![]() |
Ce sa-mi cumpar
Bai zictetimi cam ce merita sa cumpar intre 5-10 mil, mama gandit la ceva mz mai sportiv
datimi o parere |
Tu vb serios? Nu-i asa ca vrei sa fie si inmatriculata, si necazuta, si an nou?
Parerea mea: SA NU TE FACI MOTOCICLIST! |
mai,URSULE,nu descuraja baiatul :lol: :lol: :lol:
mai strange bani GSX_18,mai trebuie \"ceva\".spor la adunat :wink: |
daca iti cumperi, la 5-10 mil, ia 2, sa imi dai si mie una cu un milon in plus :mrgreen:
|
Stati mai k el o fi vrut sa zica ceva de 5+1o milioane. Hei, GSX, iti dau eu un GSX (Suzuki :wink: ) la 15 milioane. Are \"mici\" lipsuri dar motorul merge nota 1o :wink:
|
!!!
NO COMMENT! |
cu tot respectul frate dar la banii astia altceva in afara de sovietica nu prea vad ce..., si incearca sa mergi pe patru timpi, emai bine dupa..., o sa vezi.
|
Re: Ce sa-mi cumpar
Quote:
|
la banii aia si-ar putea lua un simson vechi si in timp sa-l aranjeze in stil harley :lol:
|
Quote:
Suzuki GSX '86, 55o cc, 5o cai - 15.ooo.ooo lei |
:>
gsx_18, cum adica MZ sportiv ? ce intelegi printr-un mz sportiv ? :) la 5-10 mil, iti sugerez un cauciuc de 18 de kawasaki zxr..
Acum serios vorbind, nu cred ca ai vreo sansa sa iti iei un motor cu 5-10 milioane la care sa emiti pretenii...mai strange si tu pana la vreo 18-20 si atunci poti lua ceva mai acatarii... Bafta oricum :) |
bah,io n-am zis motorcicleta sport, ci una care sa consume putin si sa mearga cat de cat bine,
|
viziteaza www.motociclism.ro si cauta la vanzari
acolo reusesti sa-ti faci o idee :wink: |
:lol: ma bag si eu aiurea ...
dupa parerea voastra la ce suma poate ajunge un motor decent ... pentru un incepator ma refer! incepator = (eu :D) . Eu nu m-am suit in viata mea pe un motor in afara de un scuter cu care m-am dat de 2,3 ori! nu sunt curios sa fac nu stiu ce jmecherii cu el! da vreau sa arate cat de cat bene! |
Quote:
daca nu ai incredere un suzuki gs 500 ar fi indicat,in germania este considerat motor pentru incepatori :wink: |
8) hmmm ... nu vreau sa ma risc ... maturitate eu zic ca am ... dar nu imi place ideea unei sportive ... dalea ... adica nah ... e ok ... da vreau ceva mai de inceput. si mai ieftina sincer !
|
...
io zic de un scuteras cu pedale...consuma putin...merege incet...sau o bicicleta si o drujba....vezi tu :lol:
|
nimika
poti sa-ti cumperi un piaggio si1,si2,ciao,grillo,bravo. cu pedale gsesthi ff. multe.
dak vrei un mz,java gasesthi dar cauta pe net,o sa gasesthi iti dau un pont.: www.bikeshop.ro SUCCES |
mai pune vreo 40 de mil shi itzi dau scuterashu meu knd e gata :lol: :lol: :wink:
|
mi-am motor, deja de mult, pe vremea cand am postat topicu asta habar nu aveam de motoare, si ca sa vedeti la 5 mil poti sa iei motor, nu scooter si nu moped,
am io motor de vanzare, ideal pt incepatori, cum am fost eu amu 2 ani si ceva, motivul vanzarii : vreau sa iau ceva mai performant |
Re:
Quote:
de jucarie ? :)))) |
etz mi-am luat, da nu cu 5 mil.
da sa stii ca si la 5 gasesti motor, si inca in stare buna (minsk, es 175) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning