![]() |
Intalniri - fiecare vineri de la orele 20.00
Oameni buni cred ca a venit timpul sa ne intalnim, cat mai multi, daca se poate toti,ca deja am crescut si noi \"MARI\", si ne tot inmultim, se intrevede viitorul unui club...si cred ca ar fi frumos sa ne intalnim toti , sa stabilim cate ceva, si sa ne gadim cum facem si ce facem mai departe. Va rog sa nu ocoliti topicul, confirmati sau infirmati prezenta.
Eventual idei de locatii si ore, pentru weekend...de preferat in cursul dupa amiezii. Va multumesc, si sper sa ne vedem. Salve all! |
hmmmmm............great idea!!!! parerea mea e ca cel mai bine ar fi sambata dupa masa undevaaa.......la o terasa sau ceva de genu'
|
DAAAAA,in sfarsit !
Eu zic ca sambata nu ar fi asa bine pt. ca poate altii doresc sa mearga in oras cu amicii si vor sta ca pe jar la intalnire... Eu propun vineri pe la 6,ca sa avem timp de vorbit, eventual la Colors... Ce ziceti? |
in primu' rand unde e aia???? vineri.......sa vad de la cat am ore de condus da' nu cred k e o problema......din partea mea e perfect! numa sa'mi zici unde e colors
|
eu am spus in weekend, voi alegeti ziua si ora...aia era ideea. Propuneri sau acord/dezacord cu data de vineri.
Nu cred ca lumea merge in oras sambata la ora 6, 7, dar...in fine. voi alegeti.Asteptam si alte confirmari si propuneri... |
Nu-i vorba ca merge lume(si nu la mine ma refeream ci la astia cu masini mai mult) poate ne lungim cu vorba ca avem har domnului ce discuta in sensu asta,si ei p la 9,10 sau mai repede vor sa o taie si nu apucam sa epuizam subiectu...
|
as
Ma bucur ca incepe sa se miste ceva si pe Oradea, se pare ca in ultimul timp comunitatea 4tuning este in continua dezvoltare
|
eu propun \"pit stop\" pe alexandri langa podz....ii putin mai cu tema de masini, asa ca merge bine pe subiectul intalnirii sau friends, unde era baru' de noapte bizzar pe vladimirescu langa banc post....ala il propun pt ca ii a unui prieten bun de-al meu :D
cat despre vineri/sambata noua ne convine oricand, eventual sa mai ramana in discutie pana mai vb si cu altii. \"chip\" in touch |
Autoperform : propune si tu un loc unde se poate si parca deoarece nu crezi ca vin pe jos ;)
|
n'ar fi bine daca am mere la terasa la vandana??
|
:D :D :D maaaaaare-i lenea in tara....da si la mine ii tot la fel :D :D :D
pai la firends este parcarea de la banc post si gasesti loc dupamasa, si numa trebuie sa treci strada. si cam gasesti si pe alecsandri, loc mai dupamasa.eventual un efort de 100-150 metri nu cred ca-i sfarsitul lumii :D eu numa am propus |
Ce zice-ti de Colors... este si loc de pracare,iti si vezi jucaria, e si terasa frumoasa.....
|
Prezent !
Colours :wink: Ora:mi-e indiferent ... |
sa viu shi io ? :D
|
Oricine e foarte bine venit numai sa veniti !
|
io's de acord!!! numa sa'mi ziceti unde e colors
|
Colors e in Rogerius pe 6 martie langa magazinul \"Adrian\"...... v-ati lamurit?
|
atunci...e bine colors. ora 19? e ok pentru toti?si da, veniti in numar cat mai mare, sa ne intalnim macar forumistii, si...sa vedem ce facem pe viitor.
|
acceptati si noii veniti pe forum? daca da am inteles ora 19 la colors da cand vineri sau sambata si ink o chestie cum va identific fratilor? io nu va cunosc poate din trafic doar
|
o sa avem la masa/mese scris pe o foaie ceva de genu FORUMISTII 4TUNING
:)))))) :D :lol: cred ca modalitate mai buna nu exista...:)) |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce tare!! Originala ideea totusi Bravo Daflyer,esti tare tata la faza asta(am ras copios,dar in sensu bun) YOU ROCK MAN! |
deci acceptati prospaturi? si io m-am gandit la chestia asta bun atunci daca nu intervine ceva in principiu vin si eu
|
Din punctu meu esti bine venit !
Chiar ar fi bine daca ai veni. |
mersi deci am un accept... apropo vad ca iti place sa faci regula asa pe forum ti-am mai vazut remarcile :wink: ii k esti tare marsi o sa fii si u?
|
Re:
Quote:
Si da o sa fiu si eu,evident ca o sa fiu,.........la cat is cu gura mare pe forum ar fi culmea sa lipsesc si mai ales ca imi doresc sa ia viata clubu asta odata...... :wink: |
scuzati de intarzierea de post...da miercuri am restanta.
deci vineri la ora 19 in colors....ramane asa. maine ma duc sa vb cu domi-aro,ocsi-astra albastra cu \"snake-face\" si flroescu-sau , ca azi nu am apucat. \"chip\" in touch |
am vb azi cu domi, ocsi cu opelu' si florescu si vin, plus ca am mai vb cu un prieten cu un golf si cu unu cu un e39 ....deci deja se strange lumea
|
super...vorbesc si eu dupa-amiaza cu Ervin, sa vedem ce zice si el :wink:
|
eu din pacate nu apar.. ca is acasa in cluj :((
|
ok!! \"we be movin' now!!!\" deci e stabilit! vineri, ora 19 ,colors. ati ajuns la un nr estimativ de participanti??? :) cre' k om fi catre 15 nu??
|
S-o ia naiba de restanta, k asa de rar mai stau pe net..... Noroc cu Flavi care ma mai anunta ce si cum,ms Flavi...
La 7 la Colurs, deci... Sper sa apar, dar nu promit, sper sa n-am program, k i really want to join u dudes... Da ce se aude cu clubu ala din Oradea? Nu misca nimeni nimic? Sper sa fie si asta pe lista de topicuri de la meeting... |
cam asa
|
Am vorbit si cu Ervin aseara, isi face si el aparitia.
|
apar si eu....daca termin cu franele, ca ma chinui cu pompa de frana de 2zile.
|
:lol: :lol: :lol: :lol:
Sa faca cineva rezervari ca ramanem fara locuri! |
sper din tot sufletul sa vina toti cei care s-au anuntat. o sa il chem si pe sandu, sa fie si posesorii de tunate in formatie cat mai mare posibil, si...o sa vedem ce iese.
Sper sa fie bine, si sa ne apucam odata de treaba u clubu' asta. :D |
ok.....deci suntem cam 10 de pe forum plus cei cu tunatele inka vro' 5 deci om fi destui.......ati fakut rezervari???? si daflyer sa nu uiti sa scrii mare pe o hartie \"forumistii 4tuning\" sau asa ceva
|
No,am fost,am facut-o si p asta... fiecare stie ce teme are de facut.. :twisted:
|
salutare....
scuze ca nu am reusit sa stau am trecut si m-am uitat pe cine recunosc v-am si vazut la masa (cred ca voi erati) am vazut si cateva masini... ce s-o discutat imi spune si mie cineva? care o fo tema principala sau temele vreau sa fiu si io la curent mersi |
\"no\" :wink: ati facut intalnirea oameni buni? cum a iesit? ceva planuri de viitor? poze? de acum va intalniti saptamanal? daflayer vorbeste si cu aicu si serban (baietii cu alfele) poate se alatura si ei :wink:
PS: sorry pt numarul de intrebari :lol: :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:08. |
- Copyright 2026 4Tuning