![]() |
Niste poze cu masina unui prieten deal meu
3 Attachment(s)
Un mustang gt ´00....V8 cu 270cp...0-100 5,6s
|
Nu e rau de loc! :D :D
|
Frumos! :lol:
|
Frumos, nu gluma... Dar cam putin 270 cp pt un V8 din ultima generatie...
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: |
mdeah...
slabutz... tipic americanilor... :D |
chiar acuma cateva zile ..am vazut asa un mustang..foarte frumos mai ales sunetul.. :lol: :lol: tipic v8.. :lol: :lol:
|
Uita-e la muscle-urile alea clasice ce motoare au... Numai V8-uri de minimum 350 cai... Astea noi s-au cam stricat. S-a cam dus farmecul motorului \"ala\" in V8... Care facea sasiul sa se contorsioneze... :shock:
|
270 de cai... :P :P :P
Pai cam atata are S2000 scosi dintr-un motor cu 4 in linie (240 bhp). :lol: :lol: :lol: |
man..da asa sunt astea americane..toate cu motoare de 5.0..v8,v12..si putini cp... :lol: :lol: de ce ?? nici eu nu stiu.. :lol: :lol:
|
cam asta e traditia la ei...motoare de cilindree super mare si putini cai... nu se chinuie sa scoata cai putere din motoare mici pentru ca e mai \"greu\"...cea mai usoara metoda este cea a cilindreei mari...
oricum...misto pozele! |
Quote:
Oricum, muscle-carurile nu avea toate modelel din fabrica 350 cp, erau mu;lte si mai slabe.....dar....toate V8-urile astea americane sunt foarte usor de marit puterea a ele :) |
da intradevar puterile la V8-urile americane nu sunt foarte mari dar au moment din cate stiu eu ,mai ales ca si marea majoritate sunt folosite cu cutii automate deci cam au nevoie de moment
|
si la noi in cluj isi cumpara unu un ford mustang din asta nou . :lol:
|
lool cine?
yo am vazt aici mustang da' generatzia anterioara... |
Quote:
Apropo,Mustangul model actual versiunea Mach 1 cati cai are?Am auzit ca in jur de 500.Am auzit bine? |
Quote:
|
aha,mersi...dar un model mai puternic de 310cp nu exista deocamdata?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cobrau' din '77 mi-a fost sursa de inspiratziie :D
|
primele 3 poze sunt facute in Romania??? cred ca da la unirii acolo nu??
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning