![]() |
ala_cu_dacia revine !!!
9 Attachment(s)
cateva poze cu ce a iesit din dacia asta, cei care stau in brasov o pot vedea zilnic pe strazi
mai urmeaza mici modificari... va salut cu respect, Alex |
Re: ala_cu_dacia revine !!!
tare mila imi este de bucsaraie pivoti si planetare
|
din doua una :ori ai folie ori nu ai???????????si app........asta arte mai multa rugina decat a mea din '83.baga-i man ulei in praguri ca in curand o sa ramai fara ele!!!!!!!!!!
|
de ce ti-e mila de bucseraie si planetare???B 68 STI.....si proprietarul pune-i cauciucuri cu balon mai mic.......
|
deja sunt ruginite dar nu se vede la suprafata... spun din propria experienta :lol:
imi este mila din cauza la jante MUUULT MAI GRELE.... am testat si eu nu merci |
folia pe spate va veni odata cu documentele de omologare adica peste o saptamana.cat despre rugina, masina va fi revopsita
|
vopseaua nu rezolva rugina....
|
trebuie curatata masina e adevarat, tabla care e pe a mea nu e la fel de buna ca aia de pe daciile vechi. daca ma chinui putin va iesi bine pana la urma.
|
umple-o man de ulei+vaselina ca altfel o sa bagi bani multi in tabla mai incolo.....;)
|
zic sa verifici de acum stagiul ruginei ca o sa incepi sa le schimbi pe rand...
|
masina am vopsit-o vara trecuta, se pare ca a iesit iar rugina. imi pun zilele astea praguri negre si o sa curat putin si sa bag si ulei.am auzit ca un amestec de ulei cu vaselina, pulverizat face treaba buna. trebuie sa scap de rugina cumva.cred ca trebuie vopsita toata dar vreau ceva de calitate.
|
am sters 22 de mesaje postate total fara rost ... pana la urma nu suntem aici sa ne jignim reciproc, suntem aici sa incercam pe cat posibil sa ne sfatuim unii pe ceilalti .. nimanui nu tre` sa`i placa masina altui user al forumului dar poate sa o spuna intr`un mod mai placut .... iar pentru cei mai noi pe forum, rog putina seriozitate
|
nu stiu pt ce va agitati, daca nu va place nu va uitati, fiecare are gusturile lui si posibilitatile lui.
da-ti un sfat si daca vedeti ca nu aveti cu cine atunci nu va mai bateti gura degeaba dar nu in ultimul rand aducetiva aminte ca fiecare dintre noi am plecat de la un anumit stadiu cu masina. prima data trebuie sa elimini rugina de pe masina iar dupa aceea impotriva ruginii exista ceara speciala care se sufla cu pistolul, daca crezi ca nu ai posibilitate incearca cu vaselina si ulei despre folie e munca ta dar daca e rezultatul slabut mai bine te lipsesti de ea pt ca si arata aiurea si dai si motiv politiei sa te ia in vizor, dar daca chiar vrei folie strange niste banuti si pune omologata la o firma specializata va arata impecabil iar ca sfat final incearca sa te gandesti exact ceea ce vrei de la masina si modifica exact strictul cat masina ta sa arate mai bine, nu suntem in state sa vina revistele sa iti sponsorizeze masina asa ca iti urez bafta in ceea ce doresti si spor la munca |
rugina este o problema intr-adevar. folia este ok, am vazut bmw-uri care aveau folia pusa mai nashpa ca a mea.e cea mai neagra care se gaseste si pe fata si pe spate, o sa o omologhez si nu o sa am probleme cu politia. multi posesori de dacie zic ca si-au taiat din chiuloasa, ca au pus carburator dublu corp, motor de reno alpine...bla bla... pot spune ca dacia mea nu are cine stie ce putere dar merge foarte bine. am atins viteza de 160 si dacia nu tremura si nici nu se rupea in doua cum ar crede unii.nu pot sa zic ca i-am modificat motorul ci doar l-am facut sa mearga bine.astept sfaturi si sugestii.
|
160 pe ceas, baga un om cu gps=u in masina sau fa comparatie cu cel putin inca 2 masini si mie tot 160 imi arata si defapt erau 140 pe gps
] printeaza si tu pe un autocolant un blaupunkt clarion ceva... si lipeste-l pe difuzoru ala ca e prea din piata marca aia;) |
boxele astea sunt mai scumpe decat blaupunkt sau pioneer. se aud foarte bine, sunt multumit de ele, nu crezi ca se poate ca si alta firma decat cea pe care o stii tu sa scoata boxe bune?
lipeste si tu un autocolant pe stema aia de la masina ca e prea din piata firma aia pune si tu un reno' ceva. :P |
profit de ocazie si intreb si eu : cum sa pui vaselina/ulei in praguri sa nu rugineasca?a ti facut voi asa ceva? si chestia asta e imoptriva ruginii sau dak pe masina e rugina nu poti sa i mai faci nimic.intreb pt ca nu am mai auzit de asa ceva....
|
Quote:
|
degeaba ai sistem de mii de euro in masina daca prin tabla ti se vede subwooferu din porbagaj.eu sunt supermultumit de muzica din masina si de masina mea in general.daca cineva vrea sa imi dea un sfat si sa imi si zica cum sa aduc imbunatatirea respectiva o fac cu placere.
|
man cum sa zic e masina lui nu a ta! deci treaba lui in ce baga bani..;)
da si apropo de unde din brasov esti?? k io nu te-am vazut nikiodata... nush da arata foarte bine cu jentile alea.. am vrut sa kut si io.. dar nush se km duc rulmenti kit k am auzit k unu are jnate dalea de 1 an pe masina si ii mere kiar bene.. |
Quote:
|
Quote:
parerea mea bafta in continuare |
am fost la bucuresti la 4tuningdays si a fost demential, atat masinile expuse cat si cele care au facut drift si burnout. m-a impresionat o dacie care avea muzica pe ea, una gri brek. ii sarea plafonu in sus de la bas..supertare.
Am primit si eu stiker si odorizant 4tuning si sunt mandru ca port stikeru pe masina.inchei cu o intrebare...merita 6 milioane 4 jante in 3 prezoane pentru dacia mea??? |
5 Attachment(s)
toba sport si luneta in sfarsit cu folie
|
cred k ar merge niste stopuri mai inkise la culoare man.. ce ziki??
|
mi-am pus stopuri acum de curand dar am pus normale de dacie ca alea cleareyes nu imi plac sau cum se numesc ele.as putea sa pun folie pe ele se mai inchid, sau cum sa fac?
|
pai le poti vopsi pe interior.....(la geam)... sau sa le pui folie da zic io k arata bene..
|
vreau sa schimb bara din fata si cea din spate. unde gasesc?mai multe modele ca sa am de unde sa aleg.
|
parca era un magazin de piese auto cu de toate pt dacii... akolo unde intoarce sacelele cred ca au acolo..
incearca sa pui si tu niste poze cu evacuarea de dedesubt si cu motoru... interioru..etc etc daca vrei mai am o intrebare ai spoilarele intregi nezgariate/??? ca daca iti schimbi bara cred ca iti cumpar io spoilarele tale..le dai daca schimbi?? |
la interior nimic nu e schimbat asa ca nu are rost sa pun poze, evacuarea nu e facuta toata, dupa cum vezi in poza e pusa doar toba finala.daca ai dacie stii cum arata motorul, discu de ambreaj si placa de presiune de aluminiu, si alte mici retusuri facute la motor nu le vezi in poza asa ca nu-i vad rostul.ai zis ca stai in bv.zi unde si ne vedem sa o vezi daca ai aceasta dorinta. id de mess eu_alex2005
|
Quote:
|
ti-am bagat id;)
|
3 Attachment(s)
mai bine decat cu capacele alea rupte...
|
in loc sa fi retusat rugina aia de pe usi ,tu ai vopsit rotile...arata bine dar trebuia sa scri pe caucioace?in fine fiecare cu gustul sau.
|
el chiar isi inchipuie ca arata bine masina... ca doar e "ala cu dacia" :lol:
|
Quote:
|
Chiar n-arata bine masina ta!!
|
Quote:
|
mie chiar imi place cum a iesit, rugina se va rezolva cand vopsesc toata masina dar nu stiu de ce ziceti voi ca arata rau masina mea atata timp cat nu are nimik in plus fata de altele care dupa parerea voastra, a cunoscatorilor, sunt masini super reusite.daca aveam dungi de viper si spoiler de batman atunci intelegeam, majoritatea au jante albe, am si eu dar nu...voua nu va convine pt ca am scris pe cauciucuri.
va multumesc totusi ca va dati cu parerea dar nu cred ca sunteti drepti cand ziceti ca masina arata rau, sunt inca pe drum, nu am ajuns acolo unde vreau... |
Da "albul" de pe cauciucuri jos! Nu se preteaza la o dacie sa scrii cu alb pe cauciucuri! Si rugina aia de la usi...aripi...ar trebui scoasa! Ca mai e putin si ramai fara partea inferioara de la usi! :( Si da o vopsea pe pragurile alea GTI daca vrei sa arate cat de cat a masina ingrijita! Per total...nu imi place! :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning