![]() |
Renault Megane by M Tuning
19 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...7d72254239.jpg
Renault Megane by M Tuning Modelul este un Renault Megane 2.0 16S din 1998. Bugetul alocat modificarilor a fost de 20000 de euro. Motor: kit de admisie realizat special, evacuare realizata special Jante: Racer Wheels de 17 inci Pneuri: 205/40/17 ZR Amortizoare: Koni Discuri de frana: Rainures Etriere: vopsite in ton cu masina Caroserie: Bara fata by M Tuning-Eclipse, bara spate by M Tuning-Modena, capota stil F50, eleron Shogun Evo, oglinzi Glasting Rouge, stopuri stil Lexus, vopsea rosie, decaluri tribal beige Interior: Tapiserie Alcantara by Espace Sellerie 3000, volan S'Racing, cap schimbator Issota, consola vopsita in ton cu masina, pedale Issota Sunet: Head Unit Alpine, Amplificator 2XJBL, Subwoofer Pioneer, Ecran LCD TAKARA, lector dvd TAKARA |
Re: Renault Megane by M Tuning
urat exterior +pt jante si interior !
|
misto pozitionata evacuarea, interiorul, jantele....kit`ul exterior nu e chiar pe gustul meu
|
e URATA cu spume.. E tuning d'ala tiganesc, cum vezi in Spania/Franta/Italia.. Prea multe culori, interiorul e chiar nereusit...
Eleron, emblema Playboy... OMG! :censored: |
kici rau...
mai ales tobele ... daca nu ma insel sunt de motor ? |
deci cum arata evacuarile alea .... m`am crucit sunt oribile ... iar playboy`u ala dupa mine echivaleaza cu "naic" la noi
|
e super urata, parerea mea..
|
nu prea se impaca culorile.....sau nush....ceva nu se leaga...pare cam seaca masina. nu te face sa zici...uite o masina frumoasa.
|
Pe langa faptul ca e urat cu draci.. cum sa pui frate evacuarile asa? :) Am mai vazut diferite pozitii interesante, dar astea sunt puse stupid. + ca mi se pare un buget exagerat ca sa realizezi ceva asa urat.
|
Interesanta amplasarea evacuarilor!
Atat! |
A irosit banii pe monstrozitatea asta de tuning super kitchos.
|
nu i se potrivesc nici barile nici interioru.. nici mai nimic , da ce naiba e cu evacuarea aia? e .... :no:
|
alt gunoi pe roti
|
cred ca a vrut sa imite tvr sagaris-ul cu tobele montate in lateral:lol::lol:
|
Urat :| mai ales paint job'u ala :|e aiurea rau
|
iata cum poti, cu 20000 de euroi, sa faci dintr-un renault o vaca milka rosie...
|
doamne... da-mi mie 10k sa vezi ce fac dintr-un megane de genul asta..
|
bani multi investitzi, si pana la urma e un kitch
|
urat exterioru..in rest e ok :???:
|
tobele alea imi aduc aminte de un bmw de la noi care tot asa avea mania tobelor......tribalul nu prea merge la culoare poate in alta combinatie....
|
marfa gentiile, restul kici :D
|
nu-i cine stie ce da mere.
|
nu stiu cum a bagat 20000 in masina asta,in primul rand nu este un model care sa merite investiti atatia bani in el,e urat modelul si stock...si nu inteleg ce a costat 20000,cred ca toate modificarile se incadreaza undeva la 15mii...consider ca e prea mult 20000 si nu e o masina reusita la exterior ...nu-mi place.
|
urata rau de tot, sa bagi 20.000 euro intrun Megane si sa-l faci mai urat decat era, jalnic
|
c inseamna sa dai 20 d mii d euro sa faci cva extrem d urat.. unii kiar nu au ce face.. playboyu face toata masina..nu se putea fara
|
foarte urata
|
a dat 20.000 dar mana de lucru de omoara.....eu am stat in spania 1 an si a trebuit sa repar masina ..(s-a rupt vibrochenul )....si cum nu aveam unde sa o repar am dus-o la service si era mana de lucru ceva de genu 30 euro la ora :D si la tuning e mult mai scump...oricum nu sa investi atatia bani intr-o masina k aia ....
|
urata rau.. sg lucru care imi place este evacuarea...
|
Daca tot s-a facut parada Gay, trebuiau sa apara in masina asta...
|
pfff....urata evacuare...si au mai pus i semnul de la playboy in loc de stema de la renault :lol::lol:....cam KITCH:sad:
|
cica este by "M Tuning" =)))) deci e Renault M Megane
|
Fratilor voi aveti de gind sa prezentati cite o naspitate in fiecare zi?
|
In primul rand daca va uitati are bara fata rupta, undeva in partea din stanga jos, grila de supa faruri sta ca dracu, nu este de niciun fel aliniata cum trebuie, sincer zici ca este Dacia tunata si daca stau bine sa ma gandesc o Dacia daca investesti 20K arata mai bine. Vad ca desi zic ca au cheltuit 20.ooo de mii nu se prea vede pe ce, pentru ca bordul si anume consola si alte bucati de plastic tot vopsite sunt. Urasc asta la o masina, Sa te apuci sa ii vopsesti mastile alea interioare. Este un mare cazan masina.
|
de prost gust
|
jantele alea dau bine pe un urs ceva... dar oare alora care au facut-o le place cum arata?? ei nu vad cat e de hidoasa??
|
Paint jobu si tobele st de **t
|
Au si eu fraierii lor care dau banii pe prostii...
Nu vezi nimic de bun gust pe ea... |
bah deci paint job ul mai mere putzintel dar bodi kitch ul ala ii de tot /**********cum sa dai banii pe asha ceva ,,,...... doooamne
|
creca s-au chinuit sa le iasa cv asa de urat:D
si ce legatura are playboy-ul cu tuning-u de masini?:shock: |
foarte urata masina asta numa jantele imi plac, in rest nimic nu se potriveste, si in legatura cu semnul de la playboy nu am cuvinte cea mai mare prostie, deci in concluzie bani aruncati pe fereastra.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning