![]() |
4wd
Dedicat pasionatilor de off-road si 4x4 din suceava
|
avem asa ceva? acu vreo 2 -3 zile am vazut un 4x4 cu roti mari si scria pe el for runner.. era un fel de monster.. super misto
|
Sunt destui.... sunt multi ... si multe masini de competitie am vazut in orash...
|
as
siloth, te referi la totyota 4runner din george enerscu, una neagra cu nr de italia? daca da, aia intr-adevar cam face legea pe la noi
|
Ar mai fi una .... dar din pacate nam apucat niciodata sa o studiez prea bine......si nici nu mai tin minte ce marca era ...
|
4 Attachment(s)
Da... am gasit pe net ceva foarte interesant ... desi poate multi dintre voi stiati ... an I quote : \"ARO - the 47 year old vehicle manufacturer and one of the pioneers of the 4x4 Utility Vehicle \"....
|
Dar din pacate masina de mai sus nu se numeste ARO .... Ci CROSS LANDER 244X .... si are un motor 4.0L V6 ce dezvolta 207 cp...
|
Si este o copie fidela de ARO :?
|
Re: as
Quote:
|
a
destul de bun cross landeru, partea proasta e ca are un pret destul de ridicat
|
aro mai fac masini?
|
as
Fac dar la preturi destul de ridicate, drept pentru care au si vanzarile asa scazute
|
Da.. ma rog .... pe site scrie > Aro \"in colaborare\" Cross Lander ... se stie k firma Aro va fi cumparata de aceasta firma Braziliana ..
|
as
Sa speram ca va fi cumparat curand, in viitorul fff apropiat se va forma si o comunitate 4x4 la Suceava, am vb cu baietii si vor sa puna ceva in miscare pe aici
|
Ar fi FRUMOS.... poate sar tine si o competitie pe la noi .... k na ... ai pe unde doar suntem inconjurati de munti si dealuri .... la noi in judet ar fi super .... ai trasee de nu mai stii pe care sa le iei ....sa speram k aceasta comunitate se va dezvolta cu timpul .
|
as
Ar fi ceva, dar intai trebuie vorbit cu cei cu pasionati de off-road
|
1 Attachment(s)
Va prezebtam TOYOTA 4RUNNER :arrow: :roll:
|
daca vreti sa vedeti un 4x4 cu adevarat modificat, mergeti in Gura Humorului, la Spalatoria Toma Auto si veti vedea un Nissan la care nimic nu mai este original, totul este facut, inclusiv caroseria scurtata si modificata. Ca sa nu mai spun ca are un 5000 benzina sub capota. Si este prieten cu cel cu ForRunner.
Am sa pun si niste poze zilele astea. |
1 Attachment(s)
Am mai gasit o poza ...mai veche cu alta masina din Sv ....am sa caut una mai mare .
|
din cate am aflat 4 runneru e putin busit pe stanga... pacat .. e foarte frumos...
|
Re:
Quote:
|
Poza cu 4runneru are o saptamana maxim ....si am mai vazuto nu demult ....nu cred k e busit .Eu unul nam vazut .
|
d9in pacate azi am vazut si eu toyota.la busit putin...
oricum masina aia e tare.in sv a fost odata una si mai tare acum 2 ani un for runner cu lada in spate visiniu.era mai inalt...si mai periculos...a fost a lu unu din italia ce sta prin bj....poate il mai aduce... |
Cand treci prin Humor, vis-a-vis de liceu ai sa vezi o chestie portocalie. Aia este masina. Doar ca acum este un portocaliu acoperit de noroi.
|
as
1 Attachment(s)
..
|
asta seamana cu ala de 7 tone??? cu motor de 5,7 l care cica consuma doar 13,5%
|
as
Singura asemanare e ca ambele sunt americane si 4x4...in primul rand dodge-ul de care vb este un pick-up. asta nu, mai este o diferenta de vreo 2000cmc, din cate am inteles Chervoletul asta are motor de 5000cmc si lista ar putea continua
|
Frumos .... da pe unde era cand lai pozat ...? Nu ma astept k aceasta masina sa fie super competitiva , e doar o exagerare ... singur aspect care ma fascineaza la aceasta masina este motorul . In rest nik ....
|
as
Poza a fost facuta de un prieten de'al meu undeva prin Vicov. A incercat sa obtina ceva date tehnice de la taran dar nu prea a avut cu cine discuta in privinta asta. Pacat ca nu prea se poate inmatricula
|
hehe..cred ca aici e pt mine.. vladutzzz.. in sv noi facem legea cu off-road :D...sti u..asta vara, prin obcini..:) trebuie sa continuam..:D
|
as
Nu stiu despre ce vb... :oops: ...singura diferenta e ca noi am facut off-road in adevaratul sens al cuvantului cu masini de oras....da las poa iau un jeep preparat pt off-road in loc de ceva sport si sa vad atunci daca anumite persoane cu masini frumos colorate mai fac figuri
|
toyota poze
3 Attachment(s)
pai am si eu cateva poze cu toyota aia facute in spatele blocului !
|
as
In sfarsit a reusit sa prinda cineva Toyota dupa o plimbare prin padurile bucovinene....multumim pt poze
|
Cred k ai sari mult mai bine scarile cu asa ceva Vladutz ....... si garda la sol o are oleac mai mare decat un Golf :lol: ... sau un Superb :lol: :2gun:
|
as
Eh....detalii....adevarul ca nu prea simti scarile alea cu asa ceva...si acum ma cam doare spatele cand ma gandesc la noaptea aia
|
pritenii stiu de ce:)) lasa ca poate sarim scarile cu mertanu lu vladutzz:) daca reuseste ceva!
|
as
Sa o crezi tu ca mai sar eu scari cu ala.... :!: :!: :!:
|
Dak nu sari tu .... il impingem noi pe scari :P :lol: ... Just Joking!!
|
as
:D ok....nu vi se pare totusi ca sunteti cam off-topic???? Topicul asta se refera la pasionatii de off-road dar MAI ALES LA MASINILE PREPARATE PT OFF-ROAD si din cate stiu eu nici golful 3 si nici mercedesul nu sunt masini pt asa ceva :D
|
Asa este ... noi in loc sa vb de off-road .. noi vb de sporturi extreme si Destrucion Derby :lol: ...... :D ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning