Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   VA INVIT LA ZIUA MEA (MICUTZU)!!! (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/7790-invit-ziua-mea-micutzu.html)

micutzu_mrc 03-09-05 02:00

VA INVIT LA ZIUA MEA (MICUTZU)!!!

Va invit pe toti din Midnight Racers si nu numa i ,vreau sa fiti alaturi de mine cand va bate ceasul de 00.00(04.09.2005) si voi inplini 26 de ani.Tin mult sa fiti langa mine cu toti pt ca voi o sa fiti ce l mai frumos cadou pt mine .............locatia va voi comunica in cursul zilei de azi.

IN PADURE LA PUSTNICU dupa 22.00 (se afla pe sos. BUCURESTI - LEHLIU si se iese prin Pantelimon capat 14 se merge circa 10 km. Pustnicu se afla chiar la intrare in comuna BRANESTI ,cum cobori podul la baza lui se face un drum in dreapta (este indicator) si de acolo ne gasiti voi!!!

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

EvLSant0S 03-09-05 02:07

pfoai ....
doamne .. ce-o sa iasa ... :)
nici nu vreau sa ma gandesc .. :lol: :lol:
YURESH !!! :D :D

b-06-zdn 03-09-05 06:15

Re:

LA MULTI ANI!!!! :bunch: ,TOT CE ITI DORESTI SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR.(IMI PARE FOARTE RAU CA NU POT AJUNGE :cry: :cry: )

dogarel 03-09-05 07:17

LA MULTI ANI MICUTZULE!!!!
Sa ai parte de toate cele mai bune!!!

Lucian 03-09-05 09:23

La multi ani , multa sanatate , noroc si .... cam tot ce imi doresti tu mie iti doresc eu triplu tie !

micutzu_mrc 03-09-05 09:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
La multi ani , multa sanatate , noroc si .... cam tot ce imi doresti tu mie iti doresc eu triplu tie !

MULTUMESC MULT APRECIEZ..............SANATATE SI VIRTUTE!

MaF|OtU 03-09-05 10:16

La multi ani micutzule !
Multa sanatate , fericire , si toate cele bune !
Distractie placuta !

Catalyn 03-09-05 10:23

urare

La multi ani!!!!

D O G 03-09-05 11:03

LA MULTI ANI

Sa cazi cu, curu-n bani!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

:woowoo: :woowoo: :woowoo:

:weee:

GolfuletzS 03-09-05 11:06

Cu mult respect pentru Micutu iti urezi sa ai parte de cele bune .... si deloc de cele rele :D

LA MULTI ANI !!!

din partea lui GOLFTUNING :D

SV-05-YBG 03-09-05 11:15

La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si multe, multe impliniri.

Crazy Drivers

SOAVA 03-09-05 11:17

LA MULTI ANI!!!!! SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA
:drunk:

TOBA^ 03-09-05 11:22

ce ii spuneti acum LA multi ani????? nu e ziua lui acum pentru mai multe detalii despre locul unde va avea loc puteti suna la 0721272231...DUMINICA dimineata ora 0 este ziua lui ...

Bubu_021 03-09-05 11:50

:bunch: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: si ce daca e maine tobo... io vreau sa ii zic de azi :D la multi ani micutzule, sanatate si tot ce iti doresti.

ps. daca tot suntem la capitolul sarbatoriri,peste 4-5 zile MRC implineste 1 anishor... la multi ani, sa traiasca, sa imfloreasca si ca fat-frumos sa creasca :D (data primului anunt : Posted: Wed Sep 08, 2004 1:58 am )

Raz 03-09-05 12:35

Micutzule........LA MULTI ANI...... SANATATE REALIZAREA TUTUROR VISELOR(macar a viselor) si sa ai ce............................. :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: si ce :pelvic_th :pelvic_th

Carla 03-09-05 13:36

Ti-as spune de acum LA MULTI ANI! dar vreau sa iti spun diseara la ora 0.Stii ca iti doresc tot binele din lume si vreau sa fii cat se poate de fericit.Esti un om deosebit si nu multi au norocul sa cunoasca o astfel de persoana.Chiar daca o sa plec, nu o sa te uit, si intotdeauna cand voi avea nevoie de un prieten voi stii ca esti undeva acolo, si ca oricand iti voi putea da un telefon!Te pup dulce Micutzule!

alias_gsi 03-09-05 13:48

B-80-GSImai nou GOLF VR6

LA MULTI ANI! SANATATE,FERICIRI SI SA DEA BUNUL DUMNEZEU CE E MAI BUN,MAI SFINT SI MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA SA TI SE INTIMPLE TIE SI FAMILIEI TALE INCLUSIV MIE. :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :ihearu:
DEA BEA ASTEPT DISEARA SA ITZI INROSHESC URECHILE
SA NE TRAIESTI MICUTULE
TRIASCA NO SPEED LIMIT RO CLUB SI MIDNIGHT RACERS
CU RESPECT G_S_I

atzone 03-09-05 16:27

La Multi Ani si din partea MR Ploiesti, tot binele din lume!!! sa se auda de la ploiesti muzica da? sau macar cand o sa cantati toti \"la multi ani\" :)

ERY 03-09-05 16:32

MR CONSTANTA ITI UREZA LA MULTI ANI, SANATATE, BANI SI FEMEI......(sa ne pastrezi si noua o sticla de jack... :wink: )

Edit: Si la sfarsit sa cantati...\"S-altadata, s-altadata, o s-o facem si mai si mai lata....)

Swat-Cat 03-09-05 16:35

La Multi ani!!!! si sa traiesti 100 de ani

Cris 03-09-05 16:43

Multi Ani Traiascaaaaaaaaa,Multi Ani Traiascaaaaaa...Laaaa Multi Aniiiiiiii, iti doresc sa fie cat mai repede realizabil tot ce ti-ai propus ,prietenii tai sa-ti fie mereu alaturi si-ti mai doresc din suflet sanatate cat cuprinde. :wink: :wink:

04_WRX 03-09-05 17:34

La multi ani mititelule... sa ai parte in viata asta numai de impliniri si reusite, sa fii iubit si respectat, sa ai bani de sa dai si la dusmani!!!!! si tot ce iti doresti tu sa ti se intample!!!!

Respectele mele stimabile :bunch: :hug: :hug: :drunk: :drunk: !!

Adi, WRX

Carla 03-09-05 17:38

Stii ca o sa fiu acolo pt ca nu vreau a ratez una din cele mai frumoase zile din viata ta!Si acum.....cand iti doresc tot binele din lume, imi cer scuze fata de tine pentru toate greselile pe care le-am facut si sper sa ma ierti!Ne vedem diseara MICUTZULE si ti-am mai spus....LA MULTI ANI iti spun atunci!O sa incerc sa fiu prima:)

SpeedeR 03-09-05 19:37

LA MULTI ANI Micutzule,de tot ce iti doresti tu sa ai parte , la cat mai multe starturi date :P ,sanatate, si cat mai multe petreceri fericite alaturi de familia MR :drunk: :drunk:

Respect :peace:

B-69-TAU 03-09-05 19:42

la multi ani, micutzule!!!!

Stroe 03-09-05 19:49

La Multi Ani !!!

La Multi Ani Micutzu si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca . :peace:

EvLSant0S 03-09-05 20:06

Diseara ? se bea ? sau ... :D
am auzit ca.. Insomnia are o echipa grea de drinkeri :P insomnia drinking team ... de ce am eu senzatia ca-i facem ? :D
micutzule , nu-ti zic nimic, astept s-o fac face2face ;)

soricelu 03-09-05 20:14

la multi ani micutzu

DRooPY 03-09-05 23:36

La Multi Ani !! Micutzule sa fii sanatos, fericit si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti.....

UniculSGM 04-09-05 01:48

La multi ani, tot ce iti doresti.Sa ai parte numai reusite in viata.

cls21b_EVO 04-09-05 02:00

La multi ani din partea modestului Evolution Crew ...SA FII SANATOS...si PLIN DE BANI !! :wink:

EvLSant0S 04-09-05 03:22

7 Attachment(s)
vad ca nimeni nu s-a riscat sa puna o poza .. un film .. etc.
ma risc eu ..
asta fiind ... nush ... 20% din tot ce-a fost ...

ZerO_CooL 04-09-05 03:28

LA MULTI ANI, Micutzu !!!

CT-03-ART 04-09-05 10:50

la multzi ani micutzule...sper sa tzinem aproape orice s-ar intampla...tot ce itzi doreshti...

FiReBuRn 04-09-05 12:46

Desi ti-am spus si aseara la 12 iti spun si acum .. LA MULTI ANI ...sa fii fericit ..sanatos..si sa ai aprte de tot ce iti doresti !

dj16xxs 04-09-05 13:46

din partea lui cioara,piticu,pustiu....si din partea EXTREME RACING CLUB DIN CRAIOVA........MULTA SANATATE SI LA MULTI ANI!......si la cat mai multe CURSE asa cum stii tu si baietzii tai sa le facetzi!

B-99-CBR 04-09-05 13:58

Tati ... chiar daca ne-am tot pupat si ne-am imbratzisat, itzi las shi scris negru pe alb: LA MULTZI ANI!!! sanatate, linishte - din toate punctele de vedere, sa ai un an fara probleme ( ca sa facem multzi bani anu'asta :lol: ), sa itzi traiasca si mamica ta dulce si sa ai mare grija de ea, si sa potzi duce la bun sfarsit ccea ce tzi-ai propus ]- si in mare parte pana acum ai reushit.

ITZI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI TIE SI FAMILIEI TALE...

Te saruta si TE IUBESTE \"fata ta nebuna!!\"

SAU CUM ITZI PLACE TZIE SA-MI SPUI \"SOFERUL IADULUI'' :dance: :flamed: :lol:

micutzu_mrc 04-09-05 16:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj16xxs\"
din partea lui cioara,piticu,pustiu....si din partea EXTREME RACING CLUB DIN CRAIOVA........MULTA SANATATE SI LA MULTI ANI!......si la cat mai multe CURSE asa cum stii tu si baietzii tai sa le facetzi!

VA IUBESC PE TOTI SI MULTUMESC MULT SUNTETI NISTE PRIETENII ADEVARATI ,MA TI PRIMIT LA VOI CA LA MINE ACASA NU AM CE SA VA ZIC DECAT CA VA MULTUMESC DIN INIMA CIOARA,PITICU,PUSTIU.......ETC.

CU RESPEKT MIKUTZU!!!

TOBA^ 04-09-05 18:40

La multi ani!!Micule sa ai sanatate ,bani multi,o femeie care sa te iubeasca,o mama care o sa fie grijulie cu tine cum a fost si pana acum,PRIETENI ADEVARATI langa tine...nu prea mai am cuvinte ce sa iti spun ...pt mine tu esti NR 1...

yamahaer1cip 04-09-05 21:29

La multi ani sanatate fericire si tot ce iti dorestu sa ai parte bafta si numai bine respect :o :D

All times are GMT +2. The time now is 13:14.

- Copyright 2026 4Tuning