![]() |
Logan DCi
1 Attachment(s)
Hm...pe reclama s-au cheltuit o gramada de bani,pun pariu....dar...
la final e katerinka mare...cand zice ala \"Daşia Logan diesel\" :)))) ce-l putin eu am ras de m-am spart :)) |
mama mooooor de ras !!!!!! DASIA LOGAN NOW IN DIESEL :D
|
conducerea dacia sufera de zile mari !!! zici ca e reclama la viper sau corvette cand se da jos de pe tir cu spatele....ce aberatie grandioasa ... un logan nici 1.6 nu putea sa scape de niste mobre ca alea ... :wink:
|
Dashia rulzzzzz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
da cine zicea ca sufera de reclama zicea bine cred ca nici lu un copil de gradinitza daca ii zici ca ul logan face nishte motoare fie ele scutere nu te crede...mai ales diesel 1.5 e caterinca mare... ce imi place cand zice good brakes... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: o avea abs dinala bunu :) :lol: :lol: :lol: :lol: |
cum deschide ala capota, parca cine stie ce v12 il astepta, si ... 1.5 =))
doamne , Dashia Loogaan frate, nau in dizel ... :D trendy |
Cea mai penala reclama, cu inspiratzii gen matrix. Cum de nu-i dau astia in judecata la cate minciuni zic ei acolo. Ma rog, reclama e pe gustul romanului de la coada vacii!! :wink:
|
dar....dar...ce spuneti de faza cu turometru?cand e peste 5000 rpm...pun pariu ca nu era DCi-ul cand au filmat reclama :lol: :lol: :lol: :wink:
|
z
lol.. da mai dashia logan.. nau dizel:) penala reclama... good acceleration.. good breaks.. god damn... o gosh.. is just dacia.. da despre viraje nu am zis nimic:)
|
......O reclama cu bug-uri pentru o masina cu bug-uri......eu am observat cel putin doua bug-uri la reclama:
1. cum conduce ala in stilul ala cu rolele in picioare ?????? 2. faza mai sus amintita cu turometrul peste 5000 de ture...la un diesel :D. ......dak va mai intereseaza filme cu Logan , am si eu un filmuletz cu un Logan de raliu facut de francezi. |
can a car change your laif
dashia lougan ... nau in dizål ma leshi ... ascult radio 21 :) ... o mare porcarie :) .... |
Faza cu cele 5000 de ture e de mare exceptie... apropo sunt vreo 5200...
Si da ... cel mai noua model 1.5 dci... cum sa nu, ala de 65 de cai, sa te ca.... bucuri pe ei. Ce ma calca pe mine pe nervi la reclamele la masini, cum toate au geamuri fumurii, da' peste tot in lume sunt interzise. In rest, ideea e buna desi nu e noua, si parerea mea, chiar s-a vrut a fi caterinca. |
7000 rpm pe bord si alao duce in 5200?
hai ma las-o incolo cu dci-ul lor creca o fi motor rotativ! si nu ne-o zis ..marelesecret dacia .. DCI = Dacia Rotary Common Rail Injection moa cum creste in ture!!! ba da astia ne mai mint mult cu televizoru ? |
desi nu sunt fan dacia reclama mie unu mi a placut
chiar am ras un pic :mrhappy: |
ce va legati ma de turatie? solenza diezel nu avea turometru gradat pana in 8000 si de la 6000 in sus era rosu?
era bordu de benzina nu de diesel.. eu am fost cu diesel`ul la 6000 de ture...da am crezut ca sunt calare pe tractor...poate ala vroia sa vada ce fiabilitate are motoru :d |
ai fost cu dieselu la 6000? looool si marmota se dadea cu preshu.... :lol: :lol: :lol:
ca idee...e totusi 1,5 nici macar 1,9...de ex...skoda octavia 1,9 tdi la 5000 se plafoneaza...si nu cred ca sunt mai jmecheri astia de la renault pe dieseluri, mai ales dintr-un motor de 1,5 :lol: |
lol
|
bwhahahaa mori frate nu alta! reclama e foarte frumoasa, luminile sunt bine puse, filmarile profesioniste, actorii la fel, da, e facuta cu cap... reclama. punctu slab insa sunt dialogurile, numa prostii spun aia. :D
adica prostii aia de la audi filmeaza masina mergand frumos, elegant, linistit si la noi se da james bondu cu loganu. creca vor sa ilustreze ca merge si la inundatii. orcum morala: sa nu-ti iei logan ca-ti tranteste femeia 2 plozi de-ti trece si de masina si de orice. bine, acu sa fim multumiti ca au dat banii pe reclama si nu pe abtibilduri gen \"dacia cu motor diesel pe injectie\". orcum, ar putea sa recupereze. :D |
AVETI GRIJA
a aparut varianta in limba romana vizibila pe toate posturile putem rade acum shi pe seama traducerii romanilor :mrhappy: :mrhappy: :mrhappy: |
dashia logan...still crap...in diesel too :D
|
nu stiu daca ati observat dar in clipu in engleza turometrul se duce pan la 5000 in timp ce in clipu in romana de la tv se duce pan la 4000 (gradatie tot pan la 7000). la final individu cu copchilasii sta in clipu mpeg langa un logan visiniu, iar la clipu de la tv langa unu albastru.
|
daca il are careva sa il puna aici,eu nu l-am prins la tv...pt simplu fapt ca nu am treaba cu acea cutiutza neagra...mama ei...cum ii zice....ahh...tv :lol:
|
Probabil ca in curand o sa lanseze Dacia Logan varianta anfibie
|
bah .. toate k toate .. dulapu` ala de logan e nashpa .. arata bine cu geamuri negre ... da tot dacie e :) ... oricum .. is larger the i`ve expected ... ..
SUX |
da...e putin exagerata...dar dupa cum spunea cineva mai sus ...decat sa vedem pe toate masinile autocolant (motor nu injectie) mai bine asa :) e un pas inainte ;)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fac shi romanii astia ceva :lol: |
Re:
Quote:
apropos de stickeru` ala cu \" Dacia cu motor pe injectzie \" era o poza pe undeva cu unu la care se vedea doar \" Dacia cu motor \" super tare faza :)) |
Eu n-am observat diferenta de turatii intre filme inca, dar stiu din experienta ca Renault foloseste, ca si la Dacia si probabil la multe alte masini (cu pretentii) ieftine, cam aceleasi ceasuri de bord si la benzina si la motorina. Am vazut la Clio benzina si motorina (7000 maxim, parca, fara rosu sigur), la Megane 1, la RX4... E chestie de pret, dar pierd la imagine, din punctul meu de vedere. Poate altora nu le pasa.
Iar in videoclip e normal sa-i dea cat mai mult, nu m-ar mira sa foloseasca o benzina sa o poata tura mai mult fara sa scuipe segmentii pe toba si apoi s-o schimbe... Oricum, mari mincinosi. CNA-ul ar trebui sa fie mai atent la reclamele de pe la noi, multe mint de ingheata apele sau induc in eroare intentionat, ca sa nu mai amintesc si de scrisul ala exagerat de mic pe care-l afiseaza o secunda, de n-apuci sa citesti nici primul cuvant din 2-3 randuri. Asteptam pareri despre consum si vibratii de la proprietari! |
Eu cred ca nici unu nu stie de ce merge Loganu diesel la 5000 ture. Si nici ce e cu 1,5 dCi. Simplu, pt ca C vine de la carburatie, deci e Logan Diesel pah carburatie, nu pah injectie! \"i\" ul l-au pus ca sa induca lumea in Oroare.
Ce cashketa mea... |
Re:
Quote:
|
Mah Zoom-Zoom prietene, daca tu ai auzit de carburatie la motoare diesel, esti bun. Pur si simplu incercam o remarca haioasa la caterinca de reclama la pseudo-masina Logan. Normal ca dCi e ce spui tu, insa la fel de bine ar putea fi si \"daca Cumperi esti idiot, diesel de Calitate inferioara, etc
|
|
hai lasa dar faza tare e ca a facut 2 motoare conducind cu rolele in picioare un 1,5 dci cu 5200 ture si mai ales plecarea dupa ce a coborit din mers de pe rampa trebuia sa dea un burn de nu se mai vedea parerea mea ca proprietar de diesel dar slava domnului ca nu logan :evil: :twisted: :twisted:
|
Mah, putin burn a dat, eu cred ca e ok coborarea de pe rampa...dar voi
n-ati observat ca dupa ce se prinde de bara, cand intra in masina se vede piciorul stang si are gheata/bocanc in picioare...de role o fi scapat cand se urca pe rampa...o mica incarcatura exploziva le desfacea...etc. :lol: |
Re: Logan DCi
:lol: :lol: Frateeee... yo am DIESEL si e praf... ma refer l turatie... l 3500ture e tras d par(sutera saracu')! P loc d i-ai da 6000, si nu ti-l ia:lol: :lol:
|
Re: Logan DCi
fa-ti chip...cresterea e efectiv uimitoare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning