![]() |
Virtual tuning
acest topic este pentru cei care vor sa-si tuneze masina si n-au idei
|
2 Attachment(s)
prima mea masina
|
3 Attachment(s)
a doua...
|
4 Attachment(s)
sa vedem ce iese
|
2 Attachment(s)
si tot asa
|
usa la a doua se mai shi inchide? ca i deformat o de au luat o dracii
:lol: |
iluzie optica
|
e gata Yackone mashina?
daca nu posteaza shi tu macar pe aia cu jantele pls |
1 Attachment(s)
inca nu e gata... :( :( :(
|
1 Attachment(s)
holden :))
|
dragutz lucrat dar e ceva ciudat cu eleronu ala
poate il ajutzi un pic shi pe yackone ca el e mai la inceput :wink: shi mai posteaza shi altele daca mai ai ca pe bv la virtual posteaza putzine persoane shi orice lucrare virtuala e binevenita :yes: |
BMW-M-Power te as ruga da vrei shi potzi sa mi aratzi cam ce ar iesi in viziunea ta virtuala din lancia mea la care am postat pozele mai sus
multzumesc anticipat :peace: |
k mane
|
as aprecia daca ai pune niste poze cu o rezolutie mai buna ca din astea nu se intelege nimic thx
|
daca as avea as pune sincer
shi yackone a intampinat aceiashi problema te rog sa incerci asa daca nu se poate sa mi spui te rog shi o sa incerc sa fac altele cat de curand shi o sa le postez pe alea 10x again |
2 Attachment(s)
k np pana atunci alta
|
1 Attachment(s)
pentru yackone shi BMW-M-Power am sa pun o poza cu o rezolutzie mai buna cu cea mai actuala stare a mashinii
din pacate nu are motoru pe ea shi sta foarte ridicata de bot da banuiesc ca virtual reushitzi voi sa o coboratzi abia astept sa vad ce iese :yikes: |
1 Attachment(s)
iata o poza in viziunea unui amic de al meu care e shi el tot la inceput cu tuningu virtual
|
2 Attachment(s)
aceste poze nu-s terminate sunt inca in lucru
|
1 Attachment(s)
inca una care nu e gata
|
1 Attachment(s)
poftim sper sa-ti placa
|
rotzile alea stau cam ciudat cel putzin aia din fata e chiar stramba :cry:
restu e ok multzumesc |
nu e stramba o vezi asa datorita faptului ca am coborat prea mult masina si a faptului ca aripa este mai ingusta si mi-a fost lene sa o mai maresc
|
faptul ca am vazut lucrarile facute de tine m a facut sa ma gandesc ca va ieshi ceva mai profesionist
banuiesc ca nu prea ai avut timp dar no problem e bun shi asa :peace: |
sorry de vreo doua zile sunt in pana de idei si de timp :D
|
sa vedem ce iese cand esti inspirat la maxim :yikes:
|
1 Attachment(s)
o alta creatzie a aceluiasi amic dar alta masina
|
2 Attachment(s)
.............. alte creatzii
|
2 Attachment(s)
evo
|
Felicitari, chiar ai talent si rabdare :P
|
ms pt aprecieri
mai multa rabdare decat talent dar eh.... fara rabdare si daruire n-ai putea face nik |
1 Attachment(s)
iata shi ultima masinuta facuta de amicu meu
sper sa va placa ca asta pare mai profesionista ce ziceti voi ? |
multa plasa la spoiler fata!! :lol:
|
culoarea-i faina, capota peste faruri arata chiar fain fibra de carbon destul de bine dar arata mai degraba a kevlar, cu spolerul, pragul si HUD-ul a cam dat-o de gard oglinzile a uitat sa le vopseasca (dc nu a vrut sa o faca macar putea sa puna niste fibra de carbon pe ele) geamurile nu dau bine vopsite asa putea sa puna niste folie neagra era super dc punea si un eleron iesea mai fain. in rest e k
parerea mea...... |
Arata bine /total, dar pragurile par a fi facute cam \"pe genunchi\" si vorba lui Catalyn - multa plasa la spoiler :roll:
|
1 Attachment(s)
Am si eu una, e de pe net pt baietii de la \"La Strada\"
|
1 Attachment(s)
Si una pt noi, noroc ca este virtual... :lol:
|
2 Attachment(s)
ultima creatie facuta intr-o ora
|
3 Attachment(s)
inca doua
|
banuiesc ca sunt binevenite shi criticile nu numai laude
asa ar fi normal nu ? BMW-M-Power 1.Porsche masina chiar daca este vrtuala trebuie sa fie shi functionala nu ? eleronu e destul de ciudat shi eu cred ca ar fi o povara pt stabilitatea masini decat sa o ajute sa stea pe sosea la pozitia in care l ai pus avand in vedere ca masina merge in linie dreapta distanta dintre aripile masinii shi rotile acesteia trebuie s afie aprox egala la porsche u tau intra puternic in aripi o sa faca saracu pana :wink: 2.Passatu in primu rand o sa semnalez problema generala care am observat ca o ai cu eleronu shi la celelalte creatii ale tale e doar jumate shi asta se vede , ai urmat tu sfatu baietilor shi ai pus folie dar pe luneta nu ai pus shi se vede clar ca e doar juma de eleron avand in vedere ca se vede umbra oglinzii din partea stanga ar trebui sa se vada shi umbra eleronului nu stiu dac ai incercat sa faci un passat in 2 ushi da faptul ca ai pus aerisirea aia pe aripa spate ai acoperit o parte din linia usii deci ar fi in doua usii dar o masinaa in doua usi nu ar trebui sa aiba gaura deasupra rotii shi anume unde nu ai astupat linia dintre usa spate shi aripa :wink: :peace: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning