VW Veyron e prima masina care a atins 400 in postura de masina de serie este irelevant....Doar Liderul Haitei conteaza....(pe moment SSC cu recordul important )

eu am scris ce am vazut scris de asa numiti "ziaristi auto"pe alte siteuri auto dar oricum o masina care prinde suta in 3.5 sec la 80000usd e cam imposibil..cel mai accesibil supercar ramane corvette zr-1

~ EWN ~ 31-07-08 14:15

Am avut ocazia sa o vad in realitate la Madrid.....e pur si simplu superba masinutza....:D.

All times are GMT +2. The time now is 17:58.

- Copyright 2026 4Tuning