![]() |
SEAT Ibiza SportCoupe
2 Attachment(s)
SEAT Ibiza SportCoupe
Gama de motorizari a modelului SEAT Ibiza SportCoupe va include initial un motor pe benzina 1.6l si doua diesel, 1.4l si 1.9l. Versiunea ultra-economica ECOMOTIVE va avea emisii poluante CO2 de doar 99g/km. SportCoupe va beneficia de cutia de viteza in sapte trepte cu dublu ambreiaj. Va exista de asemena si una in cinci trepte. Fanii motoarelor mai puternice asteapta cel mai probabil versiunile FR si Cupra, care nu vor intarzia sa apara. Nu au fost dezvaluite informatii suplimentare despre versiunile mai puternice, dar se pare ca vor fi propulsate de motorul turbo 1.4l prezent pe conceptul Bocanegra. Detaliile complete si preturile vor fi prezentate luna viitoare, in cadrul British Motor Show. |
Re: SEAT Ibiza SportCoupe
ce motor o fi ala ultra economicu`? asa..arata binisor, dar cea veche imi palcea mai mult
|
toate modelele seat seamana la partea din fata..frumusica mashina
|
imi place mai mult ca modelul vechi. este mai agresiva
|
Dupa cum mai multe surse anticipau noul Ibiza e puternic influentat de conceptul Bocanegra...ceea ce este bine deoarece incetul cu incetul incepe o individualizare a fiecarui model (scapa de tucuma de aceeasi marie cu o alta palarie ddin era Walter Da Silva.....) frumos "creionata" de Luc Donckerwolke (stiti voi....designerul de casa al celor de la Lambo *lalafonie*:D )
Aaaa....inca ceva....chiar daca este off....AM INTELES CA WALTER A SCHIMBAT CU LUC.....:shock::shock::shock: .....mii de draci :omfg: Bravo VAG....nice going :tenisclap Am glumit...ii iubesc munca....in special Miura Concept...cea mai frumoasa masina din lume ... |
Arata bine pt un SEAT desi nu ma omor dupa interiorul ei!
|
frumusel dupa cate se vede
|
Din fata cel putin, arata destul de bine. Spatele nu ma prea incanta, dar poate voi fi de alta parere cand o voi vedea live.
|
nu am fost si nici nu o sa fiu fan Seat ....si nici modelul asta nu imi place....parca generatia anterioara arata mai bine....oricum singurul Seat pe care il agreez este Leon FR...
|
Spatele nu-mi place deloc .
Dar totusi as vrea sa intreb ce puteri au motoarele ? |
dap spatele e urat seamana cu altea dar mai patratos , fata mai merge cat de cat...personal prefer vechiul leon,era mai sexy :P
|
abia astept sa il vad pe strada
|
seamana de la spate cu mazda 2
|
interesanta masinuta ..
|
masina asta e chiar urata... pacat... ibiza a fost o masina frumoasa
|
arata ca un fund , una dintre cele mai urate masini din clasa sa
|
din prima poza are cateva linii de leon, iar stopurile puteau sa pastreze acelasi stil mai lunguete, in schimb bordul este foarte sportiv, tipic seat
per total e reusita, sa o vedem pe strazi |
Quote:
|
cea mai frumoasa ibiza :rolleyes2
|
Quote:
Pe uni chiar nu pot sa-i inteleg....designerul e consacrat...dar de...n-are el "gusturile" gigelu-lui autohton....Bine ma ....nu se discuta gusturile dar eu tind sa merg pe mana celui ce primeste sute de mii de euro sa "mazgaleasca" cururi cu patru roti... |
mai prestige daca majoritatea userilor care si-au spus parerea sunt nemultumiti de spatele masinii atunci inseamna ca e nereusit...sincer nu imi pasa ca designeru a luat sute de mii de euro,atata timp cat masina nu e frumoasa :|
|
Quote:
Asa ca-i vine deosebit de greu sa pastreze elemente ce au facut vechea gama interesanta dar sa gaseasca si inovatii de design ce i-ar conferi fiecarui model o personalitate aparte... Momentan este la stadiul de desen dar cand masina se va materializa nu vor mai fi discutii de acest gen...oricum sa caracterizezi un viitor model ca fiind un fund imi pare lipsa de respect pentru ceilalti useri....daca este sa comentezi un model ce probabil se va afla si in posesia anumitor utilizatori ai forumului fa in asa fel incat sa nu agasezi |
Sunt tare curios si eu de performantele motoarelor,mai ales acel 1.4 turbo.
|
destul de urata masina....nu-mi place deloc
|
cam pe la cat ajunge pretul?
|
frumos as vrea sa stiu si eu performatele si pretul . Astept si varianta fr cred ca o sa fie interesanta :!:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Oricum ai o perceptie oarecum denaturata ,asemanarile fiind izbitoare cu vechea generatie ,acum prin anumite artificii de design fiind individualizata....Cum am mai spus nu se doreste schimbarea radicala a evolutiei designului impus de Walter ci pur si simplu "impartirea" pe categorii bine definite a gamei SEAT.....Nu spun ca noul model o sa fie mai aratos deoarece imi sunt atipice cele din vechea gama...am si detinut un model....si ma gandesc serios sa-mi achizitionez si un viitor model SEAT scos sub penelul lui Donckerwolke.....dar e o imbunatatire vizibila fata de vechiul model .....acum fiecare cu ce-i place si ce are dar e greu sa zici ca o masina de genul asta e "destul de urata"...da prost expresiv si in contextul in care esti posesor de ibiza modelul precedent n-ar trebuii sa faci afirmatii de genul acesta ce sunt banuiesc alimentate de admiratia ce-o porti pentru masina ta.....
|
total de acord cu tine...si eu doresc sa raman in cadrul acestei firme prin achizitionarea unui seat leon...dar asta nu inseamna ca sunt genul de om care sa zica "masina mea e cea mai tare,cea mai frumoasa...".tot ce am spus e ca nu imi place si consider modelul vechi mai atractiv...poate cand o s-o vad in realitate o sa-mi schimb parerea,dar pana atunci mi-o mentin.tot respectul
|
17 Attachment(s)
Seat Ibiza SportCoupe - Noi imagini si detalii
Seat a dezvaluit o noua serie de imagini cu Ibiza SportCoupe care va debuta pe pietele europene in aceasta vara. Mai mult, constructorul spaniol de masini a dezvaluit si noi informatii cu privire la motoarele care vor propulsa micul hatch: trei pe benzina - 1.2 litri 69 cai, 1.4 litri 85 cai, 1.6 litri 105 cai - si trei pe motorina - 1.4 litri 80 cai, 1.9 litri 90 cai, 1.9 litri 105 cai. In 2009, Ibiza SportCoupe va primi in gama si versiunile de performanta FR si Cupra care vor fi propulsate de motoare turbo - TSI de origine Volkswagen. |
thoamne c linii misto poate sa aiba masina asta ,prea criminala
|
spatele nu prea ma incanta, in rest arata super, daca as avea bani pt o masina acum cred ca asta ar fi alegerea mea din aceasta clasa..
|
ce linie frumoasa are... dar botu ala... botu... al dracu bot cum poate sa strice o masina ce putea fi foarte frumoasa
|
Primul impact al meu a fost Subaru, am avut impresia ca e Subare Impreza. Parerea mea, dar arata bine!
|
e o masina exceptionala la un pret bun..parerea mea :P:>
|
arata bine
|
...arata super bine, sa vedem versiunile sportive:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning