Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Seat Alhambra EcoMotive (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/78730-seat-alhambra-ecomotive.html)

Ed_Crane_1983 23-05-08 15:50

Seat Alhambra EcoMotive

5 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...6cb57b09a7.jpg
Seat Alhambra EcoMotive

Emisii de CO2 sub 160 g/km

Seat a dezvaluit ieri "identitatea" celui de-al treilea model din gama ECOMOTIVE, Seat Alhambra MPV. Alhambra e propulsata de un motor 2.0 TDI de 140 CP, dotat cu Diesel Particular Filter (DPF). Emisiile de CO2 sunt de 159 g/km, fata de 175 g/km, cat polueaza modelul normal Alhambra 2.0 TDI.

Cutia de viteza este una cu sase trepte. Anvelopele au marimea de 196/60 si "incalta" un set de jante de 16 inci din otel. MPV-ul Seat Alhambra accelereaza de la 0-100 km/h in 11.9s, fata de 12.2s, timpul masinii "stock". De asemenea, in dotarile standard intra si suspensiile sport.

stecherro 23-05-08 17:15

Re: Seat Alhambra EcoMotive

motor de passat si caroserie...tot aia..nu vad nimk nou..

Big_85 23-05-08 17:32

ce urata e nu-mi place deloc...are forme invechite

UNLORD 23-05-08 17:47

E bleah, ce are de a face uratenia asta cu tuningul?

smc07 23-05-08 17:58

Hai ca cu stirea asta ne-ai rupt Ed-Crane. Decat 10 stiri pe zi mai bine 2 da de interes si mai pe domeniul site-ului, respectiv forumului. Ca doar de-aia ii zice
4tuning... :rolleyes2

gunball 23-05-08 21:08

e urata, mai bine iti iei un multivan sau un espace.

adrian_tl30 23-05-08 21:09

raman la zafira sau sharan, touran ... seatu asta are o forma veche si mi se pare aiurea rau

iionnutgr 23-05-08 21:33

Quote:

Originally Posted by adrian_tl30 (Post 1550408)
raman la zafira sau sharan, touran ... seatu asta are o forma veche si mi se pare aiurea rau

nu exista diferenta intre sharan si alhambra.......poate doar sigla difera :P

ciprian.20 23-05-08 21:57

dar e vechi designul

romi 24-05-08 09:21

in pui mei suspensii sport si si roti cu capace,adevaru ca e chiar urat,da in lumea a treia se va cumpara,ca ma gandesc ca romanii nul vor cumpara

Dripci 24-05-08 11:48

Aoleu, era vba de aspectul ecologic la masina asta !!! Nu de cum arata ! Oricum, sa scada emisiile de la 175 g/km la 159...nu mi se pare cine stie ce. Daca tot e ecologica, mai bine nu foloseau motorul ala de 2 litri, ci unul mai mic...Eh, sunt si ei in trendul asta "hai sa fim toti verde !"

VWluci 24-05-08 11:57

foarte buna masinuta pentru o familie numeroasa...

RUDY20140TDI 24-05-08 18:28

Pacat de motorizarea asta !
Da nu au facut si ei ceva la design ?

Scoop 25-05-08 13:48

Idea e de motorizare si emisi CO2, nu de spoilere jenti si de alea ca la NFS, "din gama ECOMOTIVE" ia da-ti singuri zoom-u de la ce vine ECO, ECOLOGIE BAH, uitativa ca are emisi sub 160g/km cea ce in unele state inseamna taxe mai mici, dar e greu sa citesti totu, numai spoilere motoare mari si jenti aveti unii in cap d'oh.

smc07 25-05-08 15:54

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1552649)
Idea e de motorizare si emisi CO2, nu de spoilere jenti si de alea ca la NFS, "din gama ECOMOTIVE" ia da-ti singuri zoom-u de la ce vine ECO, ECOLOGIE BAH, uitativa ca are emisi sub 160g/km cea ce in unele state inseamna taxe mai mici, dar e greu sa citesti totu, numai spoilere motoare mari si jenti aveti unii in cap d'oh.

Iote bah...am nimerit pe ECOforum.ro. Si io care credeam ca am tastat 4tuning.
Duceti-va la fumat hipiotilor daca tot sunteti preocupati de verde asa tare...:rolleyes2

Scoop 25-05-08 20:04

Personal nu sunt fan ecologie eu doar am explicat ce e cu masina asta de are jenti de tabla si nu are tunning :D, sa nu mai intrebe lumea unde sunt jentile pe 26 si dvd-urile si toate cele.

smc07 25-05-08 20:51

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1553050)
Personal nu sunt fan ecologie eu doar am explicat ce e cu masina asta de are jenti de tabla si nu are tunning :D, sa nu mai intrebe lumea unde sunt jentile pe 26 si dvd-urile si toate cele.

Ok, am inteles. Ce ma nemultumeste este ca desi este un site dedicat exclusiv fenomenului "tuning" apar stiri care nu prea au tangenta cu asta. Ce ar fi daca ar aparea la stiri acolo pe prima pagina despre noul fiat seicento sau seat nu stiu de care. Aaa daca e vorba de un concept, de un nou model sport (OPC, FR, CUPRA, GTI etc.) atunci da se merita, da cui ii pasa de noul van de la seat:?:

alexSHO 25-05-08 21:44

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1550043)
E bleah, ce are de a face uratenia asta cu tuningul?

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1550069)
Hai ca cu stirea asta ne-ai rupt Ed-Crane. Decat 10 stiri pe zi mai bine 2 da de interes si mai pe domeniul site-ului, respectiv forumului. Ca doar de-aia ii zice
4tuning... :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1552786)
Iote bah...am nimerit pe ECOforum.ro. Si io care credeam ca am tastat 4tuning.
Duceti-va la fumat hipiotilor daca tot sunteti preocupati de verde asa tare...:rolleyes2

vorba aia din reclama... N-ai cu cine bah, n-ai cu cine...

speedo23 07-01-09 20:26

Quote:

Originally Posted by romi (Post 1550985)
in pui mei suspensii sport si si roti cu capace,adevaru ca e chiar urat,da in lumea a treia se va cumpara,ca ma gandesc ca romanii nul vor cumpara

Ei ,afla ca sunt romani care vor cumpara.Cine conduce Alhambra sau Sharan stie de ce.
Cat subiectivism si snobism au scos la iveala posturile din thread-ul asta!
Da, corect- nu are de-a face cu tuning-ul datorita destinatiei sau segmentului de piata careia i se adreseaza dar este o masina excelenta.
Design-ul o fi el invechit dar de succes...de ce crezi ca Sharan-ul a fost (si poate mai este si acum) cel mai bine vandut MPV din Germania si dupa un face-lift la faruri in 2000 si la stopuri prin 2005 nu s-a mai schimbat nimic la exterior ?
Si daca nemtilor nu le-a stat in gat atatia ani,probabil ca n-o sa le stea nici alora din "lumea a 3-a" si cu atat mai putin romanilor.

Evoluzione 07-01-09 20:50

Buisness... Ce are de a face ecologia cu monovolumele?
Toate masiniile astea "ecologice" derivate de modele din serie fac parte dintro strategie de marketing foarte penibila :no: (Vorbesc mai ales de programele de gen: VW Bluemotion, Peugeot Blue Lion, Seat Ecomotive, Renault Eco2...)

speedo23 07-01-09 21:14

Corect,e doar de imagine mai ales in cazul de fata.Cine cumpara un MPV chiar are nevoie de o astfel de masina si nu se uita ca are cu XY% emisii mai putine.

The_Mask 09-01-09 18:43

Acelasi rahat ca si Ibiza ecomotive. Ecologia vad ca inseamna jante de otel cu capace de plastic.

All times are GMT +2. The time now is 16:56.

- Copyright 2026 4Tuning