![]() |
ideile mele de tuning(BC TUNING)
1 Attachment(s)
Mi-am deschis si eu topic ptr. a-mi arata ideile in materie de tuning :wink: pentru inceput doar o DACIE 1300,masina pe care o detin si pe care vreau sa o fac ca pe cea din imagine :rockon: sper ca cat de curand sa pun si alte schite :peace:
|
arata bine :D o dacie cu dungile alea gri chiar am vazut nu mai stiu exact unde (dej sau beclean) stiu ca am vazut-o odata din tren
|
super dar sa nu care cumva sa te vad ca pui cine stie ce spoiler de cielo sau stiu eu ce model ca te bat :) :twisted: :evil: :roll: :wink:
|
ufo,fi fara griji,n-ai sa vezi la mine treburi dintr-alea :wink: eu nu fac \"tuning taranesc\" :evil: :evil: :evil:
|
am si o DACIE spoilerita,sper sa o scanez curand si sa o pun :)
|
cj03vxg vezi ca daca treci prin cluj vinerea pe la ora 5 sa vii in cartodrom sa ne intalnim ,ca facem adunari acolo
|
Misto tuning-ul Ufo. :2gun: :chainsaw:
|
Scuze Ufo, am crezut ca tu ai pus poza :))))))))))))))))) :bat: :bat: :bat: :bat:
|
super desenu!!! bafta si live! :twisted: o sa iasa ceva super! :twisted:
|
marpha desenul da nu crezi ca o sa te opreasca politia de fiecare data cand o sa vrei sa conduci masina visurilor tale (asta daca omologhezi trebile pe care ti le-ai pus)
|
salut
salut sunt si io din cluj mane io cred ca sti sa desenezi bine atit doar ca pe dacie nu merita tuning nu vreau sa te superi pe mine dar io unul nu as pune tuning pe dacie
Baietzi nu vreau sa va supar pe astia cu dacile dar nu merita ca dacia niciodata nu o sa arate bine poate acelea nova arata cat de cat bine tunate hai bafta si avetzi grija la garda |
super desenul... dar pana il aduci la realitate... :) adica sa faci o dacie asa... mai ai ! peace
|
Quote:
1. spoilere nu ii tre', cel putin in poza ai nu apar spoilere; 2. praguri model RIEGER; 3. jantele se fac rost; 4. eleronu'; 5. vopseaua si priza din capota. |
sper zilele astea sa pun inca doua desene
|
baga mare...
yo unu nu am desene noi :) :P |
mai am o dacie si o ascona sper maine sa le pun :!: :wink:
|
man..
tu unde stai in cluj??? |
1 Attachment(s)
tekno eu stau in DEJ :wink: DESENELE PROMISE:
|
1 Attachment(s)
Si o ASCONA
|
hehehe
am shi yo o dacie ... tot pe o foaie de mate... am facut anu trcut in timpu' orei de mate... tre numa sa dua de ea shi sa o scanez :D |
da ce zici,iti plac :?: :twisted: :?:
|
mah sa stii ca dacia de mai sus , aia albastra , e ca lumea , ca lumea
cred ca avem aceleasi gusturi , numai ca nu stiu daca se merita sa aduci a dacie in starea respectiva , adica o sa arate perfect , iar la performante = 0 oricum , e un tuning super reusit |
speedy... cu performantza se poate rezolva... un motor de R5 GTTurbo e in jur de 500 E shi dezvolta 120 CP standard... cea ce zic ca la greutatea daciei e foarte bine... daca eshti dispus sa investeshti bani calumea potzi face din orice mare armasar...
|
hehe super bine arata dacia amice.. super bine.. mai ales jentile.. , cu un motor de care zice TEKNO ai rezolvat problema .. faci the future dacia :)
|
ma bucur ca va place :twisted: :twisted: :twisted:
|
Super desenele :twisted: :twisted: dar o singura precizare : \"1310 underground\" ala da a kitch :P
Pentru cel care spunea ca nu se merita : De ce nu se merita ma ? ...crezi ca toata lumea are bani de m5-uri si de subaru si de masini tari ? ...daca omu vrea sa se remarce in multime ce ai cu el ?....de ex si eu daca as avea trabant i-as face ceva sa nu fie ca celelalte .... nush mie unu nu-mi place sa mai fie cineva identic 100% k mine(nu cont la ce :P ) ...poate tie-ti place nush ... probl ta .... oricum se merita tuning si pe dacie atata timp cat masina merge...si nu e mai veche de 10 - 12 ani :lol: :P :lol: :P ...adica si atat e mult :P ...si cum spunea si Gabi - ce e asa greu de facut la dacia aia ....spoilere nu are .... pragurile se fac la firma ... si tot asa ! nu e nimic greu si cred k ar iesi super misto ! Bafta cj03vxg ..si sa dea Domnu` sa-ti implinesti visul ! |
sa dea domnu :!: :wink:
|
Mai greu cu aripile de spate ca nu ai cum sa le faci asa rotunde la roti ... te impiedica Usile din spate care ... la fel ca la Cielo au o forma de cacat peste buza de la aripa si nu poti sa tai ca omu aripa in semicerc ca te lovesti de usa ...
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Frumoase Desene....
Dacie k aia albastra exista... Unii o shtiu! |
Asta a cui e dacia cred ca e nebun, sau are bani de ii intoarce cu lopata. Daca as avea si eu bani gramada as tuna si eu o dacie dar nu pentru mers cu ea zi de zi, numai pentru a avea cea mai cool dacie. Oricum investitia a fost mare. Are cineva idee catzi bani a bagat in ea?
|
pai... dak te uitzi atent la bazar o sa vezi k e d vanzare cu 6000$.(nush dak e pus proprietare sau la vrajala).
Deci nu a bagat chiar asha de multzi bani.. nuh? |
oricum a bagat destui bani in mashinutza ai shi am auzit parca de la Psycho ca cica a facut accident shi a facuto pachet :( imi pare rau ca era frumushica...parerea mea...
|
dadeau bine farurile alea de Golf 4 ... :cry: pacat daca a lovit-o ! :cry:
|
Se mai intampla. Baiatul poate dupa ce i-a schimbat Lookul a uitat totusi ca este o dacia 1310 :evil_laug
|
:shock: :shock: :shock:
Ce mah a lovit-o??/ psyho LAMURESHTE-NE!!!! |
mai omu trezeste-te, fara suparare. In primul rand pastreaza proportiile si forma masinii de baza, in cazul daciei tale e normal sa arate \"bine\" la forma care i-ai dat-o. Aceleasi spoilere etc. ar arata ca un rahat pe o dacie adevarata (parerea mea). Mai invata sa desenezi, fa si tu o perspectiva, ceva si dupa aia intreaba lumea de parerea lor. Pe cuvantul meu nu inteleg ce gasiti voi asa de cool si misto, pot gasi X erori si e clar ca e treaba de beginner. Scuze daca am suparat pe cineva, nu asta e intentia mea, pur si simplu nu inteleg cum toata lumea lauda chestiile alea. Uitati-va pe visualart.ro daca vreti sa vedeti chestii de calitate.
Ciao si toate bune ! |
Re:
Quote:
:peace: |
Fara suparare mosu, nu-s nici Toma Necredinciosu, nici Gica Contra nici Vasile Cartof. Nu inteleg de ce sari in sus, am zis o parere sincera la care am dreptul. Faceam din alea cand aveam 12 ani in pana mea. Mi-ar place sa fac si eu un desen rapid si sa-l scanez dar nu simt ca trebuie sa demonstrez ceva. Eu tot ce fac fac digital pt. ca in domeniul asta lucrez, nu ma mai intereseaza desenul asa mult. Vezi Loganul ala albastru facut de mine de ex.
Iar cand vorbeam de completa lipsa de acuratetze nu ma refeream la portiera, ma refeream la cat de alungita e toata masina, mai ales capota etc. ca sa nu mai vb. de cauciucuri bla bla. Hai ca sincer nu are vreun sens discutia asta, acum imi pare rau ca incerc sa fiu sincer, mai bine tac si va las sa va laudati. |
Mey fiecare are o parere sincera sau nu ... mi`e mi se pare un desen bun .... poate lui ii place sa faca asta ..shi poate asha se simte el mai bine ..Oricum dacia e frumoasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning