![]() |
AG 78 MHI
10 Attachment(s)
Va prezint masina mea. Am pus cateva poze in ordinea modificarilor facute, de mine, de cand am luat-o.
|
Re: Mihai_MHI
Sa o stapanesti sanatos!ce modificari ai de gand sa ii faci pe viitor?eu ti as sugera o folie jante sau un alt fel de capace si sa o cobori mai jos!bafta in continuare la tunareala si sa vedem ce va iesi in continuare!
|
arata bine!folia e omologata?mie nu mi se pare a fii!
|
Quote:
frumusica ..pare ingrijita masina .. |
sa o stapanesti sanatos si fara incidente , arata bine deocamdata , dai capacele jos si vopsestei jantele :D,daca vrei adu-o mai aproape de strazi.Iar sta bine cu capota neagra parerea mea :D.
|
imi place cum gandesti si nu ai nici capul mare :D ai pus poze 1cum era inainte si 1cum arata in prezent f ftumoasa si ingrijita,simpla...
|
arata destul de bine . imi place ca ai renuntat la prelungireile alea .
sfatul meu este sa renunti la dungile argintii de pe stopuri ...... cred ca ar arata mai bine . acum tu faci ce vrei .... numai bine edit : si ai putea sa dai jos si sticker-ele de pe portbagaj :) |
frumoasa masina...a iesit ceva frumos...bravo tie ;) :)
|
2 Attachment(s)
arata bine masina...de ce i-ai dat spoilerele jos...un sfat ar fi sa dai dunga aia alba de pe triple jos ca o sa se vada mult mai bine...iti spun din propria experienta....si parerea mea pune pe fata modelu asta de spoiler k da mult mai bine...bafta in contnuare
|
ori eu nu vad bine ... ori spoilarele sunt la fel .. e vre`o diferenta intre cel al masinii si cel prezentat de aditzu_adx ?
|
Quote:
|
prelungirile difera...cea de pe masina lui Mihai este din bara de nova :lol:
|
Am sa iau in calcul si parerile voastre,iar referitor cu dunga nichelata de pe triple mi-am pus de mult in gand sa scap de ele.
|
1 Attachment(s)
Am revenit cu o poza in care se observa ca am renuntat la dunga aceea de la tripla.
|
Va place cu folie pe fata?Apropo nu este omologata dar e pusa de mine ma pericep.
|
iar da bine cu folie pe fata , mai ales pe verdele care il are masina.Apropo ce ai in plan pt masinuta ta?
|
3 Attachment(s)
Am degand sa ii pun o cutie in 5 trepte,oricum alearga cu 140 dar e motoru turat.
|
frumos interior ,e intretinut, cat la suta e folia pe fata ?e omologata?dc se vad zgarieturi pe luneta?
|
Quote:
|
as recomanda sa ii pui o cutie in 5, si pinionul pt a 5 a sa il pui de nova parca ca e mai mare, daca nu ma insel ,sa ma corecteze cineva daca am gresit.
|
pinioanele de nova sunt invers unde vine ala mare pe cutia de dacie il pui pe ala micu de nova si unde vine pinionu mic la dacie il cui pe ala mare de nova. asa am si eu pe a mea. eu am cutie de v cu tren fix de camioneta si pinioanele schimbate de la 1 pana la 5 si pe trenu fix si pe trenu mobil.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am sai ppun niste praguri si spoilare o face mai draguta.Dar prioritar e sa o inscriupe numele meu si sa imi caut niste nr preferentiale
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi-am luat fosta cutie pe care a avuto 08 DEM,e in 4 trepte si pinioane schimbate sa o vad ce poate.Abia astept si eu.
|
sfatu meu e sa iti pui cutie in 5 ca nu se compara cu cea in 4...cu cea in 4 motoru e mult mai turat la 120 de exemplu si iti mananca si mai mult pe cand cu cea in 5 mergi lejereanu cu 120 si nici nu e turata rau...si in legatura cu spoileru de nova mie unu nu imi place ..mai mult imi place ala de ti-am pus yo poze...oricum bafta...
|
prelungirea din bara de nova este mult mai rezistenta,...cea din fibra la o simpla atingere se face zdrente
|
Am masina de servici un ford conect transit,si are o aripa atinsa si o infundatura in capota,si sa gandit foarte serios sa dea undeva cu ea.Eu mam gandit sa dauin a mea ca am semidublura pe stanga cam dusa.Voi ce spuneti
Singurul lucru de care imi e tarseala este ca poate nu mio face asigurarile poate spune ca e dauna mare sau masina veche.VA CER VOUA SFATUL.Ce ma sfatuiti? |
numai de nebunii te tii...eu zic sa stai linistit...la cat ai de umblat dupa astia de la asigurari, mai bine o faci tu
|
mai bine stai linistit,ca o sa iti plangi zilele cand o sa stai dupa cei de la asigurari.Cand te duci sa iti faci asigurare la ei sunt in stare sa te aseze in brate la ei numai sa iti fie bine, iar cand te duci cu dauna la ei sa dea dracu daca te baga in seama.apuca-te si fao singur.
|
Quote:
|
Quote:
|
mihai eu zik sa iti vezi de treaba ku asigurarile tale sti ce am patit eu ku rap'u shi frumoasa mashina kand facem o revansa ? :)
|
3 Attachment(s)
Am pus si eu cateva poze noi cum arata 07 ZYU aqm inmatriculata cu 78 MHI
|
Iam adus niste imbunatatiri la ea spoilare,praguri si motorul cu discul de ambreaj facute ca se dusesera si urmeaza o cutie in 5 trepte,cu toate ca nua s vrea ca asta care o am in 4 are tren de camioneta si fuge tare dar e cam turata si mie sa nui scot segmenti pe toba.La interior nu iam facut mare lucru decat un volon e dragutza nu prea am cei face,ea sa mearga
|
5 Attachment(s)
Am in plan sai pun folie omologata,in schimb pe fata tot inchisa am sa o pun
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning