![]() |
Dacia pregateste un model nou?
5 Attachment(s)
Dacia este un brand in continua crestere si a demonstrat acest lucru prin marirea gamei sale.
Desi ultima oara producatorul autohton a confirmat ca lucreaza la un SUV, aceste fotografii spion realizate in Romania arata ca de fapt Dacia lucreaza la un sedan de clasa mijlocie. Modelul aflat in teste va fi construit pe platforma extinsa a lui Sandero si va masura 4.6 metri lungime. Desi noul sedan de la Dacia va pastra acelasi design conservativ care se regaseste si la Logan, acesta va fi pozitionat in gama peste Logan. Noul model va fi lansat cel mai devreme anul viitor si va fi construit la fabricile Renault din Turcia. Acesta va costa conform AutoBild 10.000 euro. |
Re: Dacia pregateste un model nou?
ma asta e chiar interesant...duce spre clio dar e mult mai frumos...om trai si om vedea ce mai scot astia de la dacia..dar inceputul e promitator
|
pare a fi un sandero sedan
|
seamana cu un megan sedane
|
chiar mau facut curois:|
|
1 Attachment(s)
În toamnă va apare Noul Renault Symbol/Sedan (împreună cu Megane 3), nicidecum o nouă Dacie/Logan!
|
am stiut eu ceva ..
|
Geamurile,usile,luneta,inaltimea portbagajului seamana mult cu Clio Symbol actual.
|
sa speram.... poate apare
|
atsa e clio symbol..am clio si seamana f tare..de la jumate in spate e identic...geamu lateral portbagaju
|
Orice model nou inseamna ceva pozitiv pt Dacia, ganditi-va doar cate decenii a produs Dacia doar un singur model.
|
Si eu banuiam ceva, nu cred ca o Dacie va fi fabricata in Turcia fara sa se faca si-n Romania! Ar fi aiurea sa-mi iau Dacie de la Bursa si nu de la Pitesti! Un Renault mai zic, mai ales ca Symbol se produce de fel in Turcia!
|
Prima oara cand am vazut-o am zis ca e Clio! Seaman mult cu Clio sau cu Megane Sedan! Dar e promitator modelul. Dacia e pe drumul cel bun.
|
mai seamana a masina.....sa vedem...
|
sa traim si sa vedem si noua masina a celor de la Dacia
|
Din ce mi-a zis mie un vecin care lucreaza la un dealer dacia cica ar fi un facelift la Logan (va arata la partea frontala cu Sandero) .
|
Si eu zic ca arata destul de bine masina, acuma sa speram ca e Dacia pentru ca orice masina e un pas inainte.
|
1 Attachment(s)
Vad ca n-a pomenit nimeni, dar nu vi se pare ca seamana mult cu Nissan Tiida? ;)
|
Quote:
cat despre dacia asta seamana prea mult cu clio, iar fata cam prea mult cu tiida, dar orice ar fi nu cred k o sa se vanda prost k nu arata chiar asa rau |
Dupa parerea mea nu este o dacie, este noul model clio symbol sau cum naiba se scrie ca urate masini!!!
|
Sandero sedan cred .....
Azi am fost si eu la reprezentanta sa vad Sandero ... e frumos ma :) mai rotund decat logan ;) |
seamana cu un megane sedan :|
|
megane sedan toata ziua
|
Nici numai stiu ce sa mai zic si ce sa mai cred! Mai bine astept sa apara pe piata! Ca seamana cu toate alea!
|
poate sa fie acel viitor sedan... pe-aici se perinda destule reno-uri cu nr de probe (laguna se plimba prin pitesti cu ceva luni inainte sa se lanseze, noul kangoo la fel), deci poate sa fie acel reno adus la teste aici...
|
sandero cu spate de clio sedan :D
|
parca ar fii o tentativa de sandero sedan, dar problema e ca eu nu mi-as mai lua dacie niciodata in viata mea
|
foarte bine spus...deci mai sunt si altii care gandesc ca si mine
|
off-topic >> ce aveti oameni buni cu daciile ? nu sunt masini.??!!.la vremea ei dacia 1310 a fost ceva nu ca loganu', de acuma,nu cred ca o sa vedeti logan peste 20 de ani..mergand ca o dacie acuma de prin ani 70,80...
|
frate.. e dreptul fiecaruia sa aleaga ce vrea... pana la urma crezi ca de oameni ca noi are nevoie Dacia? Sa fim seriosi... oamenii care vor o masina cu (cel putin) veleitati sportive nu o sa aleaga niciodata o asemenea masina... Si pana la urma.. aici discutam de model in sine nu despre preferinte (pt cei care nu suporta Dacia).. nu inteleg ce vreti voi la pretul pe care il au modelele autohtone(Ferrari am inteles ca n-au de gand sa scoata vreun oponent pentru Sandero, so...)
|
Off-Topic ADD>>> ai dreptate cu Dacia 1310, in plus arat mai bine decat Logan-ul si o poti prepara (daca esti pasionat) si gata!
|
Macar bine ca Dacia incearca sa evolueze si sa isi largeasca gama de modele. Ramane de vazut daca va aparea asa ceva , si cum va arata.
|
arata chiar naspa ! :-&
|
1 Attachment(s)
Scuzati calitatea imaginii, dar a fost scanata dintr-o revista...
Attachment 563118 Ce se spune despre ea: Constructorul Dacia, va prezenta publicului european versiunea hatchback a modelului Logan. Fara a fi inca publica denumirea noului model, acesta va avea un look putin modificat fata de Logan si un portbagaj mai putin voluminos (aproximativ 400 de litri), dar suficient de incapator pentru necesitatile unei familii moderne. Paleta de motorizari va fi preluata de la Logan. Aspectele practice vor fi insa considerabile gratie adoptarii hayonului. P.S.: mie imi place... |
Poza aia din revista e veche tare.
|
Macar de ar fii aratat Logan-ul asa! Dupa parerea mea arata destul de bine! Acum nu stiu parerea voastra! Dar de cand a aparut cu facelift acesta sa se zvoneasca?
|
spatele (inclusiv usa spate) din poza lui "the fury" seamana cu cel de la laguna 3....... dar sa vedem ce-o sa iasa din loganul asta :D
|
Quote:
|
Quote:
|
i keed i keed.
oricum, trebuie sa recunosti ca da a laguna... |
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning