![]() |
Mitsubishi Lancer Sportback & Ralliart vor debuta la Paris 2008
3 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer Sportback se va alatura versiunii sedan in showroom-urile europene la sfarsitul acestui an. Versiunea hatchback a lui Lancer, aparuta intai ca Prototype S, va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris din octombrie 2008.
Gama de motorizari a lui Lancer Sportback va fi asigurata de trei motoare: doua pe benzina - 1.5 litri de 109 CP sau 1.8 litri de 143 CP - si unul diesel de origine VW - 2.0 litri de 140 CP. Un nou motor diesel de origine Mitsubishi se va alatura gamei in primavara anului 2009. Mitsubishi va mai prezenta si noile modele Lancer Ralliart si Lancer Sportback Ralliart, care sunt pozitionate intre Lancer versiunea de baza si Lancer Evolution. Modelele Raliart vor fi propulsate de un motor 2.0 turbocharged care dezvolta 240 cai putere si 343 NM, puterea fiind transmisa cu ajutorul cutiei de viteze Twin Clutch SST. |
Re: Mitsubishi Lancer Sportback & Ralliart vor debuta la Paris 2008
Of Domane...cat o sa mai dureze...chiar nu se poate scoate ceva inovator...pe piata...au scos cei de la Subaru, hatchback, hop si Mitsubishi...sincer, dintotdeauna cred ca Mitsu' e mai tare ca Subaru, dar mi se pare o prostie sa se "ia" dupa ei...
|
mi se pare mie sau are spatele turtit rau...?WRX`u parca e mai reusit decat asta.
Mie unu imi place mai mult berlina Evo... |
seamana cu OPC Astra
|
O informatie mai pe langa topic: si Subaru Impreza are caroserie sedan, asa ca de ce sa nu faca si Mitsubishi un hatchback! Poate ca asa Subaru va aduce sedanul si-n Europa de dragul vremurilor apuse!
- 2.5i 4 usi: http://www.subaru.com/shop/overview....mmand=overview - WRX 4 usi: http://www.subaru.com/shop/overview....mmand=overview On topic: Ce diferenta masiva este intre Ralliart si EVO in afara de putere?? |
spatele nu prea imi place. prefer berlina
|
Quote:
|
Aia alba arata bine.
|
cam uratel spatele ala cred ca se putea si mai bine...in rest e super
|
Urata !!!!!
Mai frumoasa este limuzina . |
mi-ar fi placut ca cei de la Mitsubishi sa ramana la varianta sedan dar...asta e.oricum si hatch-ul e frumos.
|
tot mai fain ii evo-u
|
arata foarte bine, si motorizarile sunt acceptatible...
|
varianta Ralliart e chiar dragutza :):)
|
Quote:
|
din cate stiu eu , conceptul sportback a fost prezentat acum 2 ani la o mare expozitie in domeniu , la paris daca nu ma insel. nu stiu care dupa care a copiat dar cei de la mitsubishi au fost cu un pas inaintea concurentei cu acest concept de sportiva.
|
asta e un raspuns intarziat la Impreza
|
nu prea imi place....seamana mai degraba cu mazda 3 decat opel.:D
|
daca poti sa campari e mai reusit decat spatele sedanului
|
Masina aceasta a fost creata pentru a fi folosita in WRC la fel ca si Subaru Impreza... Multi dintre voi spun ca este o replica la Impreza, ei bine este o replica dar la C4 si la FocusWRC. Dupa cum bine stiti in WRC, World Rally Championship etalonul la impus Peugeot 206 fiind printre primele hatchback-uri ale istoriei moderne a WRC-ului, care s-a impus in fata modelelor sedan(Mitsubishi,Subaru,Skoda) de atunci si pana acum competitia este dominata de hatchback-uri, sigurul sedan fiind Subaru Impreza. Se pare ca Mitsubishi se va alinia iar la startul competitiei, grazie acestui model.
|
pentru america mitsubishi pregateste propulsoare pe benzina de 2.0 litri si 2.4 litri
|
mishto mie imi place
|
Moaa mie imi place mult masina asta ... e preferata mea....si hatch`u asta e chiar reusit ;)
|
arata mult mai bine berlina..
|
41 Attachment(s)
Noi fotografii cu Mitsubishi Lancer Sportback & Ralliart
Mitsubishi ne-a anuntat in luna iunie ca la Salonul Auto de la Paris va prezenta oficial noile modele Lancer Sportback si Sportback Ralliart. Desi pana la evenimentul auto ce se desfasoara in capitala statului francez mai este o saptamana, constructorul japonez a lansat astazi o serie de fotografii cu cele doua versiuni ale Lancer-ului in 5 usi. |
urata cu spume la spate!!! evo IX ramane cea mai tare!
|
corect:)
|
zici ca au inebunit astia de la Mitsubishi si Subaru ,de fac "Sandero" de astea, nu stiu...fiecare cu gusturile sale,dar pe mine ma deprima total noua Impreza si Lancer Sportback asta ... :( ... De acord: EVO IX ramane cea mai tare ;)
|
parerea mea e ca seamana izbitor cu noul Ford Focus....doar ca Focus-ului ii sta mult mai bine in formula aceasta, spre deosebire de Lancer care e de-a dreptul urat...
|
nu imi place spatele deloc deloc....:sad:
|
Inredibil cat este de Oribila! Poate sa aibe si "enspe mii" de cai putere ca nu as da banii pe asa ceva!
|
modelu asta e bun de dus pe TransFagarasan, atat!?!
|
evo e mult mai reusit,dar nici modelul asta nu e de aruncat:))..s-a intamplat acelasi lucru ca si in cazul golfului GTI concept care e un golf 5 cu facelift...
|
fata e calumea:D,dar spatela la furat de la subaru impreza si la facut mai urat:x si jantele alea nu sunt de la infiniti fx 45 :?::?::rolleyes2(jeep)
|
e frumoasa si nu va place pt ca nu suntem obijnuiti cu un model ca si asta facut de constructorul japonez,nu cred ca oricare din cei care au scris ca nu le place s,ar supara sa aiva asa ceva in fata casei
bafta |
arata bn dar mai bine arata in versiunea sedan...la fel cum e si cu impreza
|
nu e stralucita..dar poate o sa fie ca la impreza..sa ne obisnuim cu timpul si sa ne placa..sau macar sa acceptam noul look..oricum indiferent ca ne obisnuim sau nu, ca nu o sa ni se mai para oribila..vechile generatii erau mult mai frumoase
|
urat de tot spatele.. fata e super...
|
spatele lasa de dorit.Prefer varianta sedan:D:D:D,cea pe rosu:D
|
Cu un alt kit aftermarket, cred ca spatele poate arata mai bine. Ce ma mai deranjeaza si mai tare este ca la varianta manuala ai doar 5 trepte (la fel ca si la evo 10)!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:35. |
- Copyright 2026 4Tuning