![]() |
Porsche implineste 60 de ani
3 Attachment(s)
Porsche implineste 60 de ani
La multi ani, Porsche! Fanii masinilor sport vor sarbatori anul acesta, mai exact pe 8 iunie, a 60 a aniversare Porsche. Primul prototip Porsche cu numarul de identificare 356-001 a primit aprobarea si omologarea de a circula pe drumurile publice la 8 iunie 1948. Referindu-se la cat de determinat a fost sa inceapa afacerea, Ferry Porsche a spus la un moment dat: "Am inceput sa ma uit in jur si chiar nu am gasit masina visurilor mele. Asa ca am decis sa o construiesc singur." Astazi, compania Porsche detine 31% din Volkswagen si intentioneaza sa mareasca miza la 50% din actiunile VW, pana la finalul acestui an. Dr. Wendelin Wiedeking, director al consiliului de conducere al marcii germane, a spus ca Porsche va ramane Porsche si pe viitor, asa cum Volkswagen va ramane Volkswagen." |
Re: Porsche implineste 60 de ani
la multi ani si la cat mai multe masini ;)
|
la multe mashini;))
|
la mutzi ani...si sa o tzina tot asha.....k pana acum au facut o treaba f buna...:D
|
Cat mai multi inainte fara motoare VAG si fara SUV-uri !
|
Quote:
|
Quote:
Desii sunt sigur ca deja stiai asta ;) |
sa nu ajunga porche cu inima de vag ;))
|
si nu si`au bagat deloc coada inginerii de la porsche in motoarele vag? :D lasa ca au facut treaba buna.sa o tina tot asa si la cati mai multi ani si mai multe masini
|
la multi ani, masini, bani, cumparatori, motoare :D
|
la multi ani !! la multi bani da au destui:D
|
la cat mai multe realizari.. dar dupa Panamera si Cayenne diesel oare cu ce ne vor mai uimi cei de la Porsche? :lol:
|
o racheta ceva sa bata grav veyronu :D
|
Quote:
|
La multzi aniiii ! :D
|
LA MULTI ANI! si pt noi ceilaniti multi bani s ane permitem si noi catge unul
|
la multi ani si chiar nu stiam ca Porsche detine atata din VW!
|
eheee...LA MULTI ANI...la cat mai multe masini ....:twisted::twisted::twisted: si sper sa nu se prosteasca sa inceapa sa faca si modele diesel ca ar fi pacat ....:sad:
|
Imi plac toti oamenii care posteaza "La multi ani" de parca ar putea cineva din stafful Porsche sa vada. :D Eu unul nu le urez lor la multi ani, ne urez noua sanatate si bani cat sa ne permitem fiecare dintre noi macar un Porsche ;)
|
la moooooooooolti ani shi cat mai multe preturi mici=))))
|
Quote:
|
...nu pot sa zic ca ma bucur de o realizare de al lor zi de zi..de fapt 2...e treaba cu masinile lor sunt facute in stilul pur nemtesc.totule acolo unde trebuie
|
Quote:
sunt exorbitant de multe porsche-uri care bat pe circuit veyronul! + ei au fost creerul mot de la veyron, altfel...iesea o struto-camila! |
la multi ani si la mai multe super masini ca pana acum
|
La mutli ani Porsche! Sper ca voi ajunge vreodata sa detin si eu unul.
|
La multi ani si la mai multe super car-uri adevarate cum le facea inainte pana-n 2000! Porsche este preferata mea!
|
la multi ani si masini cat mai cofortabile....
|
LA multi ani PORSCHE. Dar parca ce scot ei acum nu au farmecul celor din anii 50-60
|
Ma refer la SUV si altele ce mai vor astia sa scoata! E o mare prostie sa scoate SUV, Breack sau mai stiu eu ce!
|
Quote:
|
Quote:
lasa ca nici carrera gt nu e chiar asa masina fara farmec |
A da ai dreptate aici! Dar eu sunt cu scoala veche a lui Porsche si nu numai! Dar si vs Turbo sunt tari si Cayman imi place! Imi plac si versiunile pentru Le Mans cu care se duce in vara asta, mai ales Spider RS. Dar preferata mea din categoria asta este 917k - 407Kph! Porsche v-a ramane mereu favorita mea!
|
La multi ani porsche ;)
|
La Multi Ani si un urmas pt Carrera GT cat mai curand, am auzit un zvon cu boxer in 8 biturbo amplasat central :D
|
Daca e adevarat zvonul asta! O sa fac tot posibilul sa ajung macar sa o turez putin!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning