Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   cum spargem parola de ym :P (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/80792-spargem-parola-ym.html)

Kent8 11-06-08 12:57

cum spargem parola de ym :P

https://www.youtube.com/watch?v=Yx2_s...eature=related

explicatia unu`i hacker :P, ma intelegi tu?

turbonetta© 11-06-08 13:19

Re: cum spargem parola de ym :P

E veche faza asta. Situl de unde a downloadat programul ala e virusat, am incercat si eu:D. In afara de asta , programul chiar merge 100%, l-am incercat:).

Bmw_Rulllzzz 11-06-08 13:20

misto explicatiile lui. :lol: da' programul ala cum se cheama? :D

giubau_v8 11-06-08 13:21

retard rau omu....e hecar

Brian 11-06-08 13:31

Inca un video.. are el ceva cu blonda cu aripi :lol: -> https://www.youtube.com/watch?v=Ba6PkcXwOjc&NR=1
N`ar strica sa mai treaca pe la scoala .. macar pentru clasele primare :lol:
Am plecat.. sa .. "programez un program" :lol:

Kent8 11-06-08 23:39

pac pac, moprtii ma sii, nu stiu ce
astepti sa se incrace...
asa
desktop, desktop nu pe altceva.
care intelege :))
si astepti astepti asteeeeeeeeepti, dai finis, ai dat refresh :))
asta`i mortal de tampit, jur

mihai88 12-06-08 09:43

parole de yahoo mergeau sparte,acum nu mai merge
ce arata ala acolo nu e spart de parole sau cine stie ce "hecar",se foloseste de faptu ca prietenii lui nu au nici cea mai mica idee ca individu e un ...........

canon 14-06-08 13:29

exista un program la care scrii id-ul cuiva si apare parola

SHOGUN-A8 14-06-08 15:59

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1590784)
exista un program la care scrii id-ul cuiva si apare parola

Ba nu :)
E practic imposibil sa spargi o parola de yahoo fara sa recurgi la fel si fel de inselatorii...

ariel 14-06-08 22:12

exista MASTER KEY.
O parola cu care ai acces la orice cont.
nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce sa o dobindeasca.
prea periculos.

ariel 14-06-08 22:19

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1590991)
Ba nu :)
E practic imposibil sa spargi o parola de yahoo fara sa recurgi la fel si fel de inselatorii...

experienta personala,
un internet cafe pt personal.
un nimeni pe care nu-l cunosc,
in mexic parca,
sau costa rica poate,
a venit un brunetel,
eu personal
am bagat doar user name si el mi-a deschis contul.
i-am dat 10$ ,
m-a spart.

FuriaOarba 16-06-08 23:21

si te-ai trezit din vis,pac-pac,nimic nu-i imposibil,minte sa ai,orice cod lasa urma,daca ai cap iei urma si...da pentru ce atata nebuneala,doar de dragu de a injura pe toti din lista lu respectivu,damn get a life daca va aruncati la faze de genu asta:|.servus

canon 17-06-08 01:37

sunt multe programe.foarte complicate ce-i drept

SHOGUN-A8 17-06-08 19:24

Insist...e imposibil...:rolleyes:

mihai88 17-06-08 21:59

si eu insist,nu mai e posibil
a fost posibil o perioada,oameni sau desteptat si au inchis banda,ce ziceti voi de programe si alte dalea...da va zic ce fac, incarci o lista cu zeci mii sute de posibile parole lucru care poate dura si cateva zile si fara nici un rezultat...si asta nu e spart parole de yahoo ci pur si simplu se traduce prin curent consumat degeaba:D

iti pot da si io o lista cu 350 de mii de parole(posibile) si nu stiu daca o sa ai vreun rezultat

mai bine invatati sa faceti un programel ceva folositor:))))

hai noapte buna

Sonny 18-06-08 22:46

Chiar credeti ca Yahoo este atata de tampit incat, orice user cu un rahat de program sa poata sa sparga un cont... Pai se duce dracu toata confidentialitatea... La cate conturi are Y! nu cred ca are o baza de date chiar asa de slab securizata... Astea sunt vrajeli... Dar pana sa spargi baza de data Y!, sa intri pe ce cont vrei, mai dureaza ;)

Billy c25xe 18-06-08 23:15

S-au spart bazele de date de la NASA darmite niste parole amarate de la Yahoo. Eu am salvat in calculator un fisier cu toate id-urile , ca daca este sa-l sparga asta este , altul. Bafta

Sonny 19-06-08 10:16

Da... Corect.. Dar nu printr-un program :) Aveau aia ceva cunostiinte... Stai calm ca nu s-au chinuit 5 minute :)

Claudia 19-06-08 15:47

Eu nu vreau sa sparg idul nici unui tovaras...dar anul trecut mi-a furat cineva parola....cu un program f tampit... Intrase o "colega" dandu-mi un link..la care trebuia sa o votez... Fata buna, am intrat sa o votez! Odata deschis acel link, respectivul care se ascundea in spatele idului(i-l furase si ei) avea acces la contul meu...si mi-a schimbat parola in secunda 2. Cat timp eram online si "discutam" cu acest retardat...mi-a cerut un show...pe web.....deci omu` e un obsedat! Am renuntat la cont....am apucat sa ii trimit o parte din lista unei prietene care era online....dar am pierdut tot ce aveam pe mail si o multime de prieteni(lista de cam 300pers,am reusit sa salvez 100),apoi am dat sign out, nu inainte sa ii urez "toate cele bune" ;) Sa-i ia draq pe toti "smekerii" astia care se distreaza in felul asta!
De atunci tot caut programe de recuperat parola.... am incercat in cel mai simplu mod... pe yahoo...am completat datele contului...dar nu mi-l mai gaseste. La cateva luni mai tarziu....respectivul a intrat pe idul meu (eu dadusem mass sa stearga cu totii idul meu pt ca urma sa se intample acelasi lucru) si a vorbit cu un tip... care i-a zis niste chestii de dulce...si de atnci nu a mai intrat. Cat sa fii de obsedat sa incerci sa "agati" si tipi???

All times are GMT +2. The time now is 08:17.

- Copyright 2026 4Tuning