![]() |
Masinile din "Death Race"
28 Attachment(s)
Masinile din "Death Race"
Filmul "Death Race" va fi lansat in august 2008. Rolurile principale sunt adjudecate de Jason Statham ("The Bank Job"), Tyrese Gibson ("Too Fast Too Furious"), Ian McShane si Joan Allen. Ramane de vazut daca "Death Race" va onora remake-ul din 1975, "Death Race 2000". "Cursa Mortii" se concentreaza asupra unei inchisori, situata intr-un viitor nu foarte prietenos. Masinile din film sunt cat se poate de modificate, aducandu-ne cumva aminte de "Mad Max". Lista de mai jos cuprinde cele mai tari modele din film. 1. Frankenstein' Monstar - Ford Mustang GT din 2006 2. Machine Gun Joe's Ram - Dodge Ram 1500 4wd din 2004 3. Pachenko's Chop Top - Buick Riviera din 1966 4. 14K's Porsche - Porsche 911 din 1980 5. Colt's Jag - Jaguar XJS din 1989 6. Grimm's 300 - Chrysler 300C din 2006 7. Buick Riviera "Boat tail" din 1972 8. Pontiac Trans Am din 1979 9. BMW 735i din 1989 10. The Dreadnaught - un fel de truck |
Re: Masinile din "Death Race"
Ce buget mic a avut filmul!
|
au stricat bunatate de masina-- Ford Mustang GT din 2006
|
axxxel cum ai tras tu concluzia ca au avut buget mic?ca sunt curios rau
oameni au facut un film la care o sa aiba incasari,crezi ca le pasa catusi de putin ca nu va place voua ca au stricat un mustang(asta daca nu au mai multe cum a fost in cazul lui "eleanor") in fine.....asteptam filmu |
mai bine nu camuflau masinile
|
nici yo nu vad chestia cu bugetu mic....daca nu sunt ferrari,porsche,etc...modele 2008....nu inseamna k au bugetu mic....oricum...asteptam filmu :D...pare marfa :D
|
super tare filmul.... un fel de carmaghedon :))
|
mai bine luau logan si il stricau...decat alea :(
|
:D cred k o sa fie ceva in genul jocului flatout 2, dar film, abea astept
|
cam urate filmele astea gen mad max
i-a pus camionetei plug :) |
trebuia sa dea vreo 2 cu noroi ca asa ii sade bine la roman...trebuia aia vreau aia aia nue buna...alde scurtmetraje in baie ....
|
ce teroare sunt astia cu "saraca masina" ....
|
pfoa ce tare, abia astept sa vad mustangul si 300C facute praf.
astep filmul. |
Sincer mie imi plac, 2-3 Masini deastea in bucuresti sunt perfecte :)))
|
pacat de masini ca filmul...
|
cred k o sa fie klumea filmu, shi astia kre zic k "or stricat masinile" mai vorbim dupa film, dak o sa fie un blockbuster poate o sa se vanda masinile astea shi atunci is sigur k toti ati vrea sa aveti una....
|
filmu creca o sa fie mishto da nush mashinile is ciudate..... dar totushi arata fain ca doar de aia ii zice la film "Death Race" shi probabil va fii un fel de flat out shi mashinile ar fii cumva protejate de spoilerele alea ciudate....defapt nai de unde sa stii pana nu vezi filmu
|
Sigur nu am sa ma uit la el!
|
da tu ai postat si ceva concret pana acum pe forum? ca inafara de urata naspa FRUMOASa nasoala etc..nai zis..cred ca esti inchis in casa de vreo 2 ani si stai doar pe 4tuning si plictisesti userii..
|
cred ca o sa fie chiar interesant filmul.. abia astept sa apara.. :D
|
si eu zic k o sa fie foarte reusit
|
O stricat masinile:x
|
In legatura cu bugetul mic .. Ce vedeti acolo masini modificate in SUA sant foarte ieftine mai ales daca au fost putin busite inainte de transformare asa ca normal ca am tras cocnluzia ca au avut buget mic... Daca vedeati voi in pozele alea niste masini pe care pur si simplu nu puteati sa le recunoasteti si erau facute special pentru film cu bun gust .... atunci alta era treaba asa ca cine vrea sa-i fac masina ca in DEATH RACE sa vina cu ea si cu tabla ca am si flex si aparat de sudura si cred ca va iesi mai bine:D. Filmul posibil sa fie interesant.
|
eu spun sa asteptam filmul si pe urma sa comentam poate le au stricat cu un rost
|
Dupa cate vad aici e mai mult o goana dupa posturi. Dupa parerea mea, doar prin prezenta lui Jason Statham , filmul se anunta a fi o reusita. In privinta masinilor , au incercat sa ramana bazati pe subiectul original al filmului, si nu prea le pasa de masini. Dar om trai si om vedea. :)
|
:lol: parca ar fi Mad Max
|
mad max zici ca e=))
|
.. :))) .. cRasH daY (j0cU`) t0aTa ziUa` .. teMa e pRea taRe` .. musTanGu` e c0nduS dE pErS pRinC. pResuPun` .. :))) ..
|
Quote:
bine punctat asteptati filmu si o sa vedeti ca o sa va placa P.S:tEaRsmAd,baiatule incearca sa scrii normal,sa inteleaga tot romanu |
Eu cred ca filmul o sa fie interesant si numai dupa ce il vom vedea putem sa tragem o concluzie. Cei care au comentat in legatura cu bugetul nu au luat in considerare in primul rand cat primesc actorii ,iar un actor ca Jason Statham ,sunt sigur ca nu face un film pt o suma mica ;) si sa nu mai vorbim de platourile de filmare ,echipa ,etc..... Iar masinile arata asa pt ca asta este si ideea ,actiunea se intampla intr-o inchisoare ,nu ar avea cum sa apara niste masini care au o valuare mare ........... eu asa vad lucrurile.........
|
ce sa zic...nu imi plac masinile gen "mad max"...dar astept sa vad filmul....;):D
|
au bagat astia in film masinile din chitila.....care circula printre strazi...au uitat dacia 1310 cabroi....oricum o sa fie tare filmul....( ca nu e facut de romani)
si de buget i doare pe unde pisha :)) |
pacat ca au stricat masinile mai ales mustangul....
|
Sa vedem filmul !
Cred ca este foarte bun ca din ce stiu eu "Jason Statham" face filme bune . |
Super tare filmul de abia astept. In privinta masinilor super tari. Vedeti toate Jag-urile Porsche-urile si Mustangurile camuflate. Super tare. E un fel de Mad Max ...Marfa rau.
|
mda...astia traiesc din remake'uri...nu mai au idei sa faca un film...filmu va fii ca un demolition derby-un concurs de distrugere a unor masini.. eu cel putin asa il vad.. o fuga dupa distrugere :twisted:
|
Pentru cei care ziceau ca masinile au fost "stricate" : "Ex-con Jensen Ames (Statham) is forced by the warden of a notorious prison (Allen) to compete in our post-industrial world's most popular sport: a car race in which inmates must brutalize and kill one another on the road to victory." Presupun ca soferul unui Mustang stock nu ar fi avut vreo sansa sa iasa din concurs cu viata :p
|
cred k o sa fie super filmu` abia astept ....mai ales sa vad ce rol vor avea Jason Statham si Tyrese Gibson ...si in legatura cu masinile...plangeti dupa ele parca ar fi ale voastre....cred k cei care au vazut Redline sau Tokyo Drift au facut infarct si nu mai posteaza....
|
doar naspha ,sa disrtugii mashini de o asemenea frumusete punandu-le arme pe ele
|
MAI BAIETI,SANTETI AICI CATIVA,DIN GENERATIA NFS,CARE VA DATI CU PAREREA DIN CE FACETI VOI PE CALCULATOR. O SA FIE UN FILM SUPER SI O SA VA DATI SINGUR SEAMA CA ACELE MASIN SANT EXACT CEACE ,CERE FILMUL.SI MIE IMI PLACE TUNINGUL NOU,DOVADA CA AM INVESTIT 22000 E,INTRUN ECLIPSE DIN 93,ASA CA POT SA IMI DAU CU PAREREA,DAR SA SPUNETI CA AU STRICAT MASINILE.......... SANT SIGUR CA DUPA CE VEDETI FILMUL O SA CERETI SI PARTEA 2.:D:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning