Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Dacia Solentza Tuning [exterior] (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/8045-dacia-solentza-tuning-exterior.html)

200SX 12-09-05 15:26

Dacia Solentza Tuning [exterior]

6 Attachment(s)
Cateva poze cu o Dacia Solentza.

ce pot spune despre ea:
evacuarile din sapate sunt pe bune adica sunt trase 2 tevi dupa toba finala, total ineficient designul dar nu e un simplu ornament, in poze kitul arata destul de bine in schimb eu m-am uita de aproape la ea si calitatea executiei lasa de dorit (comparativ cu un produs facut de fabrica pt ceva facut din fibra arata bine), ce mi-a mai placut la ea este sunetul evacuarii, asta chiar l-a nimerit cel care a facut-o, ce nu mi-a mai placut este realizarea prizei de pe capota, este taiata capot de tabla in anumite locuri si lasata asa cu bavura pe margine fara sa-i dea un grund o vopsea au lasat fierul crud,

am apucat sa ma plimb ceva cu ea si pot spune ca merge bine motorul toarce frumos si se tureaza la fel (nu pot aprecia in schimb cum se infige)

restul va las pe voi sa va dati cu parerea

PS: masina e de vanzare daca nu so fi vandut deja

c i k y 12-09-05 16:10

dacia asta am vazut-o de nenumarate ori trecand prin fata blocului meu si pot spune k am raqmas uimit :shock: felicitari propritarului

@tt@ck 12-09-05 21:19

spoiler fatza ok! ornamente evacuare cam prea lungi( dau impresia de racheta), iar eleronul..... prea mare( sau se vrea troleu?) si putin cam stramb

teddy 13-09-05 18:28

probabil cu alt eleron si rotile un pic mai iesite in afara sau mai late ar fi ceva!

EvLSant0S 13-09-05 18:41

1 Attachment(s)
ca orice solentza , e inalta !
vad 2 rezolvari la problema asta !
una mai scumpa si anume alte jante , mai mari
iar cealalta
masina sa fie lasata ..
coborata !
cum am facut-o in poza ..
eu zic ca da mai bine

bodyspeed 13-09-05 20:00

super dar totusi eleronul cam mare :cry: :(
dar in schimb imi place cum e lasata

SHOGUN-A8 14-09-05 11:01

Santos are dreptate,masina ar trebui coborata si parca ar trebui si niste stopuri si niste pleoape.

Al3xius 15-09-05 01:18

suntem totusi in Romania...cu garda aceea la sol arata intradevar demential...dar oare ar putea circula cu ea pe toate strazile ? :roll:

EvLSant0S 15-09-05 07:27

riscurile meseriei

BASU 15-09-05 19:19

draguta... totusi subscriu si eu la tevile prea lungi si.... ELERONUL
ps: sa vedem daca mai are spoilerul pe fata in primavara :wink:

200SX 15-09-05 20:02

lol masina pana acuma a supravietzuit pe strazile capitalei, lasata mai jos nu prea merge pt ca e si asa destul de jos

nu cred ca o sa aibe probleme la iarna pt ca exista bara veche vopsita in culoarea masinii, si in caz de se stie ca se merge si offroadsau e zapada se pune aia ;)

mike20 15-09-05 20:16

daca pastra si iarna pe zapada bara asta putea folosi masina la dezapezit :lol: :lol:

X-Ray-Eyes 15-09-05 20:47

Umila mea parere :
Eleronul este mult prea mare ... i-ar fi dat extraordinar un eleronde fibra , in genul Evo7.
Evacuariloe - Sugiuc bazarlic Bilniorsum... deja au ruginit!
Spoiler pe fata ok, priza pe capota - GOOD ...
Lipseste Bad Boy Look la capota ( pleoapa de la un capat la altul , in genul VECTRA A 2000 edition).
Pragurile ... ok.

yamahaer1cip 21-09-05 13:49

frumusica :D :wink: bafta si respect

MKE 21-09-05 17:08

Foarte frumoasa masina dar ca si totzi ceilaltzi cred ca trebuie un eleron mai mic si garda la sol coborata
Am si eu o poza cu masina in care se vede k masina trebuie coborata macar 30mm :D

pimp_lex 21-09-05 18:24

Vot - merge

Am vrut \"nu-mi place\" dar are cateva chestii faine si am zis ca totusi...

Plus
- jante - dau bine pe Solentza si sunt destul de mari pt un compromis confort/demaraj/look bun
- capota - f reusit designul, nu prea am mai vazut
- badgeless grill - clasica dar arata bine
- culoarea - nu-s fan de bej la masini in general dar arata chiar bine pe aceast a SLZ

Minusuri
- eleron demn de un F-18 Fighter Jet
- suspensia f inalta - stim cu totii cum sunt drumurile dar vorba lui Santos, riscurile meseriei. Mai bine faci spoilerele mai mici si suspensia mai joasa decat asa, arata total aiurea
- body kit - n-are nici o treaba cu designul masinii si nici partile intre ele parca nu se potrivesc (fatza cu laterala si cu spatele)
- tobe - or fi functionale dar estetic vorbind, nu merg

*Note - chiar daca Stock, Nissanul din spate arata mai bine :D

200SX 22-09-05 10:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
*Note - chiar daca Stock, Nissanul din spate arata mai bine :D

mersi mersi

Flow 23-09-05 15:47

dragutza mashina
cu un eleron mai mic sau chiar fara shi jantele mai in afara un pic ar fi :yikes:
dar cum baiatu o vinde degeaba comentam noi pe margine ca probabil nu mai vrea sa investeasca in ea

ps: oricum sa dea eleronu jos n ar fi o investitie prea mare :wink:

Pitu 23-09-05 22:23

parerea mea:masina este superba dar eleronu ala e prea mare
ea are deja spatele subtire si eleronu nu vine prea bine .
acum la cati bani ai bagat in eleronu ala nu prea are rost sa il mai schimbi.
bafta la gropi

SEBASTIAN 25-09-05 17:43

cine a mutat topicul de la discutii generale e bine sa o faca corect si sa scoata umbra de aici.

Danny-future STN 20-10-05 22:56

Un + pt fatza, un MARE - pt spate (sper sa nu decoleze), inca un - pt jante, mici si KM :wink: .......Per ansamblu : mai frumoasa decat multe alte dacii :roll:

sandrin 05-03-06 11:46

Re: Dacia Solentza Tuning [exterior]

tobele trebuiau centrate si cred ca dadea mai bine , eleron cam prea mare.. niste viniylyri ecva ar merge.. oricum e frumusica , ;)

scturoag 11-12-08 13:04

Re: Dacia Solentza Tuning [exterior]

un sfat : Skimbai Eleronul Ala De Urgentza !!!!! pune unu mai micc ... cu asta park lucrezi pentru NASA :P

All times are GMT +2. The time now is 19:33.

- Copyright 2026 4Tuning