![]() |
ce ziceti de dacia asta??
3 Attachment(s)
am zarit-o la mare in mamaia acum ceva timp si am zis s-o pun si pe ea aici! ce ziceti??
|
zic ca e oribila ! Sub spoilerul ala de opel e plin de rugina, se vede, daca te uiti atent. Dacia arata cel mai bine cum a facuto uzina.
|
cat de urata e.....
|
o e vineri , o sa fiu si eu prezent pe acolo , poate o vad live :)
|
bleah
|
e de`a dreptu urata...parca a aruncat unu cu o cutie de vopsea pe ea....nush ce a vrut sa faca proprietaru la masina....da` sigur nu ya reusit...s`a jucat prea mult underground
|
urata...kiar oribila...doamne...si nici macar jante nu are...
nu am ce spune...este dea dreptu o investitzie proasta si un paint job URAT... ca sa nu mai zic ce a zis si cineva mai devreme...rugina e in floare! |
:shock: e varza , poate fi trecuta la \"sectiunea\" cele mai urate dacii din romania cred ca ar fi pe primul loc ! :P
|
Urata cu spume !!! Ma jur ca nu am vazut-o pana acuma prin ploiesti :oops:
|
kind of SUCKS :twisted:
|
taranu style ... till the end :))
urata rau ... probabil ca undeva la tara ... ar fi o masina f frumoasa ... la moda :)) |
Parca are blana pe ea :lol: .Cred ca in Romania este un concurs underground de tarani cu masini fara bass si vopsite cu carioca :lol: :P
|
doar o alta dacie populara
|
Re:
Quote:
serios acum ... e urata rau ... mai frumos iesea paintjobu dak zgaria toata capota cu o cheie sau ceva ... |
urata frate .ce reprezinta spoiala aia de pe capota :D ?????
|
nu stiu frate, cred ca o fii intrat in fabrica de vopseluri cu botul:D:D:D:D
|
m-am uitat mai atent la poze ... mama ce jante are ... pe cat sunt ? 19 ? 20 ? oau ... arata bestial ... combinatia perfecta ... dak stai in dalga sau poplaca
|
e super facuta masina! mai ales cu negrul ala pe bot!
adica e super intr`un sat undeva in munti! eu nu as intra in orash cu masina asta :) |
like uaaaaaaaaaaaaaaauu! Ce ma sperie pe mine: imi pare ca toata spoiala aia alba este autocolant, si daca e asa atunci jos palaria pt perseverenta! probabil s-a apuat de lipit prin 90 primavara si a terminat-o anul asta! :lol: :lol: :lol:
|
nu-mi place deloc... :x
mai bine ii da o mana de vopsea klumea si gata... arata mai bine |
eu unul, daca as fi garcea, as lasa masina fara talon. e cam bataie de joc masina. da are destula benzina in ea cat sai dea foc proprietarul. bafta!
|
imi place doar ca a prelungit capota peste faruri, dar atat ! :D
|
poate fi incadrata la aceiasi caregoria cu mashina celui care a postat pozele
cred ca au fost surori intr o viata anterioara no offence cine cunoaste stie despre ce vb :peace: |
cam varza nici a mea nu e klumea da banuiesc ca mai buna ca asta
|
ce pm cauta asta la car styling?ala care a pus-o e un mare kitchos :twisted:
|
naspa .
|
Re:
Quote:
|
hmmm
eu n-as spune ca e chiar asa nashpa da, intr-adevar a inflorit rugina pe ea si la fel pe orice masina veche care sta afara tot timpul anului initial, masina cand a fost facuta asa arta mult mai bine dar 1 an si jumate cat au trecut de atunci a aparut rugina. apropo jenti tocmai i-am pus |
Re:
Quote:
|
probabil ca atat si-a permis sa-i faca pana in acel moment. nu e de ras...ganditi-va ce ati face in locul lui...
|
Saraca masina si pensulata cred k ar arata mai bine.......
|
Mah nu mai fitzi may rai ..........Omul e cel mai smecher in satul lui, voi nu stiti cum sta treaba cu tuningul pe aici, asa ca sssstt........ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Acum serios vorbind : URATA E FRATEEEEE !!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: |
bleeeeaahh !!!!!! :evil: :evil: :evil:
Mai frumos arata dak o lasa in pace !!! PS: frumos ar fi daca sub capota lui \"Quasimodo\" ar avea un motor de vre-o 180 cp si NOS pe ea !!!! mda.....in your dreamsssss!!!! |
Mai terminati ma fratilor cu ale Daciiiiiiiiiiiiiiiii
Le sta cel mai bine la kitch |
Re: ce ziceti de dacia asta??
ce zicem de dacia asta !? Super porcarie ! urata in draci!
|
asta ar trebui postata la kitch-uri....e doar inca o dacie cazuta...
|
nu toate daciile sunt urate.. sunt ceva dacii facute finut (nu incarcate, nu vopsite cu pensula).. da pe bune asta e oribila! mai bine o lasa asa cum era la inceput.
P.S: trebuia facut un pool :lol: :lol: |
am orbiit!!!
|
De gustul omului nu zic nimic (nu este treaba mea cum si-a facut cetateanu' masina, important este sa-i placa lui), spun doar atat: inventivitatea romanilor in materie de "tuning" nu are limite :-) Am vazut de toate, de la celebrele oua de plastic Kinder infipte in antene si bibelouri lipite pe bord, pana la Dacie cu bot de BMW. Asa ca nu ma mai mira nimic...si astept cu interes noi asemenea poze. Ar merita aceste "realizari" un website dedicat :-) .
|
e mai oribila decat aia care am pus`o eu...:)))))))....ma simt mai bine acu`..:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning