![]() |
Maşina mea: Astra G 1.6
6 Attachment(s)
Acum ca sunt si eu posesor de Opel:
Astra G din 2002,motor 1.6 16v Filtru aer sport, Suspensie sport Cip Tuning Dubla evacuare Sebring Stopuri clare Geamuri heliomate Scaune sport si daca nu o vand o sa aiba si un mic kit,scaunele vor deveni de piele,lambo doors si un mic eleron pe spate. Masinuta abia a venit din Germania,m-a uimit prima data sunetul ei(parca ar avea cine stie ce monstru sub capota),merge grozav si(premiera pt. mine la achizitionarea unei masini second)nu are absolut nici o problema tehnica! Si cateva poze: |
Re: Astra G 1.6
Foarte frumoasa! Culoarea nu prea este pe placul meu dar in rest e ok. Ai adus-o pentru tine sau pentru vanzare?
|
Culoare nu a fost prima optiune,eu de obicei am avut tot negre sau gri/argintiu. Am adus masina din ambele motive,in sensul ca o folosesc si eu,imi place...dar e de vanzare fara sa ma grabesc sa o vand,nu,nu fac "bisnita" cu masini,atat doar ca iau o masina..o tin o perioada scurta de timp apoi o dau..incet incet ajung sa posed ceva mai valoros..si poate intr-o zi ajung sa posed masina la care visez de ceva vreme:D.
Problema e ca imi e greu cateodata sa le dau,exemplu si acum,imi va fi nasol sa o dau dupa ce am vazut cum merge,sa nu mai vorbim cum ar arata cu modificarile la care ma gandeam..... |
Quote:
Gata,m-am decis sa nu o mai vand,am ajuns sa cer 6600 cand toti amicii mei dupa ce fac o tura imi spun ca o dau prea ieftin...chiar si cu pretul asta nu pare nimeni interesat....prin urmare o tin sau daca apare ceva schimb avantajos(calibra sau pinifarina)se poate sa o dau. Pasul urmator e interiorul de piele galben cu alb,apoi xenoane pe fata si lambo dors.....si mai adaugam si un kit exterior(in ordinea de mai sus),la motor nu mai prea am ce face avand in vedere ca e doar 1.6(deci nu vad cum ar fi asta masina de liniute,deci va ramane de show) Partea financiara(ca la multa lume)ma va ingreuna putin,la fel si timpul dar sper sa pot posta poze cu tot ce se face cat mai repede:D |
Arata impecabil masina, cred ca si merge la fel. Sa o folosesti sanatos si spor la modificari ! ;)
|
Quote:
|
Ma refeream ca arata impecabil dpdv estetic, adica nu are defecte sau prostii din astea. Asa, modificari se pot aduce oricarei masini, pana esti cu adevarat multumit de felul in care arata.
|
Quote:
Ai dreptate,chiar ma baga in ceata faptul ca e o masina de tanar(deci slabe sanse sa fie ingrijita) si totusi....pana la urma a fost masina unui neamt, ori a avut grija maxima de ea ori a investit bani ca sa o faca ca noua. Mai trebuie doar polisata si ceruita(cu asta mai greu ca nu prea stiu unde pot sa fac asta la mine in oras) |
Care oras Cluj sau Tg.Mures...?:D:D:D
|
Quote:
Mai mult Cluj decat Mures:))) |
am nevoie de o janta model ca al tau in 4 prezoane,dc vinzi cumva jantele anunta-ma sau nu stii de unde sa fac rost de o janta sau 2....?? misto masina;)
|
Quote:
esti al n-lea care imi cere jantele:))))eu le-as da,dar numai ca sa le schimb cu unele pe 17,din pacate nu stiu nici una de vanzare,dar sunt sigur cxa de cauti bine in Germania o sa gasesti |
salut,adevarat ce spune antilles motorul si sunetul masinii sunt de vis,trebuie sa iti spun ca am condus masina si chiar am rezervato dar pana am scos banii de pe card am gasit alta care mi-a placut mai mult si am renuntat la asta a ta,as fi tare curios daca vrei sa imi spui si mie cu cat ai luato tu pana la urma de acolo,eu negociase-m pretul cu cel care vb romaneste de acolo de la parc.Numai bine,daca vrei iti trimit poze cu a mea
|
cereai 6600 neinmatriculata???
|
Quote:
Da,una la mana ca valota oricum mai mult,2 la mana ca atunci(adica cand era de vanzare)asta era pretul,in germania o gaseai cu cel mult 1000 eu mai ieftin |
intre timp....s-a schimbat suspensia, putina munca la etriere,faruri schimbate, jantele o sa fie pe 18'' in cateva zile, bara fata (acum se vopseste), urmeaza si poze.
|
neaparat poze sa vedem si noi masina mai bine...banuiesc ca au survenit niste modificari de ordin estetic:D
Neaparat schimba stopurile alea ca sunt urate rau...cele mai urate Lexus Style facute vreodata pentru Opel Astra G:( |
1 Attachment(s)
poze de la tuning show mures de anul trecut, atunci aveam farurile proaspat puse si o hidosenie de linie neagra(nu mai este acum)
|
3 Attachment(s)
Aici se vad mai bine farurile si...piesa cea mai importanta de tuning realizata acum vreo 2 saptamani, in momentul de fata masina circula cu alta bara nevopsita, si care va fi de vanzare(am gasit alta care-mi place mai mult)
|
dai reperede jos autocolantul ala de pe capota...zici ca este DOLIU :(...arata aiurea rau
Baga si tu niste poze mai actuale cu masina :) |
3 Attachment(s)
poze noi
|
draguta masina
|
In afara de faruri era mai draguta la inceput :( Ce`i cu toate autocolantele alea?
|
Quote:
Farurile originale imi pareau destul de uratele, erau ca 2 oglinzi mari care dadeau cam ciudat, dar noh...mie imi plac, singura lor problema e calitatea materialului care nu e la fel de buna ca la cele originare. Autocolantele sunt de la ceva sponsori, o perioada trebuie sa stea pe masina. |
Quote:
|
Quote:
|
Jantele astea de opel originale negre, ar fi fost mai dragute daca atunci cand au fost vopsite, se lasa si o parte cromata, circumferinta, ma refer.
Masina e galbena, nu e cazul sa o faci sorcova cu autocolante :P |
1 Attachment(s)
Ah da...azi am pus si noile jante pe masina, sunt foarte multumit, mai tre bara fata:d, si un mic preview:
|
3 Attachment(s)
Poze mai bune cu noile jante, din pacate au frecat putin, prin urmare: caut aparatori noroi Opel Astra! ca ale mele s-au facut franjuri, iar pe spate mi-au agatat putin aripile( asta ca sa se stie ca pot aparea probleme cu jante de 18'' chiar si cu suspensie sport)
|
Frumoasa,si culoare,autocolantele is cam urate in rest frumoasa. Sa-ti traiasca copilu` care se vede in poza aia de acu 2 posturi :)
|
Quote:
Merci frumos:), dar nu e copilul meu, este fiica celor mai buni prieteni:), dar o sa le transmit lor, autocolantele vor pica, dar mai trebuie sa le tin putin. |
2 Attachment(s)
Asta e bara fata, acum o si pun de vanzare deja caci am gasit altceva ce-i place mai mult, totodata...farurile, si astea vreau sa le schimb(tot pt ca am gasit ceva mai frumos), deci vand bara fata Opel Astra G, 100 EU, faruri Astra G-500 RON:)
|
Iti pui faruri din alea cu leduri, Dayvision? Alea imi plac cel mai mult.. si sunt model pe negru pt Astra G, super faine.
|
Quote:
|
Probleme peste probleme.....se pare ca nu-i prea plac dimensiunea jantelor, cele de 18'' au frecat in spate pe aripa de mi-au indoit aripa..prin urmare aripile spate au avut nevoie de putin ciocan...acum sunt ok, deci sa dau un sfat celor care vor jante de 18 pe Astra G: atentie mare la suspensie, cum tine masina si cat de mult o sa dea voie rotii sa urce....
|
pai cine este nebun sa bage 18" pe Astra G. :lol:
maxim 17...si tot as sta cu emotii la denivelari :D |
Quote:
LOL...poi se pare ca sunt nebun:D, dar e aproape rezolvata problema, dupa cateva ore de munca am reusit sa scad unghiul de la aripile spate, astfel incat, dupa un "test drive" cu 80 la ora pe un drum pe care de obicei il parcurg cu 40-50 (ca-mi musc limba din cauza suspensiei sport) nu a frecat nimic inafara de momentul cand am dat de o groapa destul de urata, deci spatele e rezolvat, acum mai trebuie sa-mi fac rost de aparatori de noroi pe fata si sa gasesc ceva cauciucuri mai inguste si probabil cu talon de 35:)) |
De ce cauciucuri mai inguste? Cu cauciucuri mai late stai mai linistit la borduri, sa nu zgarii jantele.
|
Quote:
|
Iarasi probleme, reusesc cumva sa lovesc/rup tot timpul toba intermediara, si ma cam satur de schimbat tobe, prin urmare va intreb pe cei care stiu: daca renunt la intermediara si pun o "teava" chiar si cu diametrul mai mare si peretti putini mai grosi, ce surprize neplacute as putea avea?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:02. |
- Copyright 2026 4Tuning