![]() |
Cum se Trece de la 3 la 4 prezoane la dacie pareri plsss
Cine ma ajuta si pe mine sa aflu secretul sa trec de la 3 la 4 prezoane...plsss niste pareri....
|
Re: Cum se Trece de la 3 la 4 prezoane la dacie pareri plsss
pai poti pune flanse sau...(suspans...am glumit)
pai pe spate puntea de la renault 18 se potriveste perfect iar pe fata iei fuzeta si toate cele ghici de la cine de la renault 18...pe fata e un pic mai greu... |
mc frumos o sa incerc sa vad ce iese
bn ca pe mn ma interesa mai mult pe spate cum sa fac treaba asta... ca pe fatza am solutzia mc frumos inca odata |
nu ai pentru ce...bafta la tunareala
|
Quote:
|
Quote:
|
si tu stii sa citesti dar de facut ai facut ceva in privinta asta ?iti spun eu nu ai facut nimic pe fata merge perfect fuzeta de papuc diesel cu 5 prez regaurita si facuta cu 4 prez si binenteles planetarele de papuc diesel sau benzina dar pt fuzete cu 5 prez
P.S.: daca vreti sa cititi, incercati in volumul 1 din secretele batranilor asta e un sfat |
Quote:
|
cu ce l-ai ajutat l-ai indrumat sa faca ceva foarte complicat asta e ajutor ? iti spun eu ca nu este sa pui fuzete de renault 18 pe dacie e un chin si trebuie sa faci o gramada de cioclarii sa le montezi repet cea mai buna varianta posibila este cu fuzete de papuc cu 5 prezoane regaurita la 4 prez
|
...si apoi echilibrata dinamic ;) .
|
Quote:
|
tu ce crezi ?
|
de ce sa regauresti cand poti lasa pe 5 prezoane si pe spate modifici si pui de papuc.cred ,nu dati cu pietre e doar o parere.si as vra sa stiu care e diferenta la planetare de papuc si planetare de berlina
|
nu merge sa pui "de papuc" pe spate
|
ms oricum doar am dat o parere nu am zis neaparat ca merge ca nu am incercat si am crezut ca a incercat cineva
|
bah nu mai intrebati ce??cum ??? se face daca nici macar nu avetzi de gand sa facetzi ceva in privinta a ceea ce intrebati ...toti puneti intrebari dar nu se vede nimik....numai habarnavisti ....vretzi totul mok daca se poate ....sute de cai cu zero bani si fara sa depui efort....e bine nu se poate asa .....mai stati si nemancatzi sau dezbracati si modificati-va masinile cum stiti voi mai bine ...si punetzi intrebari atunci cand chiar vretzi sa facetzi ceva !!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
salut am o berlina din 2004 ce merge sa pun pe ea sa trec la 4 prezoane?
|
Citeste putin in spate...
Si inca ceva baietii "rai" de Bucuresti... daca voi ati facut o inovatie, si v-a iesit ceva cum trebuie, de ce sa nu indrumi si pe altul care vrea sa isi faca? Si pun pariu ca daca vine unul cu banii in buzunar tot nu i-ati face nimic, numai asa, sa vada lumea cat de tari sunteti voi si cat de mult va "idolatrizeaza" ceilalti... WTF boys, nu voi ati inventat roata... Nu inteleg, ce era asa greu sa zici: tamburi de Reno 18 pe spate, daca ai punte cu tamburi mari pe spate si pe fata fuzeta de papuc (nu neaparat Diesel, sunt si 1,6 in 5 prezoane) regaurita, sau un hibrid intre fuzeta de nova si papuc, etrier, port etrier. disc ventilat de Nova/Supernova/Solenza. Planetarele nu stiu sigur daca sunt obligatorii... Iar postul o sa ramana aici, si pe viitor din 50 care citesc poate unul chiar se apuca de facut ceva... In loc sa facem posturi constructive, facem misto sa ne amuzam 2 min de cat de "slabi" sunt unii... NU am vrut sa atac pe nimeni cu acest post, doar doar obtin o comunicare mai "friendly", dar ma indoiesc, in urmatoarele posturi sunt sigur ca o sa se gaseasca cineva care sa imi umple frigideru, dar asta e... imi asum riscul. PS, Pt baietii noi pe forum, care vor sa afle cate ceva, CITITI fratilor, eu am stat pe forumu asta un an pana sa fac primul post, sunt f multe posturi cu informatii folositoare, si de 10.000 de ori mai multe posturi inutile, totul e sa aveti rabdare si sa cautati, in cele din urma o sa gasiti ce va trebuie. Numai bine! |
RobertRFG ; care ar fi pb concrete p fata la inlocuirea fuzetei cu cea d R18 ? merci.
|
1 Attachment(s)
imi cer scuze ca ma baga asa ...........
eu am o dacie pe nume YLI si am montat pe ea fuzeta de dacie cu rulment de papuc diesel si planetare; facut la strung cu butuc de nova sau supernova cand am avut motor de 1.4 gtt aveam frane de supernova adica discuri si etrieri iar acum am alte discuri mai mari |
Va multumesc la toti cei care au postat parerile aici insa am gasit o metoda foarte buna fara sa schimb absolut nimik numai ca trebuie neaparat sa umfli aripile cu cel putin 5 cm ... este vorba de niste ... distantiere facute la strung dar cu 4 - 5 -6 7 cate prezoane vrei... momentan nu va pot arata nimik nu sunt in tara sunt dupa banuti :) la anu cand ajung in tara va tin la curent cu toata operatiunea de tining mc frumost pt sfaturi pa pa
|
scuze „tuning”
|
ce spui tu acolo se numesc flanse. si se gasesc undeva pe la 200 lei toate 4 :lol:
|
in fine cum spui tu eu nu pot sa le numesc asa si nici nu am cum sa iti spun cum se numesc pt ca eu am descoperit singur chestia asta si nu stiu cum sa iti zic ca se numesc....nu am ideie :) daca ma intelegi
|
o sa va arat pe parcurs....poze dar la anu pt ca daca ma apuc de masina o si termin .....
|
da......sunt cele mai nesigure treceri pe care poti sa le faci...si cele mai ieftine de altfel..
|
aaaa mi-am adus aminte poate am exagerat un pic ca eu am descoperit dar nu asta este idea.... idea este ca am vazut chestia la masina de cursa in germania modificata pt teren accidentat si cred ca sunt destul de rezistente cu putzin tratament la materialu de executie si totul este ok
|
cred ca ce ai vazut tu era un distantier....nu o flansa de trecere din 3 la 4....
|
Quote:
|
Exact.
Toata lumea spune ca flanse reprezinta moarte sigura si ca iti ies rotile si fel si fel de ineptii. Flansele sunt o alternativa, poate nu cea mai buna pentru ca sunt destul de grele si piesele care ar trebui schimbate in 5 ani de folosinta, le schimbi precum consumabilele. |
Quote:
|
Oricum nu prea ascult eu nebunii din astea ca iti sare roata ca nu mai stiu ce.. asta mi-am propus si asta o sa fac si eu am mers cu 2 prezoane fara sa imi dau seama si nu s-a int. nimik si la o roata din fatza... asa ca asta este... trecerea oricum o fac prin flanse....de 10 cm cu aripi umflate si arcuri taiate ...;)
|
aaaa stie careva dimensiunea dintre prezoane la dacie???
|
Quote:
|
cred ca a vrut sa spuna 10cm aripa umflata, nu flansa ca la 10 cm cred ca o singura flansa ajunge undeva pe la 10kg de bucata:lol:
|
pai si ce, la 40 de kg in plus, da barile si bancheta spate jos si ajunge la aceeasi greutate din talon.
|
pana la urma merg sau nu fuzetele de r18 pe dacie?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:09. |
- Copyright 2026 4Tuning