![]() |
Kit Evo 6
2 Attachment(s)
imi trebuie si mie o adaptare a kitului de la Chargespeed pt STI, pe un EVO 6 ..
daca avetzi nishte poze mai bune...nu ezitatzi sa le fol :P |
Re: Kit Evo 6
Salut
Multumesc pt topic kid Masina cu care concurez in CVCR este un Lancer EVO VI si vreau sa-l fac sa arate bine pentru ca e un model invechit si nu imi place cum arata deloc, ma gandesc sa ii pun un bodykit ce se face pentru Impreza WRX STI pe care il fac cei de la www.chargespeed.com. Ce-i ce se pricep la photoshop sunt rugati sa faca un cateva schite cu un evo VI imbracat cu acest kit de WRX. Caut pe cineva care poate sa adapteze acest kit, matrita putem face de pe wrx-ul meu iar cei ce lucreaza in fibra sunt rugati sa-si dea cu parerea si sa imi zica daca se poate face acest proiect. Multumesc! |
si ca sa fie totul si mai interesant...cel mai reusit VT va primi ca premiu o tura pe magheru cu Porschele lui ONO
|
10 Attachment(s)
.................
|
1 Attachment(s)
:-) ....................
|
2 Attachment(s)
Daniel Onoriu #41 Mitsubishi Lancer EVO5 |
Gabi lasa ultralegera ca e masina de curse nu de strada :) ...si cand zic curse nu ma refer la liniutze :))
si e evo6 |
Quote:
PS: Ono, in cazu' in care va fi aleasa lucrarea mea, nu vreau plimbare pe Magheru cu Porschele; ma multumesc cu un tricou cum a primit Alin :wink: |
salut ono daca ai body kitul...ca sa il matritam se poate adapta aproape pe orice masina ;) eu iti las nr meu de telefon .....si cand te hotarasti ma suni si discutam tot ce e de discutat 0729425280 cristi
|
:D :))))))))))))))
|
1 Attachment(s)
Varianta finala cu retusuri !
|
Gabi: Esti tare, multumesc, incearca sa faci ceva sa vad cum arata din spate te rog
PS. O sa puna kidu acum cateva poze si din spate pt ca eu nu ma pricep :) |
3 Attachment(s)
..............
|
Quote:
PS: merci kidu' :lol::lol::lol: pentru poze ! |
Ok, dute si fa-o praf pt o saptamana si apucate de treaba :)))))
Mai am o rugaminte, poti sa o si redesenezi? Daca tot ii fac acest bodykit ( deja am vb cu cristy_4speed) vreau si cateva idei in legatura cu urmatorul design pe care urmeaza sa-l fac. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Front to back.
Pentru alte modificări, vorbim pe messenger. |
1 Attachment(s)
:P ... autoru se stie:))
|
2 Attachment(s)
Varianta finala in photoshop pe care a facut-o no speed limit si care mie personal mi se pare super reusita, in 10 zile ne apucam de treaba, revin cu poze reale dupa ce vom termina treaba.
Am etapa la sfarsitul saptamanii viitoare la Rasnov iar dupa ce terminam acolo No Speed Limit se apuca de treaba si sper sa iasa la fel de bine si in realitate. PS. Sper sa ma descurc la postatul pozelor :D |
Quote:
|
Quote:
Te trezesc sa vii sa-i faci poze cand masina va fi gata kid. :) |
Quote:
|
no limits design* ...... no speed limit e un club ono..... mersi ca ai pus pozele... sper sa ne vedem duminica la rasnov
|
Quote:
|
trebuie sa imi dea o oaie blowwind :D..... raman no limits design
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un design care mie mi se pare si mai reusit.
Felicitari No Speed Design! Uite ca am invatat cum iti zice :D |
Quote:
|
lasa ca stiu cum sa il fac sa tina minte :)) ....... aoleu ....no speed design .... asta e mai amuzant
|
No Limits Design, gata, m-am prins :D
Macar acum e bine! |
in sfarsit
|
3 Attachment(s)
...............................
|
Ţi-am mai spus vreodată că te urăsc ? :)
|
Sunt sigur ca sunt useri pe aici care stiu sa lucreze in photoshop bine sau foarte bine dar copilul asta e nebun, jur :D Ori imi place mie prea mult acest desen pt ca se lucreaza la masina mea proprie ori acest copil este intr-adevar un talent si e cel mai bun.
Felicitari No Speed Design!! D-abia astept sa o faci si in realitate sa vedem ce-o sa iasa. :D |
no limits design! :D Scuze :D
|
Quote:
|
Quote:
|
S-a inceput munca, e foarte greu sa o iei de la 0 fara sa ai nici o matrita dar se pare ca NLD e foarte priceput si sunt tare mandru de harnicia si pasiunea lui.
PS. Va vom tine la curent in fiecare zi cu fotografii pt a vedea evolutia acestei lucrari care in opinia mea va fi foarte reusita. |
Abia acum am văzut că ai avut parte de un incident la Râşnov. Păcat !:(
Aştept să văd cum se desfăşoară proiectu' şi, bineînţeles, produsul final ! Spor la treabă ! |
spor la treaba si bafta nld , daca apucam sa vad si eu topicu asta la timp ... :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning