![]() |
Garage Keizo-Street Machine Battle
51 Attachment(s)
Garage Keizo-Street Machine Battle
Garage Keizo-Street Machine Battle s-a desfasurat pe 18 mai 2008 in Torrance-California. Show-ul s-a focusat asupra modelelor JDM Sport Compact si piata VIP. Locatia acestuia a fost Ricky & Ronnie'Cruise-in Diner. Castigatori: Best Mazda Bruce Kress Best Time Attack: Lazlo Elo Best Scion: Art Gonzalez Best Toyota: Don Luy Best Vip: Art Gonzalez Best Subaru: Albert Tang Best Nissan: Steve Ko Best Mitsubishi: Apollo Dulay Best JDM Aftermarket: Tommy Ha Best Team: Intrigue Best JDM OEM: Rosino Cruz Best Show: Tommy Ha Best Drift: Bruce Kress Best Acura: Christa llanes Best Lexus: Ron Din Best Female: Amy Riley Best Infiniti: Kurtis Best JDM: Tony Nguyen Best Classic: Shannon Kobashigaw Best Honda: Ian Keith Coyoco Best Daily: Lazlo Elo |
Re: Garage Keizo-Street Machine Battle
50 Attachment(s)
A doua transa Street Machine Battle 2008
|
48 Attachment(s)
A treia transa de poze - Street Machine Battle 2008
|
acum e singurul moment cand imi urasc parintii pt ca nu m-au facut in state
|
:shock::shock:asta da exopazitie wow ce masini :chuckel:
|
tari piesele..shi mashinile shi fetele;))
|
O gramada de rachete !
|
cum poate sa arate 3000gt-ul ala si cate piese tari sunt....super eveniment.
|
SCION-ul si chinezoaicele observ ca predomina la saloanele auto.
|
o multime de bijuterii :D
_________________________ de ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori :D |
mai nou asiatici sunt peste tot :)), dar iubesc femeile asiatice :D.. in legatura cu jucariile pe 4 roti sunt reusite dar am vazut prezentari si mai bune..in ideea sunt frumoase si cam atat...
|
Mesaj pt : Ed_Crane_1983
nu mai pune frate asha cva pe forum ca ne omori pe toti ..:)) vrei sa ne omori..ai vrea u lasa ca ne facem noi mari si plecam in USA |
Quote:
|
Frumos, si masinile si femeile .
|
pfffffff
fain rau, si evo X alea arata mortal de bine. off topic am vazut azi in oras un evo X live si arata bestial, masina e NO COMMENT!!!!!! |
oare cand o sa avem si noi asa ceva in romania?????
|
Cand Nu O Sa Mai Fie Invazie De Bmw In Romania Aduse Din Toate Tarile Europene Si Cand O Sa Intelegem Ca Cele Mai Tari Masini De Tuning Sant Cele Japoneze.
Ei Sant Cei Care Au Inventat Tuningul Si Cu Ei Se Va Termina. Si Bineinteles Foarte Multi Bani. Mai Ales Ca Santem Si Dezavantajati Din Punct De Vedere Al Achizionarii De Piese Japoneze.dar La Noi Nu Se Stie Decat De Masinile Europene Pe Cre Le Exploatam La Maxim. Oricum,mie Imi Place Tot Ce Se Afla Aici.adevarate Bombe Pe Roti.:d |
sunt un pic cam nou pe acest site...dar dupa parerea mea Tokyo depaseste orice oras si la tuning cat despre invazia de BMW-uri ....nu toata lumea e pasionata de tuning....vor doar fitze :))
|
vreau sa vad si in romania asa ceva
|
Numa rachete:lol:..:chuckel:
|
amercanii au silul lor.. in toate...
asta denota si pozele de la prima pagina :D infinitiurile, lexusurile.. si hondele's baza.. :D |
Uau ! Ce de japoneze ...superbe
|
super show, super masini, pacat, si ma repet, ca nu se organizeaza si la noi ceva de asa o amploare
|
ma gandesc ca cel mai mare dezavantaj este infrastructura.... pt ca daca am avea autostrazi fii sigur ca s-ar deplasa foarte multi pasionati de tuning indiferent de locatie... dar cum nu avem lumea nu prea are chef sa piarda zile pe drum...am dreptate? de organizat se poate pt ca stiu ca si la noi sunt o gramada de masini care merita vazute...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:35. |
- Copyright 2026 4Tuning