Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7864-primul-sarut-intamplari-regrete-iubirea-vietii.html)

valib 05-09-05 20:34

Primul Sarut/Intamplari/Regrete/Iubirea Vietii

Va rog sa scrieti aici...cum a fost primul sarut(cum s-a intamplat, pareri), ce intamplari a-ti avut alaturi de prieten/prietene, intamplari care v-au marcat viata pentru totdeauna/sau pentru o scurta perioada, sau ceea ce regretati in urma unei relatii.
Acesti topic se va modela in functie de ceea ce veti scrie in el.
Puteti sa il luati ca o agenda a vietii, ca un jurnal...sau nu stiu....puteti sa ne impartasiti orice v-a marcat alaturi de partener(a).

P.s: adaugat Iubirea Vieti, la sugestia lui Mr. Nice

EvLSant0S 05-09-05 20:36

Va rog frumos , sa nu o datzi in caterici ! bine ? :lol:

CRyS` 05-09-05 21:52

Ahhh!First Kiss..Eram prin clasa a IV`a...terminasem a IV`a....La Bran,intr`o tabara :lol: Indragostit lulea de o fata pe nume LULI(de la Lucia)...Bine ca nu a fost sarut...doar o atingere de buze...a doi copii tampitzi! :lol: :lol: :lol: :lol: Primul sarut a fost prin clasa a VIII,dar a fost intradevar primul sarut! :oops: Pluteam in aer,vreo 3 zile nu dormisem dupa :lol: :lol: :lol: !Si acum imi mai aduc aminte,Monica o chema :oops: .................

EvLSant0S 06-09-05 02:48

1st kiss =)) prin cls. VI`a ... m-a distrus aia .. m-a sarutat vreo 5 minute ... au parut 3 ore =)) nici nu mai stiu cum o chema ... o sa-mi amintesc .. sper =)) anyway , irelevant :lol:

SpeedeR 06-09-05 02:57

si la mine a fost primu sarut, dk poti sa zic asa... mai mult prima atingere de buze :) cu o vecina... eram mic ... nu mai stiu cati ani aveam... cre k 10 sau cva de genu...
si sarut adevarat... in a8a... wow! :D :D what a rush a fost atunci ... :lol:

minirally 06-09-05 03:04

hmm..\"prima atingere de buze\" :P ..prin clasa a IV`a :oops: ..nimic f dubios,insa intr`a V-a..cand a fost primul sarut adevarat..am zis \"bleah\"..e ceva de genu..prima oara din curiozitate..a doua din placere..de la a treia din obisnuita.. :roll: regrete,am cateva,dar inca-s mica..o sa am altele mai serioase cu siguranta... :baby: :chick:

EvLSant0S 06-09-05 03:13

cunoasteam o data .. de mult =)) foarte multe persoane care ziceau ca si-au pierdut virginitatea la tzara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cand ii intrebam UNDE :lol: :lol: :lol: :lol: primeam NUMAI raspunsuri care MA COCOSAU ... de ras ..
ceva gen ..
\"- In shura .... \" :lol: :lol: :lol: :lol:
\"- In spate , la grajdu vacii \" :lol: :lol: :lol:
\"- Pe lunca ... \" :lol: :lol: :lol: :lol:
so .... vreuna dintre acele persoane pe aici ? :lol: :lol:
cum frate sa zici ca primul contact bla bla a fost in SHURA ?! in spate , la grajdu vacii , sau pe lunca ? :lol: :lol: imi dau lacrimile de ras cand scriu chestiile astea, sad ... dar adevarat :lol:
regrete , cum zice tanti de mai sus, ca bine zice, prea tanar ca s-o dau in regrete .. regrete mai incolo .. pana acuma numai \"joace\"

EvLSant0S 06-09-05 04:44

trecand peste caterinca, cati dintre cei care au pus suflet , n-au regretat DUPA ?! ... ?

PTC 06-09-05 08:01

:lol: zici cz e facut topicu pentru MR ca asta predomina in cei care au scris.Primu sarut eram si eu un toanca mic :baby: prin clasa a 6a si credeam ca am descoperit dragostea :mrhappy: peste 2 zile mia dat jet :flamed: :weirdface .Ori cear fi primu e super tare nu merge comparat :wink: aaaaa...vrea vro fata sa incerce primul sarut :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

needBrain 06-09-05 09:13

hmz.....primul sarut....pai stiu ca era vara,eram intr-o discoteca din cta.
dar nu mai stiu daca treceam a8a sau a9a.......anyway
pe ea o chema nicoleta,si am cunoscut-o in seara respectiva
de mic am fost un \"rechin\",si nu k ma laud.....dar tipa trecea a12a atunci :wink:
cat despre durata.....nush....1 min probabil

iar despre regretele mele dupa o rel, \"cine stie cunoaste\"
stiu ei la cine ma refer

P.S. ce fac fratiiiiiiiiiiiii :lol:

Piry 06-09-05 09:43

cred ca inca tot indragostit is :lol:

aveam nu stiu... vreo 15-16 ani....era o vara alui una de la mine din bloc, o blonda buna ce era...femeie cum nu visam eu vreodata, da se pare ca io placut de mine ea fiind mai mare, am avut ce invata 8)

nu prea vreau sa intru in detalii ca nu vreau sa scriu aici poveSHtiri erotice:P

Quote:

Originally Posted by \"PTC\"
Ori cear fi primu e super tare nu merge comparat :wink:

de atunci o fost cateva saruturi care mor aprins mult mai tare decat primul sarut care nu o fost cu sentiment, nu vreau sa dau nume da de la un sarut chiar te poti simtii in \"rai\" :oops:
i don't wanna get to sentimental.........give a brother a hug my nigga

valib 06-09-05 18:13

my first kiss....era la sfarsitu` clasei a 7a, cand am cunoscut'o pe EA(tipa cu care am fost 2ani).
la inceputul semestrului doi...am zarit'o in curte....si de atunci a inceput sa imi placa(stateam cu baietii si ne uitam la gajici:)) )
spre sfarsitul semestrului, ea, impreuna cu prietenele ei ma asteptau sa ies de la ore/ma puneam sa fug de la ore doar ca sa ma plimb cu ele, si stateam cu ele zilnic in parc.
si uite asa...pe ea o chema Imola(era in clasa de langa noi, sectia maghiara, era cu 1an mai mica ca mine, dar era dragutzica), si intr-o zi, printre zambete am invitat-o la o inghetata(aia era moda pe atunci:)) ). Cand am condus-o acasa seara(pe la 5am iesit la inghetata, am stat prin parc, am vorbit si ne-am zambit), am luat-o de maini, m-am uitat adanc in ochii ei(avea niste ochi...mama....) si am tras-o spre mine....si buzele ni s-au intalnit.
Toata vara am fost cu ea prin parc, la inghetata, la film, la suc....si toata vara am exersat tainele sarutului:)
La inceputul clasei a 8a m-am dus la cursurile de dans....doar pentru ea, si am facut cursurile de dans de societate incepatori si avansati, si dans sportiv....toate numai pentru ea!(crazy man)
Cursurile aveau loc sambata....la amiaza.
La ora 10eram in fata usii ei, si o asteptam:). Mergeam cu ea si ne plimbam prin parc, vorbeam...si la 12mergeam la dans:)
Tin minte ca toata clasa a 8a....eu mi-am petrecut-o prin parc cu ea, desi trebuia sa invat pt. capacitate:). Mama ma punea sa invat....dar nu stateam 2min....si eram deja in parc langa ea:).

Intr-un fel imi pare bine ca am avut si o asemenea iubire, pe care nu o voi uita niciodata, dar intr-un fel regret...ca am tinut asa mult la ea, ca am suferit asa mult dupa ea.
Tin minte ca am plans enorm dupa ea....cand mi-a zis ca nu mai vrea sa fie cu mine:(, tin minte ca m-am rugat mult de ea...ca sa incercam...ca va fi bine...si toate cele...(ea a mers la liceu la oradea).

:)
o sa mai pove cate ceva....cand apuc...

Hai si altii....ca suntem o mare familie....

GolfuletzS 06-09-05 21:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
trecand peste caterinca, cati dintre cei care au pus suflet , n-au regretat DUPA ?! ... ?

frate nus ...cati exista .... da eu mi`am facut alta parere despre fete :D care vreti sa o aflati prv me ... sau intrebati`l pe santos :D

first kiss .... stai ca imi amintesc .. pe calea calarasilor ... aproape ... de facultatea Hyperion cls a 7 park :D cu o anume Laura pl ora 2 si ceva :D ca o duceam acasa :D mama park imi si amintesc :D a fost mijto ... adik .... cu tipa asta am stat cel mai mult 3 luni :D a avut un sfarsit tragic.... da nu ami conteaza :D

LaMishto 06-09-05 22:41

Hmm.. first kiss.. terminam a 7a.. eram 2 cupluri.. tin minte f vag.. nu a durat mult.. vreo doua zile.. da m`a pupat aia in alea 2 zile cat pt 2 ani :lol:

Carmen 07-09-05 00:13

Am fost si sunt o persoana foarte timida(cu toate ca nu arat asta) si la inceputul clasei a9a ma simteam deja super complexata ca nu avusesem un prieten :lol: Unde mai adaugam si faptul ca tipul era cu 9 ani mai mare... Nici nu i-am spus ca era primul sarut, asa rusine imi era :oops: :lol: Si a fost frumos... Dar bine ca m-am \"luminat\" peste 3 luni ca nu este persoana potrivita (la scurt timp a intrat la racoare ca a batut un politist si l-a amenintat cu pistolul...). Cred ca pe atunci aveam tarate in cap si nu judecam oamenii prea bine... :lol: Dar nu regret, am tinut foarte mult la el, si el la mine, inca ma mai suna sa vada daca sunt bine...

LaMishto 07-09-05 00:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Cred ca pe atunci aveam tarate in cap si nu judecam oamenii prea bine...

Mda.. cam asa are si a mea acum :lol:

EvLSant0S 07-09-05 03:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
Quote:

frate nus ...cati exista .... da eu mi`am facut alta parere despre fete :D care vreti sa o aflati prv me ... sau intrebati`l pe santos :D

first kiss .... stai ca imi amintesc .. pe calea calarasilor ... aproape ... de facultatea Hyperion cls a 7 park :D cu o anume Laura pl ora 2 si ceva :D ca o duceam acasa :D mama park imi si amintesc :D a fost mijto ... adik .... cu tipa asta am stat cel mai mult 3 luni :D a avut un sfarsit tragic.... da nu ami conteaza :D

era 2 si cate minute ? sau ai uitat ? ce masini au trecut pe strada atunci ? :) ce naiba ma, iti incarci memoria aiurea , tu esti un baiat destept , gandesti foarte limpede, mai ales dspr ele ..
te astept cu ... tanti aia :P

GolfuletzS 07-09-05 08:20

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
Quote:

era 2 si cate minute ? sau ai uitat ? ce masini au trecut pe strada atunci ? :) ce naiba ma, iti incarci memoria aiurea , tu esti un baiat destept , gandesti foarte limpede, mai ales dspr ele ..
te astept cu ... tanti aia :P

da frate .... treaba ramene facuta :D pictures si pe urma tu stabilesti :D

nu da am tinut minte asta ...ca, chiar tineam la tipa aia ....si ala a fost si primul mare regret !!!

needBrain 08-09-05 02:36

stiti ce regret io cel mai tare?
ca dragostea doare....si inca cum......
dragostea(iubirea)poate fi comparata cu un drog,placut/a pe moment dar urmarile pot fi devastatoare

madfish 08-09-05 02:58

primul sarut ... era vacantza de vara, treceam a 7-a ... eram la bunici in Bucuresti ... tot ce pot sa zic : a fost o experientza \"uda\" ... nici eu nici ea nu stiam sa sarutam ... asa ca sa lasat cu \"apa\" :lol: :lol: :lol: ... pana am invatzat .. si dupa aia ... :twisted:

Mr.Nice 08-09-05 09:09

Primu' sarut a fost in vara dinspre a 5 a spre a 6 a, si mi-era al dracu' de frica k nu stiam ce tre sa fac... pana la urma m-am descurcat eu...

Apropo de asta, aici ar merge si IUBIREA VIETII MELE sau ceva de genu asta...

PEACE
:peace:

valib 08-09-05 19:51

Thx pt sugestie Mr. Nice!
so...tell us....u're big love:)

GolfuletzS 08-09-05 21:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
stiti ce regret io cel mai tare?
ca dragostea doare....si inca cum......
dragostea(iubirea)poate fi comparata cu un drog,placut/a pe moment dar urmarile pot fi devastatoare

pot sa ma \" laud\" ca am intalnit marea iubire.... pt varsta mea ...dar m`a dezamagit .. mult .... si am zis dc sa sufar eu .... ? trebuie sa stiu cum sa fac ca dragostea sa nu doara deloc ci din contra ..... nus asta e ... viziunea mea .... despre relatii in acest moment.... pana cand voi intalni o dragoste adevarata ..... LET`S PARTY !!! :D

cand voi intalni ..... pe aceea persoana care poate sa imi schimb parerea despre aceste ralatiii va anunt si pe VOi :D

ps: on topic marea mea iubire :D a fost Andreea .... ma rog e mult de povestit :D pot sa zic ca , cand o vedeam ... imi batea inima asa de repede ... ink imi venea sa nu ma mai uit la ea :D oricum un sfat am de spus INDRAGOSTITI`VA de cine trebuie .... Dragostea e un sentiment mult prea complex pentru a`si atinge toate scopurile ....

frate deja dlirez mult !! sry :D

needBrain 08-09-05 22:40

ba nu ai delirat deloc
ai dreptate in ceea ce zici u acolo.
dragostea este cel mai frumos/urat sentiment
de ce este frumos?pai cum ai zis u,iti bate inima mai tare,etc
de ce este urat?pt ca,spre ex daca te insala si u o iubesti pe respectiva................atunci dragostea te incearca,te pune la \"munca\" pt ca sufletul iti spune s-o ierti,dar constiintza sa nu....deci...e cam nasol

GolfuletzS 09-09-05 09:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
ba nu ai delirat deloc
ai dreptate in ceea ce zici u acolo.
dragostea este cel mai frumos/urat sentiment
de ce este frumos?pai cum ai zis u,iti bate inima mai tare,etc
de ce este urat?pt ca,spre ex daca te insala si u o iubesti pe respectiva................atunci dragostea te incearca,te pune la \"munca\" pt ca sufletul iti spune s-o ierti,dar constiintza sa nu....deci...e cam nasol

ai mare dreptate in ceea ce ai zis despre faptul ca dragostea e un sentiment urat ......desi trebuie sa sti sa faci ca si acel sentiment urat sa devina frumos.....asta inseamna ca trebuie ... sa ai mare incredere in partenera ca sa o poti ierta.... si sa faci totul in avantajul tau

valib 09-09-05 10:12

cati dintre voi a-ti fost inselati de 'marea iubire'?

GolfuletzS 09-09-05 10:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"valib\"

yo nu..... nici nu am inselat si nici nu am fost inselat :D

Mr.Nice 09-09-05 11:36

Marea mea iubire a fost o tipa din VL.Dupa ce am crescut-o si i-am aratat bucurestiu tot la unu de la vl s-a dus... Am stat 1 an si 1 luna cu ea in fiecare zi ( nu stiu daca a mai trecut cineva prin asta, dar eu unu nu mai stiam de prieteni, de parinti, de nimic... decat de ea si invers ), pana la un moment in care relatia noastra se mai baza doar pe obisnuinta, si pana la urma ea a facut pasu' suprem... dupa, nu va mai spun in ce stare am fost... p m , se mai intampla... si de atunci mi s-a luat de relatii serioase... am momente in kre simt nevoia sa am pe cineva mai apropiat de cineva, dar mi se ia repede si revin cu picioarele pe pamant...
Eu nu cred k e valabila chestia aia cu gasitu jumatatii, eu cred k vine singura... si de ce sa caut knd pot sa astept? Viata e scurta, gustu e lung...
Traiti-va viata cat sunteti (suntem) tineri, k daca stai dupa curu lu' una vreo 6 ani si apoi ADIO... Nu stiu, asta e conceptia mea acum...
No more fellings 4 any biatch...

P.S. : Santos stie....

PEACE

EvLSant0S 09-09-05 11:52

Re:

Quote:

eu ! nu merita ! unele merita pur si simplu tratate ca niste gauri ;)
suna urat dar asta e , atat merita , comunicarea e necesara , ideal e sa nu pui botu la ce-ti zic \"prietenii\" sa faci ce crezi tu, ce-ti zice inima .. eu asa am facut , altele .. nu , ca deh , eu am zis sa fie pe sinceritate si p ... plm , in fine .. cert e ca nu merita ..
o arzi aiurea cu una ... multe luni de zile .. te porti ca un jeg .. si daca vezi ca tot trage de tine .. si .. e langa tine .. atunci iti pui semne de intrebare;)

EvLSant0S 09-09-05 11:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Marea mea iubire a fost o tipa din VL.Dupa ce am crescut-o si i-am aratat bucurestiu tot la unu de la vl s-a dus... Am stat 1 an si 1 luna cu ea in fiecare zi ( nu stiu daca a mai trecut cineva prin asta, dar eu unu nu mai stiam de prieteni, de parinti, de nimic... decat de ea si invers ), pana la un moment in care relatia noastra se mai baza doar pe obisnuinta, si pana la urma ea a facut pasu' suprem... dupa, nu va mai spun in ce stare am fost... p m , se mai intampla... si de atunci mi s-a luat de relatii serioase... am momente in kre simt nevoia sa am pe cineva mai apropiat de cineva, dar mi se ia repede si revin cu picioarele pe pamant...
Eu nu cred k e valabila chestia aia cu gasitu jumatatii, eu cred k vine singura... si de ce sa caut knd pot sa astept? Viata e scurta, gustu e lung...
Traiti-va viata cat sunteti (suntem) tineri, k daca stai dupa curu lu' una vreo 6 ani si apoi ADIO... Nu stiu, asta e conceptia mea acum...
No more fellings 4 any biatch...
P.S. : Santos stie....
PEACE

DECI .. ce-oi fi simtit tu atunci , da` ce simt eu acum ... cand .. mi-ai zis ce mi-ai zis .. si eu . .tot ca mine am facut , frate .. imi vine sa .. harakiri : / , in fine , cand 3-4-5 oameni ..mai MARI ca voi ! va spun .. ca N`O SA TZINA ... bagatzi la cap !! nu neaaparat sa rupeti relatia in momentul ala , ci sa .. NU PUNETZI SUFLET ! ca va ardetzi rau de tot ,asa cum am patit eu ;) ascultatii pe aia mai mari .. si n`o sa va ardetzi .. (aveti grija ... totusi .. ca mai sunt si unii care va vor raul cu putina minte , cine trebuie sa se simta , se simte ....
in concluzie ,mai bine decat a zis-o moxxu , NU SE POATE ! de ce *** sa stai cu una 6 ani , si sa-ti zica ADIO ? ca e femeie...
nu frate ;) \"let`s party :P \" pana atunci , citez : \"No more fellings 4 any biatch... \" asta-i baza !! ;)
vai deci ... ce ma mananca sa ... povestesc ... prin ce-am trecut .. sa vedetzi si voi cam .. :roll: ceva ma retzine .. dar nush cat o sa ma mai retzina .. :?

LaMishto 09-09-05 12:22

Re:

Quote:

Si eu. Dar a fost in perioada in care totul era obisnuinta. Si ruptura era inevitabila. Sau nu? :lol:

EvLSant0S 09-09-05 13:19

Iubirea Vietii ... :lol: nici pe departe, ceva asemanator .. doar o ... minciuna , o pacaleala , urmeaza o poveste foarte
lunga , daca aveti popcorn va rog sa le folositi , tigarile sau semintele sunt si ele bine venite asta ptr a reusii sa cititi
pana la capat .. ca sa fitzi in stare sa va datzi cu parerea ...

So , avem ceva de genul asta : acum ceva timp .. vreo 11 luni .. fara sa vreau am dat peste ceva , am zis sa incerc ... si am
incercat .. si mi-a iesit .. si a fost frumos , respectiva avea un caracter de invidiat , super , era bruneta , era .. cam ..
ce-mi dorea , mai ales ii placeau masinile , spre deosebire de celelalte , si am zis mama doamne ea e , si au inceput zilele
sa curga, si am facut o saptamana impreuna , 2 , 3 , 4 etc. totul mergea parfum , eu tot timpul mi-o imaginam bruneta , doar
ca .. incepuse sa se duca culoarea , era satena , nu prea-mi placea , dar .. na .. a trebuit sa ma obisnuiesc ca .. na , si
au mai trecut ceva saptamani , ea era a 8-a .. ne vedeam cand apucam , asta inseamnand o data la o saptamana , o data pe
saptamana .. cateva ore .. dar .. am zis ca .. hai sa fac pe ala intelegatoru , e cu meditatiile , cu scoala cu plm , si am
acceptat sa mearga asa , intre timp , mii de smsuri , sute de ore vbite la tel. , = 0 , eu o vroiam langa mine , nu .. la
telefon , dar na , acceptam .. ca \"iubeam\" cica , si tot statea asa relatia , mergea misto , cu singura chestie ca .. ma seca
, faptul ca n`o vedeam , incepea sa ma irite , eh , si am stat vreo .. 7 luni de zile .. din decembrie , pana in iunie , cand
se termina scoala , si am zis , hai .. ma chinui pana la capacitate , si dupa aia o sa ne vedem ... cat o`m vrea si plm .. si
deci 7 luni de zile m-a .. mancat de viu , chestia asta ca vroiam sa am pe cineva langa, doar ca .. nu puteam s-o am langa
decat printr-un cacat de telefon , sau sms : / fix **** , in fine , cert e 7 luni de zile am trait cu senzatia ca .. vine
vacantza si GATA , se rezolva toate probleme si etc. intre timp .. ne mai vedeam pe la un tuning show , pe la un show in
constitutiei si etc. ne mai vedeam .. la modul ca .. stateam la 20 de metrii unu de altu fara sa .. discutam .. deh .. ea cu
... fratele si cu iubita lui , eu cu .. astia : / 5 ore am stat asa .. eu am luat foc , ea si-a cerut scuze , ne despartea un
gard inalt de 1 metru , a spus ca nu s-a gandit ca ar fi putut sa vina la gard, ea pe o parte eu pe cealalta ( ea era la
organizatori =)) , eu nu , de aici gardul .. ) asa , am ars .. ea a zis ca nu s-a gandit .. ca putea sa faca asta ,am trecut
peste , in fine , multe faze de genul .. peste care am trecut , si ... a venit vacantzaaaa ...

am zis ca .. nush .. a fost fericirea fericirilor , intre timp , unii imi ziceau , vezi ca vine vacantza .. si si-o ia in cap
.. vezi ca vine vacantza si .. te uita , dupa ce-ai stat atata cu ea , eu ?! sa pun botu la ce ziceau ei ?! doamne fereste ..
eu aveam INCREDERE in ea .. cum sa faca ea asa ceva .. eh .. problema e ca .. a dat capacitatea , si .. ura ura note bune ,
totul era bine , eu , -\" hai sa ne vedem..\" ea - \"nu pot \" eu - \"de ce?\" ea - \"bla bla nu mai stiu ce motive\" nu zic ca ar fi
fost vina ei .. cert e ca .. trecuse pragul .. si tot nu ne vedeam .. so .. ar fi fost ceva de genul am asteptat 7 luni de
zile D E G E A B A , si tot asa ... si .. vacantza incepea sa se duca .. noi tot o data pe saptamana ne vedeam , ba chiar din
ce in ce mai putin si mai rar , in schiiiiiiiimb .... iesind noaptea pe afara, o tot vedeam , si etc. statea cu aceiasi .. si
.. am luat foc .. si au inceput certurile , certuri .. eu ii ziceam ca ... nu mai suport .. sa o vad o singura data pe
saptamana , in fine , ii ziceam asta de dinainte de capacitate .. insa .. in zilele cu capacitatea am ferit-o de orice ..
cearta si etc. am incercat sa-i ridic moralul si bla bla bla , in fine , ma straduiam .. cert e ca .. tot asa ne vedeam .. o
data la o saptamana , eu deja nu mai suportam , si normal ca .. ii ziceam . ca nu e normal ca o fata la 15 ani , in vacantza
, sa nu fie in stare sa-si vada prietenul decat o singura data pe saptamana .. in fine , ea .. s-a saturat ,deci .. TOT EA
s-a saturat .. ok ? de \"certuri\" ..

in fine , s-a terminat in felul urmator , am sunat-o .. de multe ori ,de si mai multe ori mi-a inchis , am insistat ,si la un
moment dat .. a raspuns , o alta persoana , nu ea , spunandu-mi ca tipa nu poate vbii la telefon , ca e ocupata cu ALTUL , si
ca tot ce-a fost intre mine si ea s-a terminat , and i was like , ok .. daca tu zici , in fine , ea imi zisese de dinainte ca
nu mai stie ce simte , nu mi-a zis daca da sau nu , cert e ca un weekend am facut pauza , la modul ca , nici un semn , nimic
, n-am rezistat , si i-am dat, dupa vreo sapt. mi-a zis ca .. tot nu stie, si ca mai are nevoie .. de pauza , si i-am zis ,
bine , eh , un weekend nu i-am raspuns la nimic , :lol: s-a suparat .. ca-mi dadea sms cu neatza si bla bla , iar eu oha ..
dupa , o intreb , NU ASTA AI VRUT ?! in fine , cert e ca marti .. ne-am combinat din nou .. si .. joi .. am dat telefonul si
am aflat vestea , si asa s-a terminat ,dupa 8 luni , ah , damn , am uitat o faza tare, care n`o s`o uit cat o`i traii , deci
.. era revelionul , sunt invitat la o petrecere , la cel mai bun prieten al meu , dupa 12 noaptea de revelion , e ziua mea ,
pe 1 ianuarie , so .. se faceau 2 intr-una .. tipu imi pregatise niste mici surprize si etc. ii spun .. ca vreau sa ma duc ,
dar de unde .. ia foc , crize de genul , o sa ma inseli si bla bla bla, eu - nu o sa te insel nu nimeni si bla bla , doar o
sa ma simt bine , btw tipa .. se ducea ;) la o petrecere ,eu nu aveam voie , eh si uite asa mi-am pierdut eu ziua de nastere
si revelionul pe 2005 , am stat acasa, doar ca sa-i demonstrez domnisoarei ca .. eu estos fidel , si am fost .. aproape 8
luni .. la sf. n-am mai rezistat , in fine, cert e ca .... dupa atatea sacrificii de rahat , si bla bla bla , s-a ajuns unde
s-a ajuns , sunt constient ca am gresit .. fiind prea .. prea .. bland si etc. de aceea e bine sa .. tratezi cu indiferentza
si tot meniul , asta nu o stiam ,cu toate ca multi mi-o ziceau , eram orb , si nu credeam , acum ca am patit-o .. sunt gata
sa-i sfatuiesc pe altii ce sa nu faca .. nu-mi pare rau ca am trecut si prin asta, bine ca nu s-a intamplat mai tarziu ,
ideal era sa se intample mai devreme , si bla bla bla , cert e ca am invatat multe .. dar .. as fi preferat sa nu o patzesc
.. ca doare .. si nu merita ;) chiar nu merita , so .. guys .. beware .. multe .. fete .. mai .. altfel .. pe lumea asta ;)
feriti-va cum stiti voi mai bine , nu fitzi fatalai cum am fost eu :P sa punetzi suflet si etc. ca nu se merita, oricum ai
da-o tot se termina , si se termina urat de obicei , ele fiind mici intra in panica , incep si cer sfaturi , iar cei mari ,
le dau sfaturi de cacat ... show sa fie .. partea sentimentala nu conteaza , chit ca faci tu pacturi la inceput cum ca ..
daca e sa ne desp . facem tot posibilul ca celalt sa sufere cat de putzin posibil eventual deloc, cum a fost si in cazul de
fatza, so .. sa-ti suni prietena ,sa-ti raspunda altcineva , si sa-ti spuna , ca e ocupata cu altul , si ca s-a terminat
totul , asa a inteles respectiva .. pactul .. dar .. ce sa ceri e ca si cum te-ar suna iubita, iar voi , atzi pune un prieten
sa raspunda , si sa-i zica ei , bai .. omu nu poate sa vbeasca, e ocupat , se phute cu alta ..

anyway .. cam asta a fost .. \"iubirea vietii\" =)) de pana acum , o astept pe urmatoarea .. cu nerabdare .. pe urmatoarea o sa
stiu cum s-o iau , sa nu mai fac greseliile astea , sper sa facetzi la fel ,si sper ca v-a ajutat prostia asta care am
scris-o eu mai sus ;) , take care

GolfuletzS 09-09-05 13:23

ma duc sa`mi iau alune sa citesc :D

EvLSant0S 09-09-05 13:23

part 2 :P
sa nu fie in stare sa-si vada prietenul decat o singura data pe saptamana .. in fine , ea .. s-a saturat ,deci .. TOT EA
s-a saturat .. ok ? de \"certuri\" ..

in fine , s-a terminat in felul urmator , am sunat-o .. de multe ori ,de si mai multe ori mi-a inchis , am insistat ,si la un
moment dat .. a raspuns , o alta persoana , nu ea , spunandu-mi ca tipa nu poate vbii la telefon , ca e ocupata cu ALTUL , si
ca tot ce-a fost intre mine si ea s-a terminat , and i was like , ok .. daca tu zici , in fine , ea imi zisese de dinainte ca
nu mai stie ce simte , nu mi-a zis daca da sau nu , cert e ca un weekend am facut pauza , la modul ca , nici un semn , nimic
, n-am rezistat , si i-am dat, dupa vreo sapt. mi-a zis ca .. tot nu stie, si ca mai are nevoie .. de pauza , si i-am zis ,
bine , eh , un weekend nu i-am raspuns la nimic , :lol: s-a suparat .. ca-mi dadea sms cu neatza si bla bla , iar eu oha ..
dupa , o intreb , NU ASTA AI VRUT ?! in fine , cert e ca marti .. ne-am combinat din nou .. si .. joi .. am dat telefonul si
am aflat vestea , si asa s-a terminat ,dupa 8 luni , ah , damn , am uitat o faza tare, care n`o s`o uit cat o`i traii , deci
.. era revelionul , sunt invitat la o petrecere , la cel mai bun prieten al meu , dupa 12 noaptea de revelion , e ziua mea ,
pe 1 ianuarie , so .. se faceau 2 intr-una .. tipu imi pregatise niste mici surprize si etc. ii spun .. ca vreau sa ma duc ,
dar de unde .. ia foc , crize de genul , o sa ma inseli si bla bla bla, eu - nu o sa te insel nu nimeni si bla bla , doar o
sa ma simt bine , btw tipa .. se ducea ;) la o petrecere ,eu nu aveam voie , eh si uite asa mi-am pierdut eu ziua de nastere
si revelionul pe 2005 , am stat acasa, doar ca sa-i demonstrez domnisoarei ca .. eu estos fidel , si am fost .. aproape 8
luni .. la sf. n-am mai rezistat , in fine, cert e ca .... dupa atatea sacrificii de rahat , si bla bla bla , s-a ajuns unde
s-a ajuns , sunt constient ca am gresit .. fiind prea .. prea .. bland si etc. de aceea e bine sa .. tratezi cu indiferentza
si tot meniul , asta nu o stiam ,cu toate ca multi mi-o ziceau , eram orb , si nu credeam , acum ca am patit-o .. sunt gata
sa-i sfatuiesc pe altii ce sa nu faca .. nu-mi pare rau ca am trecut si prin asta, bine ca nu s-a intamplat mai tarziu ,
ideal era sa se intample mai devreme , si bla bla bla , cert e ca am invatat multe .. dar .. as fi preferat sa nu o patzesc
.. ca doare .. si nu merita ;) chiar nu merita , so .. guys .. beware .. multe .. fete .. mai .. altfel .. pe lumea asta ;)
feriti-va cum stiti voi mai bine , nu fitzi fatalai cum am fost eu :P sa punetzi suflet si etc. ca nu se merita, oricum ai
da-o tot se termina , si se termina urat de obicei , ele fiind mici intra in panica , incep si cer sfaturi , iar cei mari ,
le dau sfaturi de cacat ... show sa fie .. partea sentimentala nu conteaza , chit ca faci tu pacturi la inceput cum ca ..
daca e sa ne desp . facem tot posibilul ca celalt sa sufere cat de putzin posibil eventual deloc, cum a fost si in cazul de
fatza, so .. sa-ti suni prietena ,sa-ti raspunda altcineva , si sa-ti spuna , ca e ocupata cu altul , si ca s-a terminat
totul , asa a inteles respectiva .. pactul .. dar .. ce sa ceri e ca si cum te-ar suna iubita, iar voi , atzi pune un prieten
sa raspunda , si sa-i zica ei , bai .. omu nu poate sa vbeasca, e ocupat , se phute cu alta ..

anyway .. cam asta a fost .. \"iubirea vietii\" =)) de pana acum , o astept pe urmatoarea .. cu nerabdare .. pe urmatoarea o sa
stiu cum s-o iau , sa nu mai fac greseliile astea , sper sa facetzi la fel ,si sper ca v-a ajutat prostia asta care am
scris-o eu mai sus ;) , take care

EvLSant0S 09-09-05 13:25

ah , btw , astept pareri , reactii si bla bla bla
cum atzi fi reactionat voi ... si etc. ;)
ce atzi fi facut si yala yala yala ..
astept
ah :D
tzin sa fac o precizare .. in astea 8 luni , 6 au fost lipsite de .. orice fel de activitate .. mai .... :lol: ca na .. era micutza .. ce sa faci .. o intelegi , NU ? :lol:
toate cele scrise mai sus , sunt scrise dupa ce am luat 2 calmante , ca altfel .. erau multe **** ** *** * ** ** ** * * ** * **** *** pe acolo , neah , just kidding , dar m-am straduit sa las la o parte detaliile .. mai mult sau mai putin importante , si multe altele .. cat sa .. .fiu domn :) :lol:

GolfuletzS 09-09-05 13:40

dupa ce am terminat ...juma de cutie de alune si am baut ... am jauns la o concluzie :

pot sa zic ca te invidiez pentru faptul ca ai asteptat 7 luni ... pt a fi din nou cu persoana iubita :D eu ii zicea \" bafta la capacitate ma cauti prin iunie\"
oricum sper ca ai inteles .... ca de multe ori nu trebuie sa pui suflet .... pt ca uite ce patesti .... si sper ca o sa iti fie de folos ...ce ti`am spus pe mess ... :D

take care ....... IUBESTE`TI PARINTII :D ca e cel mai bine aja :D

EvLSant0S 09-09-05 13:41

ma .. eu te astept .. :P totul tzine de tine, nu de mine .. macar sa fie interesanta :) si nexam fitze, nu mai am nevoie

LaMishto 09-09-05 13:53

:shock: Man.. si eu am patit asa.. eram a8a.. ea tot a a8a.. m-a luat de la inceput cu texte de genu: \"stii, examenu`..\". I`am zis.. ok.. ne vedem in fiecare zi cate juma` de ora.. si jumatatea aia de ora se facea cateva ore.. si tot asa.. in orice caz daca pateam ce ai patit tu nu stateam mai mult de 2 sapt.. asa.. au fost vreo 8 luni.. destul de fainutze ;)

EvLSant0S 09-09-05 14:00

si ? cum s-a terminat ?

LaMishto 09-09-05 14:09

Gagica avea fluturasi in cap.. intr-o zi.. asteptam sa ma sune.. sa iesim afara.. suna.. si imi zice.. ca nu mai vrea.. brusc.. am incercat.. sa o conving.. am reusit.. dar peste vreo luna.. aceeasi faza.. ce pot sa zic.. am fost distrus.. cateva ore.. poate ca imi trecea mai greu.. dar.. m-am intalnit cu un prieten.. a vazut in ce stare eram.. si i-am povestit.. mi-a dat cateva palme si mi-a zis sa caut alta. asta am facut.. si a doua zi.. deja uitasem ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning