![]() |
Exercitiu de design: Ferrari Concept 2008
7 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d8fd254524.jpg
Exercitiu de design: Ferrari Concept 2008 Luca Serafini incearca sa traseze noile linii de design ale marcii Ferrari, in viziunea sa. Unii spun ca seamana cu Maserati, altii ca e leit Corvette, noi pur si simplu va expunem aceste concepte pentru a stabili daca au sau nu vreun viitor. Apreciem munca, ramane de vazut si nota finala. |
Re: Exercitiu de design: Ferrari Concept 2008
Un exercitiu reusit ce sa zic:!:
|
in sfarsit apare si la voi pe site ( no comment mai mult...).....
tipu' chiar le are cu programele, dar sincer, acest proiect nu are absolut nimic din spiritul Ferrari |
ca un mare Fan Ferrari ce sunt, am cateva aspecte de reprosat:
1- aripile prea ridicate o fac sa semene cu maserati deci nu ii mai da agresivitatea cu care ne obisnuia Ferrari, ar putea fi mai drepte si mai joase 2-bara fatza cu aerisirea aia mare o fac sa semene cu noul ford gt si peugeot 407 :( 3- forma per total ii aceeasi agresivitate k si la ford gt , deci seamana leit la forma :( , iar aduce o imbunatatire dak ar mari cu putin partea dintre cabina pasagerilor si puntea spate (cu foarte putin) 4- fusta spate dak ar fi putin mai jos ar fi excelent 5- proiectoarele ar da un alt aspect dak ar fi lunguietze pana jos asa k o linie cum are si prelungirea la faruri, asa mici si rotunde am tot vazut cam atat am de obiectat in rest sper sa o reuseasca si in privinta motorizarii k mau disperat obsedatii de veyron |
Mie imi place pe orice fata l-as intoarce. Totusi Ferrari este marca suprema din domeniul auto.
|
ma....oricum ar fi toate ara beton
|
Arata bine dar cred ca daca ar monta proiectoarele mai jos sau in partea de jos a aerisirilor laterala cred ca ar arata mai bine .
|
pana la urma e un Ferrari
|
:rolleyes2ce bine arata astia is aproape de perfectiune de ar arata si daciile asa ar fi ceva
|
una peste alta arata bine
|
arata bine dar nu prea are mare lucru original pe el. liniile caroseriei sunt copiate de pe alte modele...asa mi i se pare. portierele parca seamana cu corvette, bara fata peugeot cum s-a mai zis, aripile spate rotunjjite parca aduc un pic a 350Z si spatele drept aduce parca a skyline cu stopurile rotunde cu tot... per ansamblu forma daca te uiti atent la el si la un vanquish....
|
Quote:
Masina arata bine, da nu imi place de nici o culoare grila aia fatza...duce spre Quattroporte |
ce jante faine are. faina si masina.
|
Quote:
|
hmmm.....grila e prea mare si aripile prea ridicate....in rest.....e OK muuuuult mai bn decat "california concept " ala de acu cateva zile;)
|
e frumos spatele, fata cam prea mare, nu stiu cum sa zic, dar nu prea imi place.
|
jmecherie ...toate alea is jmechere orice culoare :D
|
dak nu ash stii ce masina e...si nu ash vedea sigla ....as jura k e maserati....
|
frumos!!!!
|
Ferari frate parca zici DACIA:)):)):)):)):paper::paper:
|
tot spatele e cam ridica si nu imi plac stopurile alea!
|
Super frumos, cand o sa iasa imi comand si eu una :)
|
frumusel...totusi prea multe elemente cu inspiratie masserati
|
e ceva nou.. un stil diferit.. si aduce un pic a maserati.. dar poate finalul va aduce a Ferrari..
|
De la proiect la produs finit e cale lunga...in schite arata bine masina dar parca vechile modele nu prea sunt egalate in agresivitate si impact la populatie..
|
imi place...arata foarte bine la spate
|
nu prea e dupa tiparu ferrari..asta e un pas inainte
|
red horse..normal k o da bine
|
Quote:
|
... exercitiu de design??? mai bine spus COPIE fidela dupa Maseratti!!!
|
BA DA MA TERMINATI CU COPIATU' DUPA Maserati !!!!!! Si se scrie MASERATI, nu Masserati, sau Maseratti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:57. |
- Copyright 2026 4Tuning