![]() |
Bora vs Bora
3 Attachment(s)
haideti sa facem un vot sa vedem ce zice comunitatea ... care Bora e mai tare...
Bora neagra Suceava vs.Bora Kombi P.Neamt |
Re: Bora vs Bora
3 Attachment(s)
Bora Pt Neamt
|
Vot pentru Bora Piatra Neamt!!!
|
vot Piatra Neamt , Logic :)
|
1.problema cu bora o sa o rezolve membrii forumului...
sa iti explic si ce inseamna Japan Style: nu e vorba de prelungirea bara fata... e vorba de bandoul de pe bara... si la oglinzi : Japana style inseamna k are ambele oglinzi mici... din cate stiu eu se poate doar oglinzi simetrice mari sau oglinzi stanga mare dreapta mica(asta din fabrica)... Imi cer scuze pt proprietarul masinii din neamt... stiu k aici e vorba de altcineva... si sa nu se supere nici fritz... stiu k sunteti prieteni cu el... 2.premiul la muzica... dak omul s-a suparat si a plecat ce pot sa ii fac eu ??? sa il premiez ??? nu cred k investitia in muzica a facut-o pt Suceava... cred k e facut-o pt el...o sa mai participe la alte competitii si o sa vedem premiile... |
Bora Suceava, mult mai frumoasa, cu stil, nu " tiganie " de Italia cum e Variant-ul ala .....:D
|
Quote:
|
Clar Bora Neamt:!:
|
votez bora neamt
|
Quote:
|
Quote:
|
Bora Suceava !
|
bora neamt 8)
|
si cum vrei sa clarifici treaba aici ???
bora de la piatra era de n ori mai reusita dekt cea de la suceava , mai multi bani investiti , mai multe repere de tuning !!! |
Quote:
|
bora suceava...e clar...parerea mea e ca mai bine arata o masina simpla decat multe dungulite si multe kg de chit...
|
Vot Bora Piatra Neamt!!!
|
vot bora neamt .... arata mult mai bine decat ce-a de la suceava :)
|
fiecare isi voteaza masina de la el din oras ... mi se pare un lucru normal ...
dar totusi bora de la piatra e altceva, alta vopsea . alte spoilere , multe mai multe chestii de cat la cea din suceava care are niste spoliere si jante ... ambele masini sunt frumoase dar daca le pui una langa alta sau merg amandoua pe strada .mai multe privire intoarce aia de la piatra ps: si inca ceva ce treaba are ca e de italia ? a fost facuta in piatra... asta ca un raspuns pt neculai ala care vb doar sa se auda... |
daca voi nu intelegeti poate o sa ne lamurim la sfarsit care e mai tare...vad ca pana acum doar piatra Neamt s-a votat singura... o sa vezi care e problema din insasi comentariile userilor...nu are rost sa pierdem timpul
|
Quote:
nu e greu sa iti comanzi toate piesele de tuning si sa le arunci pe o masina sa fie acolo la inventar... e mai greu sa fie ceva cu stil...AICI E ARTA |
comentariile voastre au fost de vina ...de acolo de la SV de la Show ..."putea sa nu aiba nimic tunat si tot lua premiu" e vb de bora de la SV si de unul din "membrii juriului"
|
Quote:
dar uitati va pe bacau vedeti ca este si la noi o bora albastra ... de aia ce mai ziceti ? |
Quote:
|
Quote:
pt a acorda un premiu se poate sa fie o masina si care sa nu aiba spoilere "TUNINNG" vopsea perlata s.a.s.m.d ... nu spoilerele sunt un criteriu pt acordarea unui premiu... |
Pai asa v-ati exprimat!!!!
|
Am votat Bora de la Suceava. Motiv ? Nu e exagerată ca cea de la Piatra Neamţ şi cānd spun exagerată, tre' să se īnţeleagă partea proastă a cuvāntului.
|
Quote:
|
Quote:
|
cine stie cunoaste
SCC rulzz |
Fratilor! Aveti o problema voi ...
|
Quote:
|
mai multe repere de tuning nu inseamna .. neaprat mai bune .. ;)
|
Sunt frumoase ambele la cea din NT iti fug oki din prima ,numaI ca nu are finetze este putin exagerata in sensul de ati personaliza masina,eu unul sa am o asemenea masina nu m-as putea folosi de ea numai la o faleza de Duminica.
Iar cea din SV are toate calitatile in ea ,nu am ce sa comentez de ea!!!8) |
Bora din Suceava, fara discutii. O masina facuta cu bun-gust, nu cu leduri sau mai multe culori care sa atraga atentia. Nu am ales subiectiv, doar ca sa aleg Suceava vs. Neamt. Bora din Neamt, daca nu ar fi avut acel spoiler fata si acele dungi pe capota, ar fi aratat mai bine. Cu, culorile de pe laterala nu am nimic de obiectat. Daca ar avea si alte jante, in ton cu masina, si s-ar renunta la cele 2 dungi si un spoiler fata mai potrivit, masina ar arata mai bine. Ca sa vedeti ca nu am votat subiectiv, mi-am si explicat votul. Numai bine.
|
Si dati-mi voie sa spun ceva: DA, Bora de NT atrage atentia mai repede decat cealalta, DAR omu cand vede ca de fapt paintul de i-a atras atentia e DOAR un VW BORA BREAK- Family - Estate... se uita in alta parte....( poate omu se astepta la un BMW M5 cu paintul ala, sau mai stiu eu, ceva care sa merite... nu VW Bora 1.9TDI ( scuze, nu stiu ce motor e, banui ca e 1.9tdi)- comparativ cu un M ).
Repet este pur exeplificativa comparatia cu BMW. |
pai ...fratilor ...hai sa incepem sa facem tuning numai pe BMW-uri , Mercedes-uri sau mai stiu yo ce masina ! ...da ce are VW-ul ?....nu e masina ....sau ce ? .... daca ai VW Bora Break ...nu poti s-o tunezi ???
PS: Fiecare isi tuneaza masina dupa cum ii ....nu dupa cum ii place vecinului de la 2 k de exemplu ! |
vot pt bora piatra neamt
|
cateva chestiuni:
1. am vazut ambele masini "live". 2. aprecierea mea este subiectiva, asa cum este fiecare apreciere individuala, bazandu-se pe propriile criterii si valori. 3. suma aprecierilor individuale creeaza rezultatul pe care il putem considera a fi relativ obiectiv, ca tendinta generala. 4. din cate am vazut de aici, piatra neamt voteaza cu piatra neamt si suceava cu suceava, "normal", cum zice un coleg mai sus. parerea mea: bora din piatra > este deosebita dar pare neterminata si incompleta bora din suceava > ca aparitie arata bine per ansamblu dar nu iese in evidenta prin ceva anume votul meu merge la bora din suceava pentru ca prefer un look curat si mai putin tipator pentru ceilalti "votanti" >>> ar fi bine sa va si argumentati votul ;) |
Cate BORA BREAK ati vazut tunate? Sincer acum ..cate break-uri ati vaz la 4 Tuning Days? Este altceva ...este tuning frate!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning