![]() |
Intalnire slatina...
dati-va cu parerea fiecare unde am putea face o intalnire,cand,cum,?...
|
Re: Intalnire slatina...
Undeva unde sa fie suficient loc de parcare pentru masinile colegilor de forum. :lalala:
On Topic: Ar putea fi chiar OMV (terasa) sau orice alta terasa care sa dispuna de cateva locuri de parcare. Cand? Pai in weekend zic eu ca ar fi cel mai OK dpdv al dispozitiei. Sambata. La ce ora? Pai de ce n-am putea servi o cafea de dimineata impreuna? PS: Dar majoritatea decide. ;) |
putem merge la o terasa...interesant ar fi unde sa deschis la oltul..la Bizzar Pub...e foarte frumos,atmosfera ,muzica,spatiul ....
|
Parerea mea ca ar fi frumos sa stam la o terasa, sa avem si machinetele in observatie, ca doar ele sunt motivul principal de discutie ;)
|
suntem doar noi 2 online :))
|
Daca e vorba de intalniri pot aduce si eu cativa tovarasi :P vreo 2 3 pt inceput
|
cryssl, foloseste si tu optiunea edit in caz ca n`au trecut 5 min de la ultimul post:)
|
hop tu repede :D
|
Hai, hotarati-va, ca poate va vizitez si eu :wink:
|
Propunere (prima concreta ;P) )
Sambata 24.05.2008, Ora 10:00 Locatie: OMV Slatina Bem cafeaua de dimineata impreuna, ce ziceti? |
ohoohhhooo... e prea devreme....eu zic seara sa fie pe racoare.....
|
pe asta cred ca o ratez, e prea devreme si nici kerosen nu am:(
|
Mai baieti, eu am facut o propunere.
Nucu as, baga o propunere concreta ca altfel nu ajungem nicaieri. Deci fiecare dintre cei care sunt amatori sa participe la o astfel de intalnire, propune o locatie, data, ora si ulterior cand se vor strange cateva am putea alege/vota una dintre ele. Eventual printr-un poll. |
eu zic seara la o bere /suc / cafea prin zona oltu' la vreo terasa :D ora si ziua la libera alegere
|
hai sa ne gandim la ceva ptr vineri-sambata-duminica sa fie lumea libera....
Acum ramae sa alegeti voi la o terasa,la un peco,la padure,la olt...etc.... Astept propuneri concrete despre ziua si locatia dupa care vedem si de ora;) |
eu va pot da ideei..nu pot participa...no age ,no car,no fun.... :D
Duminica.. Terasa bizzar pub sau Heaven on seven(mazilu) loc de parcat masini la bizar jos unde cobori scarile...si la mazilu in fata... sunt cele mai misto terase dupa parerea mea.. |
mda,pacat ca nu e lumea interesata...pana acum au sarit toti,ca hai sa facem intalnire,ca daca nu facem cu cat de putini suntem nu o sa mai facem de loc..etc...si acum pauza,sforaie toata lumea....
|
e inca la inceput chestia asta "comunitatea" in slatina ..si nu prea sunt interesati..doar ideealisti .. eu unu daca as fi in masura eu as organiza ;)
Bafta |
Quote:
|
Casa de Piatra!! Sa fitzi fericitzi!! Tu te-ai scuzat,gata...:D....raman restu'...care sforaie in continuare...
|
Quote:
|
:)) pai asa te-ai exprimat,asa am inteles,lasa ca urarile tot sunt ca nu stiam ca esti casatorit;)
|
Slabuta activitatea pe aici :|
|
ok...am discutat cu baietii din cielo club si ei vin sambata asta la ora 18 in parcarea de la ratz la taxiuri acolo jos in oras langa stadion...ce zici matiule ajungi?
intrebare si pt ceilalti din slatina, eu ajung sigur... |
din pacate eu nu pot venii sambata ca exact sambata ma apuc de masina...distractie placuta elor care o sa vina...
|
matiule, nu vi maine seara la intalnire la valcea? hai ma pls:)
e valabil si pt ceilalti useri de aici, daca vreti sa veniti contactati`ma pe mess P.S: matiule cand intri buzz me ca am pe cineva interesat de s4 daca mai e la 1800€ ;) |
nu pot venii ca am ceva treaba...sunt in lucru cu calibra...s4-ul s-a dat pe la herculane...de cateva zile..
|
nucu_as...de ce esti u rau si nu ma anunti...? stii doar ca noul meu off-road vine peste tot...daca sunt primit vin oriunde si oricand ! sau daca e loc pt ragalia mea...ca acum sicner nu e prea tunarita...e doar in reparatii de vreo 2 luni...reparatii majore nu doar cateva suruburi pe acolo. ! astept . . .
|
Quote:
am incercat sa conving oamenii sa vina dar....poate duminica asta... |
eu sunt disponibil zilele astea :D ne intalnim asa :D pietoni si soferi .. si mergem intr'un loc deschis :lol:
|
Quote:
|
:lol: :lol: :lol:Daca tu vrei
|
La Strada mai e deschis ? Ajung în Slatina în seara asta şi aş bea o cafea acolo.
|
Ieshte.
|
Quote:
|
Hai sambata sa ne intalnim toata lumea intr-o parcare mare,de exemplu la Kaufland,sa stam sa discutam de stikere,de club,de ce mai vrem noi si restu mai vb acolo....
ziceti si voi o ora la cat sa ne intalnim si unde exact....eu am facut o propunere... |
o idee buna matiu :D ....ar merge sambata inainte sa mergem sa ne jucam .. pe la 8 -9 asa ..
|
Dupa cate am vazut si observat eu!!!dupa ora 18.00 incepe sa se intunericeasca!:D
de vorbit putem vorbi si mai devreme!!!joaca ramane la ora ei!:rolleyes2 Cum vreti voi!!eu pana iau permisu sunt un simplu membru imi spun si eu parerea!! |
sper sa-si dea mai multzi cu parerea...sa fie mai multi de acord...
|
tre sa facem o conferinta sa dam adresa de 4 tuning..sau sa luam id'u de mes de la fiecare..sa avem o evidenta sa ne contactam etc..:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning