![]() |
Aveti, v-ar placea sa aveti sau nu v-ar placea pleoape pe faruri?
Mie unul, sincer, nu-mi plac, pentru ca mi se pare ca strica aspectul curat al masinii, se vede de la 1km ca sunt aplicate acolo. dupa mine un element de tuning reusit este cel care iti da impresia ca face parte din masina, ca asa ar fi trebuit sa fie de la inceput. prefer o capota prelungita peste faruri decat pleoape. si vad ca obiceiul de a monta chestiile astea de plastic pe faruri e din ce in ce mai des intalnit
Voi ce credeti? http://autozone.phg.ro/pictures/anun..._VW_Golf_V.jpg http://https://forum.4tuning.ro/newth...ewthread&f=408 |
Re: Aveti, v-ar placea sa aveti sau nu v-ar placea pleoape pe faruri?
Strica liniile masinii. Ajuta cu ceva? Bat mai tare farurile? Fac forme pe pereti? :D
|
Pe masina mea [Peugeot 307] sigur nu ar da bine pleoapele. Sunt in schimb, multe alte masini pe care pica super bine si le schimba si aspectul! D
|
Capota prelungita, se vede pe masinutza!!!
|
E inutil ... cica tuning :))) o aplice daia din plastic :P ... capota prelungita e mult mai misto .. dar adevarat mai multi bani .. eh ...
|
Capota prelungita sau nimic.
|
mie îmi plac , dar , depinde de maşini... că nu pot pune pleoape pe un Ferarri:rolleyes2
în schimb pe Dacia Solenza cred că merg , deci mi-ar placea să am... |
cu toate ca am pe masina pleoape, prefer capota prelungita!da un alt aspect, de bad ass!insa la masina mea nu s-a putut face prelungirea capotei peste faruri deoarece capota mea nu ajunge la faruri,asa ca am adoptat stilul pleoapelor!
|
1 Attachment(s)
Am, imi plac, sunt Kamei.
|
Quote:
|
da preferabil ar fi o capota putin mai lunga... dar cum costa mult mai multi bani si mult mai mult timp... ROMANU E IN ROMANIA;) deci trageti concluzia
Si la unele masini merg niste pleoape , nu mai are aspectu ala de faruri de neam prost si par un pic mai finute |
depinde de masiana . la unele dau chiar f bine , la altele ... dau in kitch .
|
Deci nutzuXXL u ce masina ai/.?? sau ce ti-ai pune ploape sau capota alungita??
|
Quote:
taicamiu are un golf 3 . la masina asta pleoapele arata destul de bine , dar o alungire a capotei " bad boy loock " ar arata demential :twisted: . deci daca e sa dau un ban , il dau pe "bad boy loock" |
dap ai dreptate ar fi belea... la golf;) SPOR LA BANI!!:D
|
am pleoape si sunt si montate si mie chiar imi place cum dau pe masina, acuma fiecare cu gusturile lui
|
Acu' depinde de masina si de gusturile fiecaruia...si cateodata de calitatea pleoapelor..unii le au din plastic/fibra de sticla...altii din autocolante...na..
|
4 Attachment(s)
La Calibra am avut si pleoape si ochelari la triple cand am luat-o, au zburat imediat, niste jeguri. In schimb la Fuego zic eu ca arata mult mai bine cu capota prelungita.
|
Nu mi-as pune...desi sunt masini pe care se aseaza bine pleoapele
|
mi-as pune doar daca as avea si un kit pe ea + jante si ar da bine si ar sta si f misto pe far! in rest mai bine alte faruri
|
nu am pleoape dar in schimb am capota prelungita peste faruri. bad boy look!
|
sunt masini si masini care pe unele s e prind bine si pe altele ba
eu cred ca fac parte si ele din tuning dar cum am spus mai sus nu pe toate le aranjaza eu sunt pro daca sunt cum trebuie |
Din pacate,nu ma incadrez la nici o categorie din cele trei raspunsuri.
Imi plac pe masinile la care se potrivesc,imi plac cele de calitate si cu toate ca romanul e in Romania sa nu uitam ca prima data s-au inventat afara de catre firme renumite.Ca romanul e inventiv(sau mai ...altfel)este cu totul altceva. Pe masina mea nu am,nu o sa am si nici nu mi-ar placea sa am pentru ca mie mi se pare ca nu se potrivesc deloc(am vazut tentative la altii si mie mi se par de prost gust). |
Pe unele masini chiar arata bine cu pleoape, dar pe altele este de preferat fara. Pacat ca multi nu fac diferenta intre astea 2 categorii de masini. Oricum pleoapele nu se compara cu o capota prelungita peste capota si grila si un aspect bad boy veritabil.
|
normal ca pe unele arata bine si pe altele nu, dar mie unul nu-mi plac pe nici o masina pe motiv ca se vad evident ca sunt aplicate, nu se pot monta discret... de aceea prefer capota prelungita
|
1 Attachment(s)
Bad boy for life !:wink:
|
Mult mai frumos decat cu pleoape.. am zis si iti mai zic.. frumos Espero.
|
nu mi-as pune, prefer capota prelungita,cu toate ca sunt costuri mai mari,dar merita pentru o lucrare de calitate
|
pleoapele din capota arata binisor, la corsa-uri merg destul de bine
|
cum sunt alea "pleoape din capota"?
|
Am si nu ma mai pot lipsi de ele,m-am obisnuit atat de mult cu ele incat mi se pare ca arata ridicol masina fara:D
|
AM pleoape si sunt o solutie rapida si ieftina pt un look mai agresiv... Va veni si capota prelungita cand voi avea mai mult de 4 zile libere pe luna...
|
Arata frumos la o masina,dar mie personal pe a mea nu-mi plac.fiecare cu gusturile lui...
|
Sincer mai demult imi placea cum dadea pe masinia dar deja m-am saturat si nu-mi mai place. In schimb un bad boy lock m-ar incanta:lol:
|
Nu imi plac pleoapele pe faruri...
|
nu am..dar tare mult as vrea:)
|
Quote:
Quote:
:arrow: Am pe masina pleoape care sunt bune momentan. Bad boy look-ul cu prelungirea capotei ar da mult mai bine :D |
am votat ca le am montate , dar am mintit ... am dat comanda , a fost trimisa, dar inca nu a ajuns coletul
|
1 Attachment(s)
da imi plac ...am si montate..
|
nu`mi plac, nu se compara cu prelungirea capotei...cum spunea si cineva mai sus ori capota prelungita ori fara...parerea mea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning