![]() |
E46 - M52 B28
6 Attachment(s)
luata de 1 saptamana,190 de mii de km,4xgeamuri el,scaune sport piele pe margine,,deocamdata iam pus un JVC cd simplu iam schimbat schimbatoru original cu unu amino din piele,urmeaza folia pe weekend sper si sapt viitoare sa inlocuiesc cauciucurile ce le are cu unele cu un talon de 35 :D
|
Re: E46 M52 B28
Frumoasa masina;) sa ai parte de ea si multi km fara incidente:D
Sincer nu`mi plac stopuriile....in rest frumoasa:D |
Re: E46 - M52 B28
punei stopurile alea pe led cu semnal smoke..bine ca i ai pus barile ei ca arata urat cu alea..aia vut vreo problema cu ea?adica tre sa bagi bani in ceva?
|
Foarte frumoasa si sa sa o stapanesti sanatos... Ce an e si cat te-a ajuns ?
|
Quote:
dragos an i 99 si mo ajuns bine de tot :-) |
zi pretu ca sunt si eu f curios...eu stiu ca o dadea undeva pe la 8000...
pacat de ea ca nu sa avut grija de ea..oricum scapi usor cu 1500 de euro o faci tipla..cam cat consuma? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa o folosesti sanatos!
P.S Cu 5 ce ai facut ? |
i acasa bine merci,sapt viitoare termin cu inmatricularea :Dmai mult il foloseste tatal meu da nu va scapa nici ala de mici modificari :-)
|
Atunci ce sa zic,bafta cu amandoua !!!
|
merci sa fie :-)
|
eu am zis 1500 sa o pui la punct nu am zis sa o faci pe gustul tau...cand o face fiecare pe gustul lui bugetul poate depaseste bugetul masinii sau chiar mai mult..
plus ca debitmetru cine mai cumpara nou?defapt piese de bmw...cine le mai cumpara noi?fiecare cauta ba dezmebrtari ba masini lovite etc..noi le skimba la bavaria decat aia la seria 5 6 7 seria 3alea noi etc..:D e frumoasa masina bafta cu ea..e bine rau la consum..e bine sa emrgi incet atata timp cat sti ce motor ai sub tine si ca daca vrei sau ai nevoie poti sa folosesti toata puterea lui.. |
lau
vb pe pm pentru piese.. iti pot face rost la pret bun! ca sa iti dau un exemplu cu 25-27 mil (nu mai stiu exact) am schimbat asa: debitmetru ulei castrol BMW filtru ulei filtru benzina filtru aer filtru polen placute frana fata/spate sonda lambda valva vacuum furtun recirculare gaze intinzator curea alt. intinzator curea cli. curea compresor cli. rola conduc. curea alt. curea alternator + manopera aproximativ 3 mil |
interesant,suna bine pretzu,cand ma hotarasc ce imi schimb discutam ms de oferta ;)
|
no prob ;) am un prieten cu un mag de piese auto. si imi dai mai ieftin si te pot ajuta si pe tine :)
|
4 Attachment(s)
o venit Mos craciun azi :)))) :-P multumim Caius ptr inspiratie :D
|
cauciucurile le'ai cumparat cumva de la mosnita? :D
|
Neaparat un filmulet dupa ce montezi toba.
|
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea e ca strici aspectul cu toba aia ... e de japoneze
|
da no sa se vada prea grozav..plus ca,cred ca o sa se auda prea tare..frumoase alea negru mat.
|
4 Attachment(s)
vedem maine cum sta si cum se aude :-)
|
fa ceva cu rotiile ca sunt prea inauntru.. schimba'le sau pune niste flanse sa stea la linie ;)
unele cu bordura ar fi ce trebe :) |
multumim Caius ptr inspiratie
mda... ticalosule ce bine ar da stoapele mele la tine 8) |
Am si eu unele retineri privind toba,in rest frumoasa masina,ar mai merge si alte jante,cu buza...:)
|
2 Attachment(s)
Quote:
da mam gandit si eu la niste flanse pe roti dar intre timp am gasit niste RH-uri pe 18 din pacate nu am bani acum asa ca se pare ca o sa merg pe niste distantiere,oricum acum o devenit prioritara folia :-) |
Cum se aude?Niste filmulete n-ai facut?
|
din pacate nu am apucat ploaia o stricat tot :x dar o sa-i fac cu prima ocazie,de auzit se aude :-) deocamdata i numa finala nam scos nici macar intermediara ;)
|
Filmeaz-o ca merita:),bafta in continuare;)
|
pai nu intermediara trebuie sa o scoti ca nu revolvi nimik.. doar ca o sa se auda TARE.. catalizatorul trebuie scos ;)
|
si intermediara...
pune tzava.. numa asa sar sitele din ea :) |
deocamdata raman asa,am vorbit de vopsit :twisted::twisted: surprize surprize :-)
|
1 Attachment(s)
dupa o ploaie care o udat bine asfaltu am iesit la jucat o "hora" rezultatu un consum demn :-)
|
10 ron te-a costat distracita :)
|
bucuria "copilului" tau nepretuita pt toate celelalte exista Petron Lukoil OMV Petrom V :-):)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:03. |
- Copyright 2026 4Tuning