![]() |
Styling , Spanish Styling ....
5 Attachment(s)
Pur si simplu , o serie ... de poze , cu masini ... facute , in Spania ..
sa vedeti cam ce fac ei acum pun putine .. o sa tot updatez |
sunt frumoase toate....mai ales acea vishinie...
dar parca sunt mai mult de show-uri nu sunt de strada cum ar fi gloful acela...nu as vedea o asemenea barca pe strada sau mai stii... prima mashina este cea mai apropiata de strada cum ar veni ai putea sa mergi cu ea pe strada dar golful...nu prea cred...este prea latzita...si acea vishinie este buna de strada... santos ce mashian este ultima poza adica aia vishinie mazda 6? |
fuck !
facem altfel , ma apuc sa fac poze la revistele care le am .. sa vezi styling .. sa vedetzi de fapt ideea e ca ... fac oameni astia niste de masini de pur si simplu NU mai stii ce sunt , de ex. dupa faruri ... masina de care zici, da e mazda 6, insa . o sa vezi in pozele de-o sa le pun .. ca ... iti poti lua tzeapa .... au o manie in a pune faruri de AUDI TT pe SAXO , si tot asa ... oricum , interesant ! cat despre golf .... golful nu e NUMAI de tuning show .. masina merge pe strada linistita ! Alaturi de ... revistele care le-am luat din Spania, am mai luat si un DVD , eh , acolo ai .. Tuning Show`uri + Prezentari ... de masini una din prezentari e prezentarea golfului ... stii lowriderele ? stii ce suspensii folosesc unele, eh , tipu cu golf, si majoritatea masinilor joase pe care o sa le vezi in pozele care o sa le pun , o sa observi ca au o suspensie asemanatoare , masinile se lasa .... si se ridica .. fara sa sara and shit ,so .. e foarte simplu , la tuning , masina e lasata jos , cand e de plecat / mers pe strada si etc, masina e ridicat .. din telecomanda , e foarte misto , btw kit`ul costa vreo 1000 de euro ... gata ,ma apuc sa ... fac pozex .. sper sa va placa |
9 Attachment(s)
azi va arat XTR TUNING Nr.21
o parte , maine a doua parte , si tot asa enjoy |
4 Attachment(s)
ink o mica serie de poze , din partea 1 a revistei XTR tuning Nr.21
|
esti plin d surprize mai sfantule
|
:) si asta e doar inceputul ..... :P
|
ink imi esti dator,asa k... :P
|
crazy tuning :D .... misto
p.s. santos scoate blitzu cand faci poze la revista ca apare cand faci poze :) |
super masinile si mai ales revista :D :D :D
|
Re:
Quote:
maine fac iar poze .. cate vreti voi , plus ca .. revistele o sa tot vina .. din spania ;) o sa va stresez , nu gluma BIZ - nu scot blitzu ptr ca ies .... nush , nu-mi place cum ies , le fac si cu .. si fara blitz, si o aleg pe aia mai buna , depinde ;) |
Arata destul de bine masinile,dar mi se pare ca astia cam exagereaza cu body-kiturile.Masina aia visinie seamana parca si cu un Ford Cougar :?
|
o sa fac si un poll cat de curand , acum fac din nou o serie de poze, fitzi cu ochii pe topic
|
9 Attachment(s)
dupa cum spuneam (cer scz ptr intarziere)
|
9 Attachment(s)
another part
|
7 Attachment(s)
++++
|
Arata super Impreza-ul ala!
|
9 Attachment(s)
stiu ca e super
oricum .. o sa mai pun maine altele ;) |
asa te vreau cat mai multe poze. :D :D :D
|
bhhhhhheeeeton
|
prea tari pozele 8)
|
urmeaza
maxi tuning |
am si eu cateva reviste din spania... si ma ingrozesc de fiecare data cand imi cad okii pe ele... poate voua va plac avioanele astea.. dar eu sunt de parere ca strica toata imaginea tuningului... ca promoveaza opulenta si prost-gust-ul ...
|
Nush cat sunt de dese in Spania asemenea masini dar e clar ca la capitolul DISPONIBILITATI FINANCIARE stau mult mai bine, poate am vedea mai multe masini facute cu gust dak nivelul de trai ar fi acelasi ......hai ca prea o dadui in politica ..... prea tari masinile :shock: :shock: :shock:
|
spaniolii astia fac bine. prima, cea albastra si ultima cea visinie arata bine rau de tot.
|
mie imi plac cum arata toate.....dar in romania nu s-ar potrivi o masina ca golful ala sau restu Ar da intr-o groapa si imediat gata masina>ASTA-I viata :lol:
|
mi-a pierdut o proasta .. pe nume SpeedeR ... DVD`u din spania , in care era un marfa de ... film .. cu golful ala ...
montaj .. superb .. spaniolii folosesc o chestie pe care la noi n-am prea vazut-o deloc .. suspensia pneumatica .. daca nu ma insel .. so .. masinile alea ... \"lovesc\" asfaltul ... cu spoilere doar la tuning show`uri si atat.. ;) p.s: o sa continui cu pozele cand o sa-mi cer revistele inapoi :) |
Re: Styling , Spanish Styling ....
Cel putzin mashinile din primul set de poze mi se par hidoase! nici`odata nu mi`a placut stylingul spaniol
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:24. |
- Copyright 2026 4Tuning