![]() |
BMW 6-series modificat in Lituania
6 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...425577e912.jpg
BMW 6-series modificat in Lituania Bun-gust sau exagerare? Se pare ca transformarea acestui BMW Seria 6 a reusit sa atraga atentia multor blitzuri. Masina se afla in Lituania si votul a fost cat se poate de pozitiv in privinta alegerilor estetice. Jantele sunt de 26 de inci, incaltate in anvelope de 305/30. |
Re: BMW 6-series modificat in Lituania
jantele mi se par ok, dar nu imi place deloc spatele cum arata:rolleyes2
|
din fata e dementiala ,spatele nu prea imi place ,jatele sunt tari :D si interioru cam 'murdar'
|
superb spatele, forma fara intreruperi.O singura obiectie am, interiorul
|
~X( ~X( ~X( ... CUm bah nene sa faci pe un BMW stopuri in stil Mercedes..CU dungilea alea pe ele ...!!! Asta e Tradaree :)).... !!
|
frateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee omg tare culoare si interiorul restu cam exagerate ;)
|
Frate da voi ati vazut c numar are :-s :-s :-s ... This Iz The Work Of Satan :-s :-s .... ! :)) :P Cred ca numarul ii reflecta personalitatea :>:>.. !!!
|
Superba masina!!! Interiorul nu are nici o legatura cu exteriorul...cred ca urmeaza sa fie realizat...+ observati cum schimbatorul de viteze atinge in consola :(...aiurea
|
E bling bling masina...
|
mi se pare mie sau a vrut sa faca un z4 mai mare?:) nu prea imi place sincer...adica...as pune alt bodykit care s-ar potrivii mai bine. oricum..gusturile nu se discuta.
ps: jantele sunt misto ...luate separat:) |
e perfecta din toate punctele de vedere...nu am cuvinte,mai ales jantele alea imense...superba
|
Ugly. Nu-mi place. L-au stricat m-ai mult. Seria 6 nu e de bling bling. Yuck:punch:
|
Quote:
|
Nu-mi place deloc interiorul! Are un nr de inmatriculare cel putin interesant.
|
buza de la spoilerul din spate da urat, in rest foarte ok... botul trebuiau sa-l faca din fabrica asha
|
urat mai e.
|
Da asta mai este BMW seria 6?
Fata arata bine dar spatele nu-mi place chiar deloc "ce o fi cu triplele alea copiate de pe S-KLASSE" ? |
fatza arata frumos. spatele nu-mi place
|
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/Aje7vXEMtpw&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/Aje7vXEMtpw&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
|
in afara de bot, masina arata destul de bine....fara narile alea tipice bmw, masina ar fi japoneza 100% in fatza....kiar nu arata bine in fatza...
|
E o masina frumoasa mutilata de un taran din Lituania. Chiar nu imi place si mi se pare de prost gust!
|
Destul de exagerat, dar nu arata foarte rau.. imi place ceva mai mult spatele decat botul, daca ar fi avut o singura evacuare dreptunghiulara sau 2 dreptunghiulare ar fi aratat mai bine, iar acea forma data capacului portbagajului nu era neaparat necesara. Pe de alta parte, interiorul stralucitor e fix de cocalar, nu imi place deloc :)
|
mai rau l-au stricat
|
[quote=leonard;1545983]mi se pare mie sau a vrut sa faca un z4 mai mare?
da cam asa e . E un Z4 umflat |
arata foarte bine la exterior, insa interiorul este facut praf, oricum interioru rupe tot, daca ar fi ///M :D
|
Quote:
mai ales ca am vazut si clipul de mai sus. |
ii de toata P**A.
bmw seria 6 mai urat ca asta chiar nu am vazut(sper sa nici nu mai vad) pacat de banii investiti in masina |
un gunoi pe 4 roti
|
a cam exagerat cu spatele ala
|
mie nu mi-ar fi rusine sa merg pe strada cu el:D
6 de 6 la numar asta e interesant:) |
urata cu spume
|
Super TARE ! :D
|
Mie imi place mult :D Imi place ca are un kit futuristic si destul de agresiv dar cu gust.
Ceea ce nu-mi place sunt stopurile care cum a spus cineva mai sus, da a Mercedes cu dungile alea de sectionare ! |
INTERESANTA.....desi farurile alea nu prea te duc cu gandul la BMW ci mai degraba la mazda sau asa ceva....
|
arata bine..sa ziceam..defapt e diferit fatza de ce am vazut pana acum..nici eu nu stiu...oricum buza din spate e urata
|
Ce mizerie!!!..........
|
woooohoooo sexy :D
|
26 inchi?:O:O:O:O omg:O:O:O ca de tractor:))
|
Nu imi plac jantele si nici interiorul in rest pare oki din poze.
|
fratele meu.. ce roti!!!
la interior ar trebui umblat serios.. cred ca e putin incomod sa schimbi vitezele.. :!: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:41. |
- Copyright 2026 4Tuning