Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   A dat sapte milioane de euro pe un Ferrari (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/78196-sapte-milioane-euro-ferrari.html)

Ed_Crane_1983 19-05-08 14:00

A dat sapte milioane de euro pe un Ferrari

12 Attachment(s)
A dat sapte milioane de euro pe un Ferrari

DJ-ul Chris Evans a platit sapte milioane de euro, mai exact 7040000 euro, pentru un Ferrari 250 GT SWB California Spyder construit in 1961. Masina i-a apartinut in trecut legendarului actor James Coburn. Toti cei prezenti se asteptau ca pretul achizitiei sa ramana undeva la 3.5 milioane de euro, dar suma finala i-a contrazis. Italianca a ajuns in 30 de minute la bid-ul de 7 milioane de euro.

Ferrari 250 GT SWB California Spyder a fost desenata de Pininfarina si construita de Scaglietti, in anul 1961. Puterea masinii e data de un motor V12 de 2953cc, care dezvolta 280 CP. Daca doriti sa vedeti un asemenea model, trebuie sa "scormoniti" in arhiva de filme dupa productia "Ferris Bueller's Day Off" (1986), unde apare un asemenea Ferrari, detinut de personajul Cameron Frye. In aceasta comedie, splendida masina e distrusa de doi tineri fara prea multa minte.

bmwm5 19-05-08 14:52

Re: A dat sapte milioane de euro pe un Ferrari

Unde poate ajunge pasiunea...

no limits design 19-05-08 21:01

deci eu am ramas uimit cat de bine arata masina asta dupa mai bine de 50 de ani.....superba

22VIN 19-05-08 21:02

e spledida... da 7milioane sunt mai splendizi:)))

boy_wonder 19-05-08 21:14

parca suna mai mult 10,976,000 dolari :lol:

getedoi 20-05-08 12:34

DE-ASTA imi iau cand voi fi mare :dribble::dribble::dribble:

~ EWN ~ 20-05-08 18:26

Cu 7 milioane iti faceai un parc auto si cu garaje pentru fiecare in parte, si erai mai satisfacut zic eu :rolleyes2 in fine daca omul e full de bani ce sa ii faci :-) Bv lui, oricum frumos exemplar acest Ferrari insa tot nu valoreaza el 7 milioane de Euro!!

adrian46 21-05-08 09:05

cam mult nu ash da atat p o mashina:)

morpheusmaster 21-05-08 09:25

bmwm5 mie mai degraba mi se pare snobism decat pasiune inestimabila...vb lui EWN...cu banii astia isi facea parc auto...masina e splendida, e frumoasa dar nu face 7 milioane de euro. Bravo unora ca isi permit

molady11 21-05-08 09:34

mare lucru...Eu am dat 15 milioane de lei pt un renault 11 :))))

RUDY20140TDI 21-05-08 09:58

Da frumoasa bijuterie

steffan 21-05-08 10:01

oameni cu bani si fara minte...

ciprian.20 21-05-08 11:38

280 de cp in 1961 e ceva.frumoasa masina

AAAAK 21-05-08 11:42

asa e cand nu ai ce face cu banii ... noi ne faceam o afacere ,casa si masina visurilor de bani aia :)

SV25MBN 21-05-08 11:44

O masina deosebita, cu adevarat de colectie. Daca are omul atatia bani, bravo lui. Dar cu banii astia imi faceam o colectie intreaga de masini, si exotice, nu masini ordinare. Fiecare face ce vrea cu banii lui, in limita contului disponibil :)

gunball 21-05-08 11:45

daca esti si pasionat si ai si bani asta rezulta.

claud1u_BDT 21-05-08 11:56

asta nu mai e pasiune e fanatism

SV25MBN 21-05-08 11:57

Daca esti pasionat si putin nebun :)

Buga 21-05-08 12:44

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1541352)
Unde poate ajunge pasiunea...

sa stii ....

o masina absolut superba !

ESPinoza 21-05-08 12:55

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1545264)
O masina deosebita, cu adevarat de colectie. Daca are omul atatia bani, bravo lui. Dar cu banii astia imi faceam o colectie intreaga de masini, si exotice, nu masini ordinare. Fiecare face ce vrea cu banii lui, in limita contului disponibil :)

itzi dai seama ca el deja are acea colectie. asta este doar o alta piesa adaugata la colectia lui ;)

Undying_Renault 21-05-08 13:31

Oricum nu e cea mai scumpa masina.. in urma cu cativa ani tot un ferrari unicat, s-a vandut cu suma de 13 milioane de dolari... daca ai masini peste masini si vrei sa iti innoiesti colectia cu ceva aparte... si nu... nu e snobism...

Capone_street 21-05-08 14:02

Cine Are Banii are Isi Permite ..... Totusi e o masina classica si superCar dar 7 mil e o avere :D pe o masina

dan_stage28 21-05-08 14:43

daca ai bani si pasiune pentru masini le cumperi fara sa te uiti la portofel:rolleyes2:rolleyes2

Big_85 21-05-08 14:49

o masina rara dar pretul este mult exagerat...unii nu au ce face cu banii si altii....

Capone_street 21-05-08 15:05

ai dreptate :)DAN ........ dar eu zic ca no ajuns pe maini frumoase daca masina e alu Distrusu ala Blond ..ce gura de iepure are :|:( pacar de el ferrari

Hexer 21-05-08 15:17

Quote:

Originally Posted by claud1u_BDT (Post 1545313)
asta nu mai e pasiune e fanatism

Asta e investitie buna...

Prestige 21-05-08 17:00

Quote:

Originally Posted by Undying_Renault (Post 1545552)
Oricum nu e cea mai scumpa masina.. in urma cu cativa ani tot un ferrari unicat, s-a vandut cu suma de 13 milioane de dolari... daca ai masini peste masini si vrei sa iti innoiesti colectia cu ceva aparte... si nu... nu e snobism...

Este la ora actuala cea mai mare suma de bani data pentru o masina .....in 90 la Monaco un Ferrari 250 GTO din 62 a fost achizitionat cu doar aproximativ 150000 $ mai putin.....cat despre alegatiile ca asta e fanatism sau snobism....cat se poate de fals....de ati beneficia de averile celor ce participa la astfel de licitatii ati avea o cu totul alta parere.....

Nemilosu 21-05-08 17:05

Quote:

Originally Posted by Prestige (Post 1545996)
Este la ora actuala cea mai mare suma de bani data pentru o masina .....in 90 la Monaco un Ferrari 250 GTO din 62 a fost achizitionat cu doar aproximativ 150000 $ mai putin.....cat despre alegatiile ca asta e fanatism sau snobism....cat se poate de fals....de ati beneficia de averile celor ce participa la astfel de licitatii ati avea o cu totul alta parere.....

daca noi il "judecam" pe asta .
dar de sultanul lui peshte cu 500 de masini ce sa mai spui ?

UNLORD 21-05-08 18:04

Superba masina! Desi e un pleonasm sa spui despre un Ferrari ca e superb.

jacksoon 22-05-08 00:31

as da si eu atatia bani dar......nu ii am momentan :D

adrian46 22-05-08 10:41

cea mai scumpa mashina e un rolls asigurat la 60 milioane:-o

getedoi 22-05-08 11:53

ai un link, ceva? daca nu, ramane asta cea mai scumpa :P

vizu 22-05-08 15:19

frumoasa masina....arata foarte bine dupa atata timp....e chiar o bijuterie

apache 23-05-08 00:24

PAREREA MEA ESTE CA S-A FORMAT URMATOAREA TREABA

OM BLOND SI CRETIN+ MASINA RARA= BANI MULTI

scote-ti-l pe enzo ferrari din mormant si intrebati-l sa va zica si el ca nu ar da atatia bani pe o masina

SV25MBN 23-05-08 00:29

Pai da, el ar construi-o. :)

bogddanel 23-05-08 00:34

Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1543950)
Cu 7 milioane iti faceai un parc auto si cu garaje pentru fiecare in parte, si erai mai satisfacut zic eu :rolleyes2 in fine daca omul e full de bani ce sa ii faci :-) Bv lui, oricum frumos exemplar acest Ferrari insa tot nu valoreaza el 7 milioane de Euro!!

E o masina rara, un pretz un pic km mare, dar oarecum logic pentru o raritate

getedoi 23-05-08 10:41

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1549002)
PAREREA MEA ESTE CA S-A FORMAT URMATOAREA TREABA

OM BLOND SI CRETIN+ MASINA RARA= BANI MULTI

scote-ti-l pe enzo ferrari din mormant si intrebati-l sa va zica si el ca nu ar da atatia bani pe o masina

cred ca ai vrut sa zici cretin+BANI = masina :D

oricum, nu are sens sa faci un om cretin pt simplul fapt ca nu esti de acord cu "investitia" lui. Daca ai avea banii si statutul lui social (si poate macar jumatate din pasiune/snobism) ai lua-o. Heck, daca ma gandesc bine, eu as lua-o fara ezitare si pe 15 mil $(primul gand care mi-a trecut prin cap candam vazut-o a fost: "oare de ce credit am nevoie...."). ;)

mad_aurel 23-05-08 12:04

frumoasa masina, cam scumpa, dar asa sunt toate masinile de colectie, mai ales ca este vb de un Ferrari....

apache 23-05-08 12:17

Quote:

Originally Posted by getedoi (Post 1549387)
cred ca ai vrut sa zici cretin+BANI = masina :D

oricum, nu are sens sa faci un om cretin pt simplul fapt ca nu esti de acord cu "investitia" lui. Daca ai avea banii si statutul lui social (si poate macar jumatate din pasiune/snobism) ai lua-o. Heck, daca ma gandesc bine, eu as lua-o fara ezitare si pe 15 mil $(primul gand care mi-a trecut prin cap candam vazut-o a fost: "oare de ce credit am nevoie...."). ;)

ma rog...din puncul de vedere al nostru,al romanilor...e stupiditate...cu banii aiai iti faci casa,iti iei masina si traiesti linistit pana la adanci batraneti...

si poate ca da, daca as avea pasiune/snobism/bani ...si cu toate astea mi se pare ca oamenii ce fac asemenea investitii nu au trait niciodata in saracie si de aceea nu li se par aceste lucruri niste extreme, la noi e exact invers

autoad 23-05-08 12:26

nu ii vorba ca ai banii respectivi si ca iti faci casa....orice ai face cu ei nu mi se pare normal sa dai atatia bani pentru ceva ce nu o sa folosesti decat foarte rar sau doar pentru a o arata la prieteni...mi se pare ca a fost un moft si nu a fost ceva facut din pasiune

All times are GMT +2. The time now is 16:56.

- Copyright 2026 4Tuning