![]() |
hello
hihi vad ca nu prea e activitate la sectiunea Botosani ..
hai sa vedem ceva miscare ca in weekend cred ca trec pe acolo :lol: |
nu veni ca ai sa fii dezamagit :) sisncer nu prea ai ce vedea
|
Daca in Botosani nu ai ce vedea apoi ................... :lol: ..... in Botosaniu vostru e paradis .... e ... bucsit de masini faine .... in orasu ala .... jumate sunt oameni care nau ce face cu banii ... un sfert au f multi bani .... si restu au bani :D ... prea multe masini faine pacolo .
|
:lol: trec pe acolo destul de des, stati linistiti ... stiu care e treaba ... oricum nu cred ca vin cu masina mea, deci nimic interesant
|
Re:
Quote:
|
Re all! Si yo-s din Botosani si sunt mai nou pe acilea....:D asa...k k-arei treaba??:D
|
as
Ma bucur ca si pe la Botosani incepe sa se miste ceva
|
Eh...tre sa mai vina lumee...dar totul se face cu rabdare...:D
|
Foarte fain .... sa speram k comunitatea din Botosani se va dezvolta ..... acolo sunt bani ....nu in Sv ... poate dak se va forma o comunitate calumea se vor face ceva curse si in BT .. ceva frumos cred.. k Sponsori sunt pacolo destui.
|
Da...ai dreptate....sunt sposori....sunt si bani...dar pakat k nu sunt prea multi imaptimiti.....plus k pe noi prin Bt nu este nici o firma care sa se ocupe de asa ceva....ma refer la tunat masini sau pur si simplu....yo am fakut odata la firma lui taicamiu tuning.....dar m-am lasat deoarece nu am avut cu cine sa lucrez...acu inka ma mai chinui sa gasesc o firma serioasa care aduce accesorii si alte chestii..sper sa reusesc sa gasesc una de incredere..... :roll:
|
:P in primul rand la bt chiar daca ar fi bani nu ar fi loc unde sa se faca o cursa !!!! :lol:
daca la sv au aeroport si e greu dapa la bt unde nu e nik @!!!! |
O sa fie si la Botosani o firma de tuning .... trebuie cineva sa ajunga si acolo .....Poate isi face Fritz4tuning sau C&O tuning vreo filiala si pe la voi ....Si in legatura cu locuri pentru curse ... se gasesc .. no problem .
|
Sincer ar fi ideal sa fie si pe la BT vreo filiala sau sa se gaseasca cineva....yo sincer m-as apuka ...dar sa termin prima data studiile si apoi sigur ma apuk...dar am intrebat k dak se face asa ceva si aici ma mai duk si yo pe akolo sa mai invat si yo ceva...poate pot fi de folos cine stie..:D
|
Re: intalnire
Quote:
|
Re: intalnire
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re: hello
Hai ma o punem de-o cursa la bt, una legala?
|
Ma marlane... mergi blat? :))) INtra la noi la forum ca sa mai aflii si tu ce facem pe acasa.
|
Quote:
|
TND... el e pres PoweredBYRacers Botosani. El va contribui la org acelei curse. Si sper ca va fii cea mai tare. Eu o sa vin personal la BT ca sa ma asigur de buna desfasurare.
|
cu siguranta vor fi si masini masini speram si piloti din vtm sa arate ce stiu oricum o sa fie cursa care merita sa fie povestita nepotilor :) in privinta organizarii nu cred ca sunt in asmura sa dau eu reguli sau prin aprilie paote dau o fuga sa vad traseuu
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning