![]() |
fetele noastre, bune si rele
4 Attachment(s)
deschid acest topic cu o rugaminte: fara vulgaritati si obscenitati la adresa pozelor, deoarece unii se pot simti lezati si o dam in alta problema.
in concluzie, aici poze cu prietenele voastre, o mica descriere, nume, varsta etc. pareri! nume: Anca varsta: 17 restul vedeti din poze :lol: |
La acest topic e o mica problema...
Nu cred ca are cine sa posteze (cunoastem noi niste exemple de burlaci inraiti T.. il cauta femeile si el le spune ca e in vacanta) sa nu spunem nume ! Hai sa postez si eu ! |
4 Attachment(s)
Nume: Elena
Varsta: 18 ani Ocupatie: ma freaca pe mine la creer ! :evil: Restu vedeti in poze ! :shock: |
1 Attachment(s)
Me & my girl
Nume: Larisa Varsta: 15 :oops: |
dragutza foc la misto! ai grija de ea! sa nu arda! :lol: :lol:
salutare elena!! |
Merci. Sper sa nu :D
|
Interesant topic mai Momo :) . Dar pe prietena ta din poze o cunosc deja... daca mai ai inca vreo prietena pe care nu o shtiu pune poze cu ea :wink: . Dar vezi ai grija sa nu tzi le fure baietii, eu unu nu ma risc :D .
|
bey omule... ma bagi la belele! alta nu mai am, e singura :D iar despre faza cealalta am eu grija. tu?
|
2 Attachment(s)
Ma Baieti io momentan nu am prietena o sa pun mai intai niste poze cu soramea si apoi niste poze cu niste prietene bune :wink: :twisted: sper sa nu se supere sormea :twisted:
|
7 Attachment(s)
Si acum niste poze cu niste prietene bune :twisted: :peace:
|
Draguta foc surioara ta! Cati ani are? :D
|
bey omu... cine-i tipa aia care sta cu burta in sus, lungita pe pat?
|
Surioara mea are 15 ani :D si tipa cealalta e o foarte buna prietena si are 20 de ani 8)
|
Re:
Quote:
asta nu ca n-ar fii... :roll: |
zana maseluta :D :D :D
chiar e draguta |
Pai bine mai momo.. vezi ca aia e mai mare si te bagi peste mine? :bat: Shame on you.. :lol:
@Skmadtm: serios man, chiar imi place de sora ta. :D Sper ca nu te superi ca iti spun.. dar.. that`s real.. din pacate, am pe cineva.. care, dupa cum se comporta (din fericire) isi va lua imediat eject. Ce zici? Imi dai un id de mess ceva? ;) |
:lol: :lol: :lol: :lol:
doamne ce om .. mult prea tare , asteptam raspunsul :lol: |
:mrgreen: :lol: :lol: :lol: Da mah am vb cu sormea si a zis ca daca vrei sa vb cu ea pe mess sa te cunoasca ea nu se supara da daca pateste ceva leziuni psihice :boxing: :boxing: :peace: ok deci mess ei e liutza_one :wink:
|
Sar`mana :D
|
Re:
Quote:
|
MOOMOOOO!!!!!
Dc nu stai in banca ta? :2gun: :bat: :boxing: :chainsaw: :headache: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Ah, da.. m-am calmat.. lucky this time :lol:
|
*
Dar amica ta de 20 de ani.. si cea din poza\" Adyutza\" sau ceva de genu asta( daca or fi doua si nu una si aceeasi).. nu zic nimic?? ele shtiu ca le-ai bagat pe forumu asta masculin?? o sa te catu io o data cand vin p-acasa sa imi dai numaru lor de telefon sa le spun la un cico ce faci tu... :lol:
|
<all-x >
cred ca el e intermediar ,si imparte banii cu fetele :D :D :D :D :D :D :D <all-x> cred ca ai auzit de florica dar mergem mai departe :wink: :wink: :wink: |
Re:
Quote:
|
loool Mama sa mor de mai pun vreo poza cu cunostinte fete ca voi ma dati in gat dreacu ma linseaza astea daca aud !! Dreacu si io care vroiam sa mai pun :lol: :lol: :lol: :lol: Nu mai pun nimik :chainsaw: .Adik s-au s-ar putea sa le faca placere io stiu :lol: o sa le intreb poate imi iau niste palme :twisted:
|
Am mai sters din posturi ca erau total OFFtopic
:evil: Mai sariti cu poze,asta care ati avut initiativa Topicului :twisted: se stiu ei care :twisted: |
<tng > posteaza tu :wink:
|
:x :x :x cu cine ?
|
cu gajiks :twisted:
|
Ce zici mah acolo :twisted: ! Ia zii pe cand pe la Ploiesti ??
|
In preajma SIAB-ului ;)
|
1 Attachment(s)
:arrow: :roll: :lol: :wink:
|
Re:
Quote:
ma intreb,poza mai mare ca asta n-ai gasit ? :evil: uite-te si tu 2 mega si ceva... si rez 2800 ...... :evil: |
Momo ai sufocat forumu trage acuma cum tragea masina lui TRE cu mine si el se mira ca de ce merge incet :lol: :lol: :peace: :peace:
|
Re:
Quote:
|
Hai mah ca am glumit ce dreacu :wink:
|
1 Attachment(s)
prietenele mele....[la siab]...as vrea eu...doamne ce bucatzi!!!mi-am luat cand a vazut nevastamea poza :lol:
|
pacat de masina...
bey mos craciun imi pari cunoscut dar sa mor daca stiu de unde sa te iau. da pm |
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning