![]() |
Celica Turbo din Cluj - DE VANZARE?
salut sunt Andrei din Bucuresti si am o mare rugaminte pt voi, toti, cei din Cluj. asta bineinteles in cazul in care aveti cum si puteti sa ma ajutati.
am inteles de la Sebastian ca a vazut in Cluj o Celica Turbo visinie(sau o culoare apropiata, in caz ca a gresit Sebi culoarea) , posibil cu numere de Italia(sau oricum nu de Romania). modelul este 1990-1992 cu faruri escamotabile sau daca este dupa 92 cu faruri rotunde. rugamintea mea catre voi este daca cumva cunoasteti masina sau propietarul sau nr lui de tel, sau daca poate cineva sa faca rost de nr lui, sau poate va intalniti accidental prin oras si nu uitati sa-i cereti nr de tel. as vrea sa vorbesc cu el despre masina. Super Multumesc. |
din cate shtiu eu personal nu este asha ceva prin cj...poate era in trecere..ma interesez
|
mai demult era una roshie in cluj da' nu am mai vazut-o de ceva vreme...
|
Inca mai este... am vazut-o zilele astea in Marasti, in zona sensului giratoriu. Desi nu sunt sigur ca aia e turbo...
|
nu e aceea....nu orice celica e si THE CELICA !! :lol: :lol: nu mai e in cj...din cate stiu eu...si era visinie
|
sandrei....eu nush ce sa zic. Stii tu....eu sunt cu bicicletele, nu cu astea. :ballbounc Da' pot sa-ti spun ce-i incape in portbagaj daca vrei. :weee: :headfones
|
Te referi la modelul Carlos Sainz limited edtition(in genu cum avea Titi Aur la rliu acum cativa ani)
daca da am vazut eu una in cluj.. argintie cu nr de italia si mai era una intr-o vreme rosie cu nr de ungaria da aia intre timp a disparut! |
deeaia roshie cu nr de hungary ziceem shi yo...
|
celica
celica visinie cu numere de ungaria a fost accidentata pe tihuta din cate stiu eu
|
ORICARE!!!
chiar va multumesc pt interes. nu va agatati nici de culoare nici de nr. este doar ce am auzit. eu nu am vazut-o. serios, credeti ca poate cine sa faca rost de un nr de tel? |
mah...incercam...dar nu cred ca mai este masina in cj :) deci nu stim cu cine sa vb :P...ma interesez
|
oricare celica turbo.
|
da' ce te-ar interesa la ea? :roll:
|
cum ce ? masina.
|
Re:
Quote:
bravo tekno...tocmai te-ai calificat in finala la \"perla saptamanii\" :lol: |
am vazut-o vineri seara cam pe la ora 10 trecea prin fata la sora :D
|
adica ieri...bun si unde`i nr de tel?
:d off: ati vazut evo 8`u din cluj? |
Incercati sa contactati soferul sau sa lasati un bilet cu un nr de tel cand e parcata, sa va sune ca sa obtinem numarul de telefon si sa putem discuta direct cu propietarul. |
va costa o tura de legale la cluj informatia :P
|
e una neagra .. aici pe godeanu .. langa titulescu ... :roll: shi am vazut shi eu una roshie .. da nuj imformatii despre ea ... cea neagra e cu numere de cj ...
a da ... cea roshie langa piata marashti am vazuto de cateva ori :roll: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pai are, da' mai vrea una :wink:
|
acest bloc motor are un potential enorm. peste 760 de cai. un record pt 2000 turbo.
daca ma ajutati va mai fi o masina speciala la liniutze. asta e ideea. oricand si o plimbare. VA ROG EU SA FACETI UN EFORT!!!! |
ba model da asta nou ?? ca io vad 2 mai tat timpu ... una verde si una rosie da is modele mai vechi si nush daca is turbo ...
|
modelul vechi cu faruri escamotabile. trebuie sa scrie turbo pe ea sau sa aiba priza in capota.
|
Re:
Quote:
|
aia ii modelu mai nou cu faruri rotunde.... toyota celica GT ii!
|
ma pe maine incerc sa iti pun poze cu aia de care stiu eu si incerc sa fac rost de nr. proprietarului!!!!
|
Era,nu stiu daca mai este,o CELICA de vanzare inmatriculata in RO,pot sa aflu un nr de tel daca mai esti interesat.
|
da. sunt interesat.
|
Am fost sa vb cu el,da o vandut-o.Ii inca in CJ ,pretu o fost 4600. Frumoasa masina oricum :).Pare rau ca nu te-am putut ajuta,masina o stat in vazare vreo 5 luni pana o gasit cumparator.
|
ma iara am vazut celica in acelasi loc unde era acum o luna!!!are nr de NT
|
am facut rost de numar, l-am trimis pe pm
masina nu ii inmatriculata in tara cu ocazia asta... topic inchis |
bazat tekno asta ma 8)
|
defapt... m-am razgandit :lol: topic deschis
asta-i aia neagra nu aia visinie care o vazut-o... |
Iti trebe celica asa tare????Hai in cluj si cauta.....daca nu....gasim alti sclavi....
|
yo nu l-am cautat... o venit el la magazin intamplator... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:19. |
- Copyright 2026 4Tuning