Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - turbonetta© (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/80511-machete-lucru-turbonetta.html)

turbonetta© 09-06-08 14:31

Machete in lucru - turbonetta©

5 Attachment(s)
Dupa o perioada indelungata in care am privit ce fac altii cu machetele, m-am decis sa incerc si eu un asa-zis tuning la una din machetele mele.
Macheta pe care m-am decis sa o modific este un BMW seria 6 de la Welly, la scara 1/24.
• In primul rand vreau sa ii schimb culoarea, sa il fac fie alb/rosu cu plafonul negru, fie negru complet. Din cate am citit pana acum, dau caroseria cu decapant, astept sa se cojeasca vopseaua, o indepartez si apoi ma apuc de vopsirea propriu-zisa. Right?
• La exterior as vrea sa ii fac niste prelungiri, ca alte bari nu ma vad in stare sa le fac:D. Deja am inceput la praguri prin a lipi niste scobitori:lol:, le-am dat cu smirghel pentru a le aduce la acelasi nivel cu pragul. Ma gandesc ca apoi sa dau cu Poxilina sau chit auto peste prag si apoi sa mai dau inca o data cu smirghel. Stau in dubii ce sa folosesc: Poxilina sau chit auto. Nu am mai lucrat vreodata cu Poxilina, iar daca, sa zicem se intareste intr-o forma care nu imi place, o pot indeparta? Si inca un lucru: intai dau jos vopseaua si apoi aplic chitul/P sau invers?
• Jantele cred ca o sa le las pe aceleasi, pentru ca imi plac.
• La interior nu cred ca o sa lucrez sau sa il vopsesc, poate o sa il mochetez .
• Acum va cer parerea in legatura cu manerele usilor: credeti ca macheta ar arata bine fara ele (ma refer la un aspect "clean"). Cat despre locurile unde sunt puse emblemele BMW: sa le las asa sau sa le acopar si pe ele?
•° Orice sfat e bine-venit:-).°•

virusel 09-06-08 14:49

Re: Machete in lucru- turbonetta©

1.Foloseste poxilina.E mai indicata:). O sa vezi ca nu e asa greu de folosit.Cu chitul eventual ''finisezi''
2.Intai da jos vopseaua si apoi lucrezi cu poxilina.
3.Manerele lasa-le . scoate siglele.
4.Culoarea : alb cu plafon negru:)

Ozeze 10-06-08 00:13

sa ii faci geamurile negre neaparat ... shi triplele daca il faci alb

rekin 10-06-08 00:34

da daca o faci alba faci geamurile si triplele fumurii dar la triple faci numai unde e rosu ca o sa arate f bine ai sa vezi,si parerea mea sa astupi manerele si stemele acuma cum crezi tu spor la treaba;)

turbonetta© 10-06-08 12:36

Oricum geamurile le avea negre dinainte sa o demontez si asa vor ramane, dar triplele cu ce sa le fac mai negre/fumurii??? Geamurile sunt facute cu markerul pe interior si arata chiar foarte bine. Haideti ca am fugit sa iau decapant si Poxilina:D.

Ozeze 10-06-08 17:29

le faci cu spray ... cel mai simplu

rekin 11-06-08 00:10

nu cred ca merge cu spray pe interior la triple sarputea sa fie sticla groasa si nu se inegresc daca e subtire merge sigur,sa nu dai pe deasupra ca iese naspa sa ai grija sa nu le strici spor ;)

turbonetta© 01-08-08 17:09

Am luat vopseaua de pe Bimmer si i-am acoperit locurile unde stateau siglele cu Poxilina.
Deocamdata e pe drumul cel bun:D.
Cand am mai mult timp, poate ii fac si niste poze in starea in care se afla.

canon 02-08-08 17:52

a fost kit masina sau a fost gata asamblata cand ai luat-o?

turbonetta© 02-08-08 23:25

A fost gata asamblata cand am luat-o acum ceva timp de la G-market Mall Vitan.

W Y P 04-08-08 19:07

hai pune poze in ce stare e bmw-ul ?:google:

W Y P 20-08-08 21:41

inca asteptam ( cel putin eu ) :lol: 8) :-P

turbonetta© 21-08-08 23:24

Sorry ca va fac sa asteptati, dar fiind in zugraveli cu casa, nu mai gasesc macheta, decat toate plasticele si rotile. Trebuie sa o gasesc, sigur o gasesc:lol:.
Trebuia sa ii fac niste poze ininte sa intru in demolari:D.

strada 22-08-08 10:23

sall am o intrebare de unde ai macheta o ai de la un baiat de pe dacia club???dar sa raspunzi sincer

turbonetta© 22-08-08 14:26

TI-AM RASPUNS SI IN PM ! ! !

NSL_ADY666 12-09-08 18:37

poze vrem poze in stadiul in care e acuma

turbonetta© 05-10-08 13:57

5 Attachment(s)
In sfarsit cateva poze cu Bmw'ul...
I'am facut pragurile din Poxilina si i'am acoperit locul unde erau siglele. Sincer, nu imi place modul cum au iesit pragurile, dar o sa incerc sa le mai finisez. Desi ziceam ca interiorul il las asa, am pictat putin fetele de usi:lol: si cateva detalii de la motor. Mai am de facut spoilere'le si sa o vopsesc. :D

W Y P 05-10-08 14:40

bv bv
tot asa ;)
bafta

NSL_ALEX666 10-01-09 12:40

Re: Machete in lucru - turbonetta©

bravo imi place !!!ce culoare il vopsesti?

catalyn style 10-01-09 20:41

Quote:

Originally Posted by turbonetta© (Post 1793183)
In sfarsit cateva poze cu Bmw'ul...
I'am facut pragurile din Poxilina si i'am acoperit locul unde erau siglele. Sincer, nu imi place modul cum au iesit pragurile, dar o sa incerc sa le mai finisez. Desi ziceam ca interiorul il las asa, am pictat putin fetele de usi:lol: si cateva detalii de la motor. Mai am de facut spoilere'le si sa o vopsesc. :D

in sfarsit te-ai apucat!:lol::lol::lol: frumos!:-)

eddycdk 12-01-09 07:09

pragurile sunt frumoase, eu unul le confectionez din carela de plastic...si nu mai trebuie finisate, decat daca au fante, prize de aer sau alte forme
ca sa fii pe deplin multumit, inceraca sa mai dai cu chit auto de la luftul de unde se imbina cu caroseria in jos, pt a crea un tot!
ai sa vezi diferenta ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning