Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   BC-06-LSX (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/79513-bc-06-lsx.html)

plsx 30-05-08 22:41

BC-06-LSX

11 Attachment(s)
m-am gandit mult daca sa deschid sau nu acest threat..pana la urma l-am deschis

Am cumparat de vreo 2 sapt o dacie intr-o stare nu prea buna..
Masina are/avea suficiente defecte atat optice cat si mecanice..
Este vb despre un 1410 din 89 Sport(coupe)
Masina nu era intr-o stare tocmai buna cand am luat-o(dupa cum se vede in poze)dar incet incet incep sa o fac...

Momentan ma ocup numai de reconditionat:Dtotusi ma gandesc sa o fac putin mai speciala...
ce ar da bine pe ea?

PS:Precizez ca am 18 ani si nu prea am bani...deci ce o sa fie facut nu trebuie sa fie prea scump..

Asa arata masina cand am luat-o...
cand termin ce mi-am propus sa fac pt moment la ea revin cu poze noi:D

Sunt binevenite atat criticile cat si sfaturile si sugestiile:lol::lol::lol:

PH 33 RNR 30-05-08 22:54

Re: "My buchet"

asa e nu e in stare pre buna...poti sa ii schimbi fata sa ii pui tip zambet CN4....peurma maruntisuri si in final vopsitul.....alta culoare nu tot asta...

W Y P 30-05-08 23:01

srry dar e varza...

plsx 30-05-08 23:08

m-am gandit la CN4...numai la bare(restul nu imi place mie)
vopseaua nu este intr-o stare chiar rea(si nici nu prea am bani sa o vopsesc):shock:...tot ce se vede pe ea sunt pete de ulei
majoritatea maruntisurilor le-am facut..

Quote:

Originally Posted by mihaywyp (Post 1562900)
srry dar e varza...

Multumesc...stiam deja(de asta am si pus numele threat-ului "My bucket"
singurele motive pt care am luat-o au fost:
1.motorul trage bine
2.e coupe(e totusi mai rara decat berlina)..din cate stiu s-au facut ~5000 din astea(poate ma insel):rolleyes2
3.tabla e intacta pe ea(prin tabla ma refer in principal la praguri):rolleyes2

urmeaza pozele noi maine sau poimaine..

momentan vreau doar sa o fac sa arate a masina fara sa investesc prea multi bani in ea:x

[email protected] 30-05-08 23:19

curata si si u barele si vopsestele negre ca par ruginite , si da si banda aia argintie de pe masca jos

plsx 30-05-08 23:30

Quote:

Originally Posted by [email protected] (Post 1562929)
curata si si u barele si vopsestele negre ca par ruginite , si da si banda aia argintie de pe masca jos

le-am facut deja...le-am aruncat la gunoi:-P(ca erau toate strambe)si am pus altele la fel...
aceiasi chestie am facut-o si cu lampila si masca din fata a masinii(si aia era crapata toata)+multe alte nimicuri

gyde 31-05-08 05:44

frumoasa masina chiar imi place merita sa investesti in ea cu toate ca e an vechi dar iti sugerez sa o faci cat mai intacta sa nu ii schimbi botul ca da urat poti sa te informezi pe google sunt cateva poze eu zic sa ii lasi farurile pe care le are sa le iei noi ca nu sunt scumpe o masca cu tot cu ochelari si la mijlocul mastii sa ii tai chestiile alea unde vine emblema se vede misto rau iar vopseaua daca nu ai facut inca actele cautati o culoare sa o schimbi ca nu te costa mult la rar si interorul fal impecabil cu geamuri electrice la motor sa pui carb dublu si roti de canada late cauciucuri noi vopsita fara folie sa se vada interiorul dupa ce il faci si iti garantez ca se va uita multa lume dupa masina ta iar despre bari cred ca da bine cu barile originale pe care le are dar reconditionate o toba gen sport deaia ieftina si cam atat pot sa te ajut cu sfaturi parerea mea acum tu decizi:D si bafta la proiect chiar imi place masina cum mio imaginez eu:D

aditzu_adx 31-05-08 12:56

in primul rand bine ai venit...
si sa iti dau cate sfaturi daca vrei ti cont de ele daca nu nu:
-fa si u triplele rosu cu negru
-vopseste barile negre
-curata bine jantele si fa-le albe
-da carligu de remorca jos
-pune folie pe geamuri
....
si multe altele...dar daca faci astea o sa arate bine
si tin-o cat mai simpla si curata...bafta si mai pune pozee cu modificari...;)

Buga 31-05-08 14:29

sfatul meu este sa ai multa rabdare

si sa stai sa te gandesti de 3 ori inainte sa faci ceva .

ai de unde sa te inspiri , sunt o caruta de poze pe forum

bafta

ICE-M@N 31-05-08 16:01

si inca ceva in nici un caz sa nu pui fata de cn4 (''zambetul lui iliescu'') ca o sa arate foarte urat, nu se potriveste fata aia cu restul masinii la dacia sport, las-o asa cu farurile rotunde,las-o mai jos, curata-i jantele si fale albe ,vorba lui aditzu_adx, tine-o tot timpul curata si cat mai multa ceara:)

plsx 31-05-08 21:08

Quote:

Originally Posted by gyde (Post 1563192)
frumoasa masina chiar imi place merita sa investesti in ea cu toate ca e an vechi dar iti sugerez sa o faci cat mai intacta sa nu ii schimbi botul ca da urat poti sa te informezi pe google sunt cateva poze eu zic sa ii lasi farurile pe care le are sa le iei noi ca nu sunt scumpe o masca cu tot cu ochelari si la mijlocul mastii sa ii tai chestiile alea unde vine emblema se vede misto rau iar vopseaua daca nu ai facut inca actele cautati o culoare sa o schimbi ca nu te costa mult la rar si interorul fal impecabil cu geamuri electrice la motor sa pui carb dublu si roti de canada late cauciucuri noi vopsita fara folie sa se vada interiorul dupa ce il faci si iti garantez ca se va uita multa lume dupa masina ta iar despre bari cred ca da bine cu barile originale pe care le are dar reconditionate o toba gen sport deaia ieftina si cam atat pot sa te ajut cu sfaturi parerea mea acum tu decizi:D si bafta la proiect chiar imi place masina cum mio imaginez eu:D

si eu mam gandit sa o las cat mai intacta8)
cam cat maajunge sa ii fac geamurile electrice?:D
toba care o am nu e prea estetica dar imi place cum se aude:lol:

carligul nu cred ca o sa il dau jos..
cunosc pe cineva care a fost acrosat pe calea ferata si spatele era in ultimul hal..imi ofera cel mai mic grad de protectie carligul ala in caz de ceva..

din pacate am facut jantele deja:Dle-am facut negre:weirdface

nu ma opreste garcea si ma lasa fara certificatul de inmatriculare daca ii fac lampile negre???
masina nu e inmatriculata pe numele meu si trebuie sa umblu mult dupa certificat daca mi-l ia:headache::

plsx 31-05-08 21:21

17 Attachment(s)
si pozele:D

ce am facut la ea:

exterior:
-am schimbat barile
-am schimbat lampile
-am vopsit pragurile
-am facut jantele
-i-am schimbat masca din fata
-farurile si pozitiile schimbate
-am vopsit stopurile si semnalizatoarele laterale
-manerele la usi vopsite

interior:

-i-am scos"presurile" carele le avea(avea si ninoleu sub ele:shock:)si am pus altele intr-o stare mult mai buna
-am refacut scaunele(erau toate rupte)
-huse
-am vopsit fetele usilor
-schimbat oglinda retrovizoare
+alte nimicuri(suportul din jurul volanului,manerele la geamuri,bricheta,intrerupatorul de la stergatoare..etc)

se vede vreo diferenta?

PS:nu e stramba....e prost parcata:D

A_L_I_N 31-05-08 21:27

arata chiar f bine acum...cel putin mie imi place bafta in viitor si cat mai putine incidente:D

criss_cars 31-05-08 21:33

Exista si o parte buna. Te poti lauda k masini k a ta pe sosele sunt mai putine decat BMW seria 3 ;)

CristiRS 31-05-08 21:42

plsx cu putina rabdare si timp o poti face ca noua momentan incearca sa o aduci la un stagiu mai acceptabil. incepe cu interiorul

plsx 31-05-08 21:50

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1564100)
plsx cu putina rabdare si timp o poti face ca noua momentan incearca sa o aduci la un stagiu mai acceptabil. incepe cu interiorul

ce as putea face la interior?
la volan si pedale mam gandit pt moment..
desi nu pare scaunele de pe fata sunt chiar confortabile in curbe..

:shock::shock:am uitat sa zic cel mai important lucru care lam facut la ea:shock::shock:am spalat-o:joy::joy::joy::chuckel:

[email protected] 01-06-08 10:13

arata mai bine acum bafta

Buga 01-06-08 13:41

Quote:

Originally Posted by plsx (Post 1564107)

:shock::shock:am uitat sa zic cel mai important lucru care lam facut la ea:shock::shock:am spalat-o:joy::joy::joy::chuckel:

:lol::lol:

arata bine . imi place , spor in continuare

fanatick 02-06-08 13:16

a deci la exterior eu daca as avea o sportiva...... as avea ceva ideei... pasaje....jante.. o vopsea ... nijte faruri de e30 . ar merge dar trebuiesc bani rabdare pasiune......nu cum au toti. crek e un concurs care are cea mai slipitoare dacie.de briz brizuri..... stickere.si alte benzi.... ma uitam la mine la tara cat de inculti sunt aia...... te durea capu priveam cum aratau masinile alora..... cu nike.oua kinder in antena.si folie de izolatie pe stopuri si faruri semnale.si alte porcari.si cadea maghernita cu ei dak luam o curba mai tare....in fine.scz.de off dar trebuia sa iti zic.... ca eu nu mai suport asa ceva:)) pe strada.si ai grija sa fie cat mai simpla si frumoasa bafta in continuare

Wlad 02-06-08 21:35

frumoasa masina..cu cativa $$$ si cu multa pasiune ..va fi o masina de nota 20 ( cu timpul )
bafta

onyxs86 05-06-08 00:01

de ce nu ai bordul cu turometru??

si lasa-i barele alea de metal

plsx 06-06-08 11:18

1 Attachment(s)
este bordul cu care a iesit din fabrica...

stie cineva ceva despre masina asta?:shock:
imi place la nebunie cum e facuta:rolleyes2
stiti cumva de la ce e spoilerul ala de pe fata?
jantele:-P?

onyxs86 06-06-08 11:24

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=5147&st=480
Uite aici

kapa_krs88 06-06-08 11:24

spoilerul de pe fata este cel original + o prelungire, putin modificat...il poti face si tu foarte usor

plsx 06-06-08 11:53

Quote:

Originally Posted by kapa_krs88 (Post 1575129)
spoilerul de pe fata este cel original + o prelungire, putin modificat...il poti face si tu foarte usor

foarte usor?:oops:sincer nu stiu cum se face:sad:

imi poti da un link unde sa vad si eu cum se face?:D

bolidu' 06-06-08 15:44

cu internetu nu iti tunezi masina!daca nu iti pui mintea si mainile la treaba nu realizezi nimic..............

onyxs86 06-06-08 16:25

eu dak as avea sportu in starea in care il ai... l as lasa cat mai o original .

onyxs86 06-06-08 16:26

fara bari de plastic si alte porcarii!!

plsx 06-06-08 18:00

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1575634)
cu internetu nu iti tunezi masina!daca nu iti pui mintea si mainile la treaba nu realizezi nimic..............

am idee cam cum se face dar vreau sa fiu sigur:rolleyes2

si eu vreau sa o las cat mai simpla dar am ramas:zombie::tears:cand am vazut poza si eram curios ce e cu ea:drunk:

vlad_andrei 07-06-08 10:21

La capitolul muzica te-ai gandit la ceva?

plsx 08-06-08 19:33

da....am dat pt moment comanda la o alarma(cat de enervante pot fi incuetoarele astea de dacie):evil: si pedale....
probabil urmeaza peste vreo luna si un "sistem"audio

si anume un subwofer(tub de 12") si amplificator care ma ajung undeva in jur de 500 ron si scot in jur de 250w...
si poate fac rost de un mp3-player Eurotec si 2 difuzoare ovale pt spate(70w bucata),iar pe cele de pe spate le mut in fata....

imi puteti zice un site unde pot gasi sub,dif,amplificatoare?:rolleyes2

totusi trebuie mai intai sa rezolv problemele la partea mecanica......
sa vad dupa asta cu ce bani mai raman:sad:

plsx 08-06-08 19:41

Quote:

Originally Posted by plsx (Post 1579245)
imi puteti zice un site unde pot gasi sub,dif,amplificatoare?:rolleyes2

am uitat sa precizez: un site unde acestea sunt mai ieftine:rolleyes2:nospam::nospam:

bolidu' 08-06-08 20:00

intra la bazar aicipe forum

vlad_andrei 09-06-08 13:18

Si as vrea sa-ti dau un sfat vizavi de muzica...
In loc de ovalele pe spate, ia-ti o pereche de boxe bune pe fata, de preferat cu tweeter separat. O sa ai bas de la sub, pe cand ovalele de pe spate nici nu o sa le simti si in acelasi timp e f important sa ai inalte si medii bune pe fata.

plsx 25-08-08 23:44

3 Attachment(s)
Audio----->

Pe fata: 2 difuzoare coaxiale pe 2 cai->30w buc.
Pe spate:1x Pioneer TS-E1799->50w;
2x Sony 1-544-434-11 ->40w buc.

Amplificator:
SOny ES XM-3046

-30W x 4 RMS at 4ohms, 20-20kHz, at 0.04% THD (12V)
-45W x 4 RMS at 2 or 1ohm, 20-20kHz, at 0.1% THD (12V)
-1ohm Drive low impedance operation, even at 12V
-40W x 2 + 120W at 4ohms, 20-20kHz, at 0.1% THD
-120W x2 at 4ohms, 20-20kHz at 0.1% THD
-Discrete FET predriver stage
-Discrete final state w/ MOSFET audio devices
-Independendant supply rails for predrive & final stage
-Regulated MOSFET power supply
-50/80 Hz selectable 18dB/Octave low pass filter
-80 Hz selectable 12dB/Octave high pass filter
-Protection for temp, voltage & current faults
-Balanced input circuit for noise isolation
-Cooling fan with DC brushless motor
-Chassis mounted gold plated RCA & screw terminals
-Detachable end caps conceal wiring and connections

HU:Becker Traffic Pro

+1x Subwoofer Sony de 100w

inca nu sunt hotarat ce amplificator si HU sa pun...le mai am pe cele din poze...
voi ce ziceti?:rolleyes2

b-02-rtd 25-08-08 23:53

acum poti spune ca este masina ..ce sa zic ..multa bafta cu masinutza. Iti trebuie foarte mare rabdare si ceva buget daca vrei sa faci ceva frumos..parerea mea e cum a zis si STI-ul sa incepi cu interiorul..mai uita-te si la alte masinutze te mai inspiri..hai salut! bafta in continuare

p.s: sa nu ne dezamagesti :)

plsx 26-08-08 02:04

cati amperi are alternatorul la 1410?:shock:

CristiRS 26-08-08 18:13

cauta unul de vw lasa-l pe ala de dacie :) la mine nu facea fata la multi consumatori, ai hotarat ce ai sa ii faci la exterior ? eu propun ceva simplu un gordini mai sport ceva :) , invata de la rlr cpa si multe altele reusite

plsx 26-08-08 18:56

singurul lucru care il mai fac la exterior e sa o mai cobor cativa cm...masina o tin pana vara viitoare si nu se merita sa investesc bani in ea degeaba..

Black Pearl 30-08-08 10:49

Frumoasa! Felicitari pentru ce ai facut cu ea intr-un tip atat de scurt.
Mie imi plac mai mult jantelele vopsite in negru, zic ca dau mai bine pe masina.
Ia-ti un silicon (de preferat ceva solutie lichida nu spray) si curata-i bine bordul pe la toate colturile. Ideea e nu de a o face sa luceasca ci de a trata materialul.
Si fa dupa aceea niste poze. :)
Sa o folosesti sanatos si cati mai multi km fara incidente si sa poti sa iti indeplinesti toate visele care le ai cu ea.

All times are GMT +2. The time now is 23:43.

- Copyright 2026 4Tuning