![]() |
Fiat 500 Abarth Asetto Corse
3 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...d8c9057913.jpg
Fiat 500 Abarth Asetto Corse Fiat va fi prezent la Mille Miglia in Brescia cu modelul Abarth Asetto Corse, o versiune de curse a micului italian. Fiat Abarth Asetto Corse are un motor turbo de 1.4L cu patru cilindri si produce 200 CP, respectiv 300 Nm cuplu maxim. Motorul e cuplat la o cutie de viteza cu sase trepte. Tot ansamblul "se misca" pe jante de 17 inci ultrausoare, care vor atrage cu siguranta privirea audientei. Editia limitata Fiat Abarth Asetto Corse va fi construita in doar 50 de unitati, deci se cumpara "numai cu card de fidelitate". Specificatii Fiat 500 Abarth 1.4 16V turbo: Motor: 4 cilindri in linie, 1368 cc, 200 CP @ 6500 rpm, 300 Nm @ 3000 rpm, turbina Garrett GT 1446 Transmisie: M32 cu sase trepte Suspensie: McPherson, amortizoare de curse, suspensie reglabila Frane: Brembo: fata-305 mm X 28 mm, spate-264 mm X 11 mm Caroserie: bara spate Abarth si front bumper splitter Sasiu: structura rollcage, sudata de caroserie, interior iluminat, centuri Sabelt Racing Jante/Anvelope: Jante vopsite din aluminiu 7" X 17", anvelope de dimensiuni 205/50 ZR 17 Greutate: 930 Kg |
Re: Fiat 500 Abarth Asetto Corse
Monstruletz mic. La cat e de usoara, cei 200CP ar trebui sa o faca o mica bomba.
|
sa vedem si pozele reale, nu doar cele virtuale
oricum, 200cp pentru "chestia" asta inseamna ceva... dar pe un 1.4? nu stiu ce sa zic de rezistenta lui |
Pai probabil ca datorita turbo scot si ultimul suflu din saracul motor. Oricum asa o varianta a acestui motor nu va fi comercializata, in nici un caz.
|
Nu imi place 500-le in mod special dar un d-asta pt prietena mea (eu sa stau in dreapta) ar fi excelent. :)
|
Ai avea incredere tu sa stai in dreapta si sa ii lasi 200 cai pe mana.. ? :???:
|
Mica mica da ridica !
Si de ce crezi ca o femeie nu ar fi in stare sa conduca o masina de 200 cp ? Stiu gagici care au dat clasa la multi barbati in privinta condusului sportiv . |
Asta o sa fie si mai tare decat versiune Essesse (SS)!
|
in cat prinde 100?
|
Gandacelul asta o sa intoarca ceva priviri...
|
bomba frate..
|
foarte tare masinutza asta
|
vreau sa vad poze reale nu modificate pe calc. in rest ce pot sa zic..frumoasa bomba..saracu motor are ce trage:(
|
cum o mai fi si asta???????????????? sa te pui pe langa cine stie ce masina de fite si pana schimba prima viteza tu sa fii la urmatorul semafor.
|
greutate 930 kg lol , la greutatea asta si 200 de cai slabe sanse sa se gaseasca un adversar pe masura care sa fie apropriat ca putere , nici mie nu-mi place chestia cu motorul de 1.4 dar poate cei de la fiat stiu ceva ce noi nu
|
cam arata a fotoshop parerea mea.
|
urata masina,performantele o mai scot in fata ca e nasoala rau...pfff
|
Quote:
daca era bmw ti-ar fi placut nu ? |
saracutzu fiat...nu are nici un an de la lansare si deja au navalit tunerii pe el:))) 200 cp si 930 de kg ...e foarte bine:))
|
Pocket Rocket!
|
... a innebunit lumea cu titirezu asta :lalala:...
|
e draguta chestia asta
|
Nu prea imi imaginez un barbat intr-un Fiat 500 sincer,mai ales unu mai bine facut:D
Iar pentru o femeie masina mi se pare foarte ok din toate punctele de vedere,e mica numai buna de "strecurat" dar si alearga;) Numa' buna sa inchida gura barbatilor care se "ambaleaza" la semafor;) |
Stati linistiti ca motorul ala tine mult si bine.daca isi pun ceva in cap italienii,in materie de motoare si design,nu pre le sta nimeni in fata.Sa nu uitam ce a facut Lancia Delta in lumea sportului cu motor si cele 11 masini castigatoare ale premiului''masina anului''.Asta e FIAT!
|
In primul rand e 1.6 turbo@200CP
0-100 = 5.8s 970 kg Fiat 500 Abarth final-test 5th Gear Fiat 500 test Mie nu mi se pare o masina pentru fete, si cred ca nici celor de la Abarth, dar in fine, romanul e cu masinile MARI, sa isi demostreze ca inca secreta nivelul minim de testosteron prin ceea ce conduc... Este o masina de oras, peste C1, si toate celelate, singurul competitor fiind micicooper, care are pretul mai mare cu cateva mii bune... |
Quote:
asa stiam si eu din ce auzisem prima data , motor de 1.6 turbo 200 cp si chiar nu este o masina pentru fete lol , dar vorba ta asa-i romanu` , x5-u si gata smecherie vereeee , si cand te face o "masina pentru fete" iti smulgi toate firele de par din cap , masinuta asta ar da bataie de cap multora din romania in special ca incepe de la o putere considerabila si este motor turbo nu aspirat natural :P , iar minicooper este competitor doar pentru ca-l apreciaza romanu` mai mult decat pe fiat ca na , dar pe vremea cand concurau mini iesea mereu dupa fiat , 600-le abarth are o istorie imensa la fel si 500-le , mini mai putin... |
superba masina :rolleyes2 si chiar e pt barbati care nu au nevoie sa compenseze nimic cu un q7 :-P
era vorba de un Twingo de la renault sport care poate sa-l concureze, in rest nu pea vad ce, clio 197 e mai mare mini la fel, poate clio cup sau mini cooper s works..dar nu cred ca au kg/cp mai bun ca fiatul daca nu se arunca la preturi mari cred ca o sa aiba vanzari exemplare...o sa ajunga o legenda ca vechile masini Abarth |
este 1,4 Turbo, nu 1,6...si rupe ficatul in tine. Acest motor va fi disponibil si pe Grande Punto Abarth. Oricum, 500 este clar un "musthave", cea mai la moda masina din lume la ora actuala.
200 de cai...doaaaaamne :D |
Eu ma hotarasem la un 1.4 sport, dar parca imi face cu ochiul Suzuki Swift Sport, care la banii astia(14500eu) ofera mai multa putere si sportivitate, dar plasticile sunt mai prost lucrate in interior din ce am inteles; o sa merg la toate showroomurile si revin cu impresii despre broscutele "sportive".
Ca sa nu mai fac un topic, intre mazda 2, opel corsa, suzu swift sp., si fiat 500, in 15 mii euro cu dotari cat permit banii de sport, pe ce ati merge? |
Fiat 500 sau Suzuki.
|
Arata foarte bine masina, adica e simpatica si in acelasi timp foarte nervoasa. Cat despre remarcile gen 'e masina de femei' chiar nu stiu cate femei s-ar descurca cu 200cp.
|
Quote:
eu unul ma gandesc mai intai de toate la istorie , apreciez asta la o marca , iar 500-le cum am mai spus are o istorie foarte pogata , plus ca este ceva deosebit , ce e deosebit in mazda , opel , suzuki ? nimic , niste masini banale , pe cand 500 ? eu chiar sper pe viitor sa imi adaug la colectie si noul 500 , dar parerea mea sau a orcarui altcuiva nu conteaza , tu le cumperi tu te gandesti ce te aranjeaza mai bine :) PS: striker probabil exista si astfel de femei , dar din afara romaniei |
Din acest motiv imi place Fiatul mult, dar parca o parte din mine imi spune sa iau sportivul suzuki, si sa tin Manta ca masina retro...
Maine merg la showroomuri si ma decid, o sa postez parerile pro/contra. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:38. |
- Copyright 2026 4Tuning