![]() |
E34 - b-75-kel
1 Attachment(s)
:twisted::twisted:salutare,de curand am primit cadou d la parinti un e34:D,d care mam apucat d el///...am sa bag niste poze,si sper sa va faca placere ochilor, ceea c fac,si sa fie rasplatita munca mea;)):oops::rolleyes2...bafta
|
Re: E34-b-75-kel
am uitat sa dau niste date:
BMW E34 mot 2.0 24 valve vanos-150cp an fab 91 jante borbet 16" si urmeaza... va tin la curent cu evolutia masinii.. |
Re: E34 - b-75-kel
Bafta,nu multi au noroc sa primeasca de la parinti cadou asa ceva:D.Sa ne tii la curent cu modificarile pe care le faci si sa nu uiti niciodata de poze.Salut
|
5 Attachment(s)
dupa vreo 2 ore de munca.am dezechipat masina...este pregatita de vopsit...
am spalat-o...curat-o si data folia jos dupa geamuri...cred k mam miscat destul d bine:)) si sa nu uit...i-am schimbat si jantele pe fata=))k sa nu le gazez p cele bune |
ce culoare o sa aiba masina ?
|
Quote:
astept sa ma ajute si p mn vremea asta, k sa fac si io restul... |
Vreau sa cumpar si io bara intre amortizoare...aveti idee d unde as putea sa cumpar???sau care aveti de vanzare.va astept pe robbi3_boy pe mess.sa vb.
salutare |
gasesti destule pe bazar, pe forum, bani sa ai k aduc baietii detoate.
cat despre albastru mat...stiu ca exista un lac mat care se aplica peste vopsea. nush ce sa zic, du-te si tu in targ sau la vre-un magazin specializat de vopsele si intreaba, trebuie sa gasesti, dak iti doresti cu adevarat. bafta la mudificari |
la orice magazin de vopseluri auto gasesti agent de matuire care se amesteca odata cu vopseaua...
|
halal cadou :D
ti-au dat de munca mult si bine :P glumesc .. e o placere sa vezi masina crescand sub ochii tai :) succes cu ea |
i l-au facut cadou sa il tina ocupat ceva vreme :lol:
frumoasa masina , imi place sper sa iasa frumos , bafta cu proiectul ! |
Ar fi ceva original albastru mat,sunt curios produsul finit cum va arata:D
|
Quote:
sa nu am timp sa ma apuc d ea,sa o vad cum plange in garaj:(( va fi o placere sa o vad gata:D |
Quote:
pana acum am reusit sa vopsesc decat capotele negru mat,si in portbagaj. hai baieti...care ma ajutati cu o bara intre amortizoare???platesc. Va salut cu respect, Kelloo |
fal cat mai repede o sa arate super masina
|
Incearca aici poate te poate ajuta baiatul:https://forum.4tuning.ro/482-masini-bmw-vanzare/72632-accesorii-bmw-stok-comanda.html
Spor la treaba sper sa iasa ceva frumos |
1 Attachment(s)
suna la 0723294088 pt bara,il cauti pe toma, e din tm dar e de treaba...nu mai stiu cat face...mi-a adus si mie una, arata cam asa...
|
6 Attachment(s)
Salutare...
dupa o perioada de absenta spre sa bucur ochii multora. parerea mea e k am evoluat un pic cu starea masinii. masina a fost vopsita,reansamblata,si cumparate anumite chestii(stopuri noi, proiectoare noi, filtrele schimbate,ulei schimbat,etc) atasez si niste poze...sper sa va placa:D. Si pe viitor astept sa vina mecanicul din concediu si sa o puna la punct..adica schimbat ambreiaj,si binilit un pic la motor:D |
draguta masina.....spor la munca in continuare...
|
Quote:
|
bafta cu proiectul e super inceputul
|
putin sunt cei care baga bani in seria 5-urile astea mai vechi, dar dupa mine sunt marfa, bafta in continuare cu proectul si ai tot respectul din partea mea pt ceea ce faci
|
frate fa`i ceva cu jantele alea ca nu dau bine de nicio culoare :) te salut , spor la treaba cu reconditionarea:)
|
Quote:
Cu respect, Kelloo |
Quote:
Inceputul e promatitor,bafta... |
Quote:
si au 8j toate. dupa cum am spus...in viitorul apropiat voi trece pe jante m5 e34 17".:D,si p-astea sa le las pentru iarna. V-am salutat. Kelloo |
frumoasa masina .. dupa ce schimbi jantele sa ii faci si toba sa nu mai fie asa stramba (finala).. evacuarea sa fie dreapta. Spor la munca.
Iar daca vrei jante frumusele am eu unele de E39 dar nu stiu daca se potrivesc pe a ta. id: domnu_gabryel Multa bafta. |
3 Attachment(s)
i-am tras si o spalare...k p urma se supara fata mea pe mine...si ma cam mananca talpa...
nu am asigurare,nu am nnmk la ea...si io ies cu ea:(...nu mai am rabdare... abia astept sa fie gata definitiv. Pana una alta...o poza,2,3:D |
Talpa ne mananca pe toti, sfatul meu e sa stai linistit ca nu poti sa stii ce se poate intampla, cel mai bine e sa fii in regula. Nu iti poti da seama decat dupa ce o patesti si atunci suporti cosecintele. Parerea mea(sper sa nu te superi) e ca nu se potrivesc jantele cu negru, iti urez sa le schimbi cat mai repede. Bafta mai departe.
|
nici mie nu imi plac, poate unde sunt si cam micutze pt ea, poate si unde e asa inalta, las-o mai repede jos, poate ii vine rau de la inaltime!
a iesit frumos, spor la munca in continuare! |
Quote:
|
felicitari pt masina , a esit bine ! Spor la treaba-n continuare si sa te vedem cat mai repede pe strazi !
|
Quote:
model nou dupa 93??? Salutare |
Salut, frumoasa masina, imi place cum a iesit pana acuma dar de ce nu ai vopsit si plafonul daca tot ai vopsit capota si portbagaju ?. In rest arata bine si legat de jante aceeasi parere, schimbale cu prima ocazie si nu negre;)
|
2 Attachment(s)
Salutare...din pacate am uitat de forum...am dat masina p strada...merg cu ea de vreo 3 saptamani.in astea cateva saptamani i-am montat si eu xenon si am legat proiectoarele,k erau puse doar de forma:)).am totul functionabil p ea acum.mai am nevoi de 2 stropitori de geam modelul nou,cu incalzire.cine ma poate ajuta,e bine venit.si clemele care se prind ornamentele alea nichelate d la geamuri.deci cine ma poate ajuta...va astept
Cu respect, Kelloo |
Frumoasa rau masina ...u ai relatii pe la politie??:D:D:D
|
Quote:
nu frate am fost la un prieten in vizita si este politist...:P |
2 Attachment(s)
Salutare...am fost si eu impreuna cu KEL'u la 4T Festival...
am parcat-o in parcarea aia cu plata...si...:D...ce sa vezi??? parcarea aproape goala>:) apoi eu impreuna cu un amic am inceput sa ne incazim cauciuacele:)) doua mici filmulete... |
Se auzea din interior :)
PS: Te-am vazut si pe la Romexpo si prin Vitan... masina arata mult mai bine decat in poze! Salut. |
Quote:
ma bucur k iti place si tie...io unul sunt super multumit de masina...in rimavara spre sa ii fac un transplant de inima mai mare asa...un 2.5 24v ar fi d ajuns pt mine.totusi...e34 este mai degraba o masina de "familie"decat de liniute sau cerce;)) toate cele bune... baga id meu in lista sa vb mai multe p mess. robbi3_boy Cu respect, Kelloo:*:*:* |
| All times are GMT +2. The time now is 17:23. |
- Copyright 2026 4Tuning