![]() |
Neoane Undercar Germania
1 Attachment(s)
Neoane Undercar Germania; Tip Neon Sau Led; Rosii, Albastre Sau 7 Culori; Rezistente La Intemperii, Apa, Socuri. Lumina Puternica. Kitul Contine Neoane, Cabluri, Suruburi Si Cleme De Prindere + Panou Control. Cele Pe Led Au Mai Multe Efecte Luminoase. Garantie 1 An. Vrei Ca Masina Ta Sa Atraga Priviri? Nu Pierde Aceasta Okazie - Pret Uimitor De 2.800.000 Lei. Repet Neoanele Sunt Noi Sigilate, Si Au Garantie; Productie Nemteasca. Trimitem Oriunde In Tara.
0721.65.17.75 Attachment 551385 |
Re: Neoane Undercar Germania
cate neoane sunt in set si la ce dimensiuni?
|
2 buc x 90 cm + 2 buc x 120 cm
|
mai multe poze te rog frumos
si ce cluori ai cum se leaga |
pai kitul contine tot: neoanele, cablurile, clemele si suruburile de prindere, panoul de control, tot ce trebuie pentru montaj. culori > rosu / albastru tip neon si rosu / albastru / 7 culori tip led. cele pe led au efecte , jocuri de lumini setabile din panoul de comanda, cat si viteza jocurilor de lumini. pentru alte informatii, nu ezita sa ma contactezi.
|
poze urmeaza in scurt timp, reale, nu de pe internet...
|
Sefu dami un add pe [email protected] Mai devreme sau mai tarziu (*max 2 luni) te scap si eu de 1 set. Numai bine
|
2 Attachment(s)
primele poze de la un client din Arad, super multumit; imi pare rau dar au fost facute cu un aparat mai slab calitativ, dar oricum se vede ce e important si anume ca sunt misto rau. mi-a promis ca o sa imi trimita si unele mai clare; masina este un Ford Focus.
Attachment 555398 Attachment 555399 |
Respectivu a ales neon sau led??? am eu impresia sau neon???
|
da, nu ti s-a parut; sunt tip neon nu led
|
up!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
3 Attachment(s)
poze cu neoane rosii pe led
montate doar pe lateral Attachment 561209 Attachment 561210 Attachment 561211 |
up!!!! o sa revin cu poze de la alti clienti
|
pe fiatu tau nu, belea frate.
|
sefule sunt frumoase
vreau si eu 2 seturi dar pacat ca ai telefonul inchis daca o sa l deschizi poate o sa si vinzi in cazul in care vrei sa scapi de ele deranjeaza ma la 0766 42 45 12 ti am dat si sms |
da imi cer scuze dar am ramas fara baterie si am fost toata ziua plecat ca am avut de alergat cu acte si alte alea toata ziua (mi-am luat motor) :P; am uitat sa postez si celalalt nr : 0721.65.17.75; inca o data scuze si o sa te sun in dimineata asta sa vb; si uitati si id de mess: tymoo1987 pentru cine are nevoie sa ma mai intrebe una alta
|
Ii rog pe cei care au cumparat de la mine neoane sa puna niste poze aici pe forum. Va multumesc, o zi buna.
|
up up up up
|
o sa vin si xenoanele in 2 zile
|
2 Attachment(s)
|
up up up
|
up up up
|
Sal...m-ar interesa ceva neoane da pe portocaliu:???: ms anticipat
|
man din pacate nu mai am decat pe rosu; sper sa aduc din nou; nu stiu ce sa-ti zic momentan; fac tot posibilul sa aduc pe cat mai multe culori
|
2 Attachment(s)
|
AU VENIT XENOANELE ; MA GASITI TOT LA 0721.65.17.75 LA FEL CA SI PENTRU NEOANE
|
am o intrebare e legal adica daca ma opreste politia ma fac cu amenda???
|
daca ai detector de radar nu :D. le opresti si tu cand beepaie. e posibil sa se poata omologa; asa mi-a zis cineva care a cumparat, ca si le-a omologat. eu unu nu mi-am batut capu ca asta :P.
|
aaa? cred ca te-a mintit cu omologarea... Nu ai si pe alte culori, de exemplu am masina neagra si as vrea un neon pe alb , poate ma gandesc si la galben ca lumina de la faruri ... dar ...
|
fac tot posibilul sa aduc cat mai multe tipuri si culori; mai aveti rabdare o luna cam asa ;)
|
1 Attachment(s)
|
Salut, si eu vreau un set pe rosu daca mai ai? uite un telefon sa ma contactezi , 0744409696, sau lasa un pm. eu sunt din cluj, cum le poti trimite fara sa se strice? le pot monta si eu acasa? e greu?
dai si certificat de garantie sau ceva de genu? |
salut, uite mai am unul din stocul vechi; ai noroc e ultimul :D ; poti sa le montezi si singur, nu e greu, doar ca dureaza vreo cateva ore o sa vezi. da-mi adresa ta si numele complet si nr de telefon sa ti le trimit. cel mai bine trimite-mi pm cu datele. nu-ti face probleme cu transportul ca nu o sa pateasca nimic ;) astept mesaj de la tine
|
mai e valabil anuntul ?
|
momentan nu mai am decat unul pe rosu; alte culori nu am; o sa aduc cam intr-o luna
|
intr-o luna ar fi perfect ....cand aduci sa dai si tu un up la thread ca sa imi apara si mie in control panel
|
ok ;)
|
ai adus cv??? sau mai ai cv pe stock?? stima
|
Quote:
|
mai e de actualitate?