![]() |
digital lighting for cars daca exista la noi?
2 Attachment(s)
Am pus 2 filmulete despre un nou tip de iluminare interioara si exterioara pt masini.
As vrea sa stiu daca exista in Romania asa ceva. Multumesc |
eu nu am vazut pana acum asa ceva in romania...
decat neoane simple sau neoane pulse... asta deja este ceva incredibil de frumos...deci imi plac la nebunie jocurile astea de lumini...astea ar da bine la un show la un salon auto... cele mai frumoase jocuri sunt ultimele gen strobo... nu cunosc nici o firma care aduce sau face asa ceva in romania :wink: :roll: |
nici eu nu am mai vazut asa ceva la noi...dar cine stie..poate o sa apara 8)
|
Nu e Timpu trecut :wink: parerea mea
|
Da am vazut in ROMANIA.Si cine a fost la Timisoara acum un an trebuie sa fi vazut,pt k a fost un Peugeot 307 dak nu ma insel kare avea asa ceva.Cauta pe forum k vei gasi.
|
ai vazut? :shock:
si poti sa-mi spui si mie cine aduce kituri dastea la noi, din cate stiu sunt intre 1000 si 1500 de euro. |
mda, treaba se poate face cu leduri si microcontroller ... am facut noi ceva de genul asta pentru un hotel si pt o discoteca... ma interesez si va spun. oricum, pretul de 1000-1500 dolari e f mare...
|
n-am vazut in romania (am vazut acuma cateva zile la tv la gumball de anul asta avea o masina asa ceva)
se pot face la preturi mult mai mici cum spunea cineva mai sus leduri si microcontroler (5 lei ledul 30 lei microcontrelerul - asta asa niste preturi grosiere si infromative), totusi mie mi se pare prea \"circoteca\" o masina cu asa ceva nici macar neoanele care pulseaza nu-mi plac |
Pai asta si sunt, nu sunt neoane, sunt niste leduri care cica pot sa produca 2 milioane de culori si au intradevar un controller(e o cutie neagra) care are niste programe prestabilite care combinandu-le pot scoate niste efecte super.
Dar as fi interesat si de varianta cu leduri si microcontroller daca e mai ieftina, dar ledurile normale rezista sub o masina, adica la praf, lovituri, apa etc. ? Pretul e asa mare pt ca singurul loc unde am vazut asa ceva e Marea Britanie si cu transportul cu tot cam pe acolo te duce, nu chiar la 1500 dar peste 1000(un kit complet de underbody lighting). Astept si alte pareri si va rog uitativa mai intai la filmulete ca si eu am zis ca nu e mare lucru da dupaia am vazut clipurile si mi-a cazut falca :yikes: Multumesc |
is super adevarate ....si io vreau! :shock: :shock:
|
am si yo o intrebare >...CINE canta melodia de pe fundal...e SUPERBA :D pLZ
|
sorin copilu de aur o canta....
|
la primu clip ala mare scrie la sfarsit numele celui care a facut melodia, parca DJ Cobra, la al doilea film nu stiu
dar vreau sa stiu, voi ati da 1000 si ceva de euro pe asa ceva? |
ash da..e prea tare..dar nu le`ash pune pe maisina pe care o am acum :wink:
|
o fi acesta http://www.streetglow.com/products/sgled100mc.htm ???
am mai gasit 2. cred ca astea sunt: http://www.litewave.co.uk/digital_lighting_area.asp http://www.digitalcarlighting.com/products.php |
au aceleasi dimensiuni ca si neoanele normale? la mine pe masina nu pot pune neoane ca le sparg prea repede...e prea joasa....si la pisica e drept sub masina..deci neonu e cel mai jos si cu ala dai prima data.......mai ales ca eu mai frec cu tobele pe jos :lol:
|
m-am uitat pe al doilea site si nici nu is asa de scumpe 400$ ... :lol:
|
sunt kitul ufo de pe site-ul http://www.litewave.co.uk/digital_lighting_area.asp
am impresia ca sunt mai subtiri pt ca nu sunt neoane sunt niste leduri si s-ar putea sa poti sa le pui ca eu le-am vazut pe un smart roadster care avea garda la sol de doar 2 inchi(asa a zis el nu stiu cat vine in cm). nu stiu unde le-ai vazut la 400 de $ ca ar fi bine da alea de care zic eu sunt din UK si tre sa platesti transportul pana in romania(surprinzator livreaza si la noi :D), fara transport costa 730 de euro. deci eu intreb doar atat merita sa dai peste 1000 si ceva de euro pe asa ceva si cati dintre voi ati da banii astia ? |
uite aici http://www.digitalcarlighting.com/co...arter-pack.php
...kitul de \"6 stick\" cred ca se refera la 6 neoane cu leduri e Price: $419.99. Daca sunt mai subtiri ca neoanele normale m-as baga sa le cumpar..... Kitul de \"2 stick\" e Price: $249.99\" mai ieftin.... Complete package includes: # 6 Morphsticks # Central Processing Unit # Wireless Remote Control # Mounting hardware # Jumper cables # Manual, Installation, User Guides |
uite ce-am gasit pe ebay.
NEW - UFO Underbody Under Car LED Kit FREE Remote Control! FREE Worldwide Express Shipping! PayPal Buyer Protection Program $274.99 - |
care se baga la o comanda? :lol:
|
pai aia cu numarul de culori nu stiu cum o face
pretul este destul de mare pt ca: 1) ledurile tre sa fie forte puternice (sa dea multi candeli) si astfel de leduri costa 2) pui 1 led la 5cm sa zicem (maxim maxim). 2 baghet scurte 2 lungi cate leduri trebuie minim? 3) vrei culori multe ? cu 2 leduri de culori diferite poti obtine 3 culori 3 leduri de culori diferite puse una langa alta obtii 7 culori x leduri de culri diferite obtii 2 la x - 1 culori sper sa nu fi gresit (oricum nu poti face prea multe culori) 4) ca sa le controlezi pe fiecare in parte tre sa tragi ceva mai mult fire 5) multe chestii mici multa manopera, multa manopera cosat mult 6) \"manopera\" la programarea unui microcontroler e destul de scumpa asat cand faci chestii unicat , cand faci productie de serie se amortizeaza (asa ceav i nromnia poate fi considerat daca e facut aicea cam unicat) PS: zicea cineva ca nu poate sa puna neoane ca da cu ele de pamant, neoanele de obice ise pun mai sus decat pragurile si majoritatea masinilor permit un astfel de montaj, iar neoanele ca cele de la street glow sunt facute dintr-un material destul de flexibil, am pus mana pe asa ceva si poti sa-l arcuiesti ca mcum se arcuieste lemnul de la arc (cand sta cu coarda pe el nu cand tragi cu sageata), parerea mea e ca astea sunt neoane de pus sub masina nu ce se gaseste la noi in targ sau daca vrei o solutie cauta (mama ei ca nu stiu cum se numeste in romana) susrse de iluminat reci, si vezi ca exista pentru aplicati iauto si barci un fir intre 2 si 6 mm in diametru cre lumineaza foarte puternic, e mult ma iieftin comprativ cu neoanele problema cea mare este ca se alimenteaza la niste tensiuni foarte mari 6.000V - 20.000V dar gasesti de cuprat pentru ele sursa de la 12 volticare face voltajul acela (cam 20-30$ o sursa cu cat pui firul mai lung cu ata e mai scumpa sursa) si poti pune fir dinacesta sub masina, sau exista pladbanda sau chiar folie dinacesta care lumineaza (la extrem daca are careva chef poate sa-si faca careva 2 dungi ca la dodge viper si sa le ma is iaprinda noaptea ;) sau sa-si faca toata masina asa - exista folie dasta pentru exterior e putin sub 200$ metrul patrat ) care vrea sa-si faca masina pom de craciun are la solutii de nu o sa stie de unde sa aleaga, bani sa aiba |
pai am gasit pe ebay...am scris mai sus...280 $ ice led.....acu nu stiu cut de gros o fi tubu....ca as comanda....
|
daca ar fi sa-mi iau nu-mi iau de pe ebay(ca poate ma tzapesc conationalii:D) si imi iau neaparat ufo pt ca le-am vazut cu ochii mei(pe smart roadsteru ala) si stiu ce pot sa faca.
aR99bMw daca nu poti sa-ti pui underbody lighting uita-te pe siteu litewave la iluminare interioara pt ca poti sa ai aceleasi efecte care le-ai vazut in clipuri si in interiorul masinii la pedale, boxe, sub scaune etc. |
io imi iau de pe ebay....UFO...alea..... :D
|
cand le primesti si le instalezi sa faci si tu un filmuletz sa vedem si noi :D
|
NU am putut sa vad filmele dar din poze si din comentarii mi-am dat seama cam despre c este vorba... eu am vazut ceva asemanator la Costinesti la un baiat cu un Audi A4 (parca) niste neoane care isi schimbau culorile(cred k avea vreo 7 culori)....erau destul d dragutze
|
Misto kitul. Dar cine isi pune asa ceva pe masina trebuie sa aibe grija ca foarte usor poate sa o \"scape\" in tiganeala. Adica nici prea multe culori nu merge. Iese urat. Parerea mea e ca maxim 3-4 culori sunt de ajuns.
|
mai intai sa-si cumpere cineva, si dup-aia vedem ce e tiganeala :D eu unul, daca as avea, mi l-as pune pe Sound Mode sau pe RPM Mode :peace: :peace: :peace:
|
vad ca n-ati inteles ceva nu e vorba de schimbatul culorilor ci de efectele vizuale pe care le poate produce acest kit. poti sa ramai la 2 culori pt tot restu vietzii tale dar efectele pe care le poti face sunt infinite(venind vb de sound mode, controllerul are mufa audio in :headfones)
deci nu e vorba ca devine pom de craciun(in filme chiar este mentionat faptul ca sunt setate pe infinite colours) P.S.: pls, aR99bMw, grabestete cu achizitia ca vrem sa le vedem si noi in actiune :peace: |
sper ca intr-o luna sa le am..... :D
|
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2-1-M...temZ7996498994
hmmm...vad ca sunt mai multe modele...chiar mult mai eftine....care e diferenta intre ele....cel mai scump e UFO kit....280$... :shrug_no: |
hmmmm nu stiu care e diferenta dar mi se pare un pic ciudat ca toate kiturile contin acelasi lucru desi au preturi diferite(ma refer la alea pt underbody, primu la care scrie wheelwell e doar pt roti, se pun deasupra rotilor).
nu cred ca sunt alea despre care ziceam eu desi zic ca au 2.1 mil culori(desi in explicatii spun:\"Display colors such as: Orange, Blue, Green, White, Purple, Red, Yellow, Aqua, Pink\"), nu scrie nicaieri ca sunt UFO kit si daca, controllerul din poza e cel in cauza sigur nu sunt pt ca UFO are un controller mai mare(pe care chiar scrie UFO :D) nu stiu ce sa zic aR99bMw eu ma feresc mereu sa cumpar de pe eBay desi sunt mai ieftine, prea multi iau tzeapa(dar daca vrei sa fii sigur ca nu e tzeapa suna la nr de tel afisat acolo sa vezi daca rasp cineva :D ) oricum daca vrei sa le iei ma astept ca peste o luna sa avem un filmulet cu ele in actiune :peace: |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da dar in filmul asta nu sunt aprinse si neoanele pe care le avea sub amsina
|
am ajuns la concluzia ca nu merita.....sunt scumpe...(nu alea de pe e-bay) si eu nu le pot monta....sunt cam aceleasi dimensiuni ca si celelalte.... :x
|
Re: digital lighting for cars daca exista la noi?
Sincer nu am mai vazut pana acum live dar oricum sunt prea belea probabil ca in curand o sa apara shi pe mashini din Romania
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning