Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   Impreza WRX - TOBA^ (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/77861-impreza-wrx-toba.html)

TOBA^ 15-05-08 20:09

Impreza WRX - TOBA^

9 Attachment(s)
am achizitionat si eu un WRX...o sa atasez cateva poze cu el ...

laur200445 15-05-08 20:11

Re: Impreza-wrx Toba^

Frumos:D Sa ai bafta de el!

TOBA^ 15-05-08 20:17

am uitat sa spun ce era mai important...acest WRX este membru ANONYMOUS MOTORSPORT ...:D

Gabi 15-05-08 20:21

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 1535984)
am uitat sa spun ce era mai important...acest WRX este membru ANONYMOUS MOTORSPORT ...:D

De parca nu era logic ! :lol:

S-o stapanesti sanatos !

TOBA^ 21-05-08 11:45

masina a participat la cursa de la Craiova...GRANTURISMO AUTO EVENT editia 117-18 mai 2008 si a castigat LOCUL 1 la grupa F

Sonny 21-05-08 11:48

Foarte frumos! Ii sta bine pe negru! :D WRX-ul are 2.0 T?

TOBA^ 21-05-08 12:00

Re: Impreza WRX - TOBA^

are 2500....

Clau 22-05-08 13:48

felicitari ptr prestatia de la craiova

masina arata foarte bine

mi-a facut placere sa te cunosc si succes in continuare cu wrx-ul

MC Mate 23-05-08 03:19

sa-l stapanesti sanatos ! si pe mine ma bate gandul serios la un Subaru dar sa vedem cu $ :) ink o data sa te bucuri de el :)

TOBA^ 24-05-08 13:17

multumesc mult...

cristi_407 24-05-08 13:19

Bravo Toba..felicitari :P

TOBA^ 26-05-08 12:15

8 Attachment(s)
mercis colega...

am si eu acum cateva poze de la evenimentul de la CRAIOVA...

alexGTI 26-05-08 20:04

foarte tare masina ... am vazut-o de cateva ori prin oras.
planuri ceva ?
imi place mult de tot si impreza cu nr de NT de la voi :D

TOBA^ 27-05-08 13:01

planurile pt viitor sunt...in primul rand un sistem de frane mai mare...si restul numai surprize:D

da mai este o impreza in ANONYMOUS,este a colegului de la CT...ceres este numele lui si acum este in lucru masina...o sa fie ceva nou in romania la impreza lui...SUCCES CERES pe aceasta cale..:D(si te astept la start ,chiar daca esti STI):)))

oq 29-05-08 09:44

un wrx stock sa zic asa fara alte modificari cam cat mananca in oras la un stil de condus cam normal :P

felicitari pt achizitie arata f f f frumos si sa il stapanesti fara incidente

TOBA^ 29-05-08 15:45

sincer nu stiu cat consuma un wrx fara modificari... eu m-am suit pe el si avea ceva modificari...

laur200445 29-05-08 17:34

Am vazut masina si intr-o revista! deci urmeaza sti?:D

TOBA^ 30-05-08 01:54

3 Attachment(s)
da a aparut in ultimul NR AUTO SHOW... am zis urmatoarea masina este STI ...dar asta mai tarziu...:D

am fost acum cateva zile la o sedinta foto cu echipa EVL&SLILLZ in curand mai multe poze...chiar merita sa ii contactati!!!!

EvLSant0S 30-05-08 01:56

3 Attachment(s)
1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 caractere

pardon , nu stiam c-o sa le puna si toba :oops::lol:

TOBA^ 31-05-08 17:16

ieri intr-un cadru LEGAL(o propietate privata)...am avut marea placere sa fiu la start cu un SUZUKI GSX 600..startul a fost la mana ,si ne-am dat decat pe 400 m...am castigat aceasta cursa si chiar nu credeam ca se poate..:D

TOBA^ 03-06-08 09:52

sper echipa EVL*skillz sa termine si restul de poze si sa le puna si aici ...

TOBA^ 04-06-08 14:27

1 Attachment(s)
poze......evl*skillz

TOBA^ 06-06-08 12:57

3 Attachment(s)
poze.....poze.....

TOBA^ 06-06-08 13:50

1 Attachment(s)
si daca tot a venit vorba de consum si cineva a intrebat cat consuma acum WRX acesta echipa EVL*SKILZZ a gandit ca e bine sa arate o poza...

TOBA^ 02-08-08 15:26

7 Attachment(s)
EvL&SKILLZ .....

Bogdan2fsc 12-08-08 03:28

faza cu motocicleta nu o cred

TOBA^ 12-08-08 16:18

ce motor ai tu ??? daca ai motor de 600... te astept la START pe 400 m... daca accepti ,in 2 saptamani ne putem vedea...(astept un diferential )

Bogdan2fsc 12-08-08 17:35

deocamdata nu am motor cand o sa am te anunt :D

MauS 13-08-08 17:51

Quote:

Originally Posted by Bogdan2fsc (Post 1692481)
deocamdata nu am motor cand o sa am te anunt :D

Treaba cu motorul si nu numai este relativa:-) Eu m-am dat cu un 600 RF care si-a luat-o fara drept de apel de pe loc si nu ma ajungea. M-am dat si cu un R6, care trecea de mine pe la 190 - 200 insa a2-a oara, nu m-a ajuns. Plecase o idee pe o roata si a luat mana din gaz pentru un moment si nu m-a mai prins. Asa ca se poate;)

P.S. Bineinteles in acelasi cadru legal pe o proprietate privata asemenea lui Toba^ a fost treaba asta:-)

Bogdan2fsc 13-08-08 18:13

Quote:

Originally Posted by MauS (Post 1694407)
Treaba cu motorul si nu numai este relativa:-) Eu m-am dat cu un 600 RF care si-a luat-o fara drept de apel de pe loc si nu ma ajungea. M-am dat si cu un R6, care trecea de mine pe la 190 - 200 insa a2-a oara, nu m-a ajuns. Plecase o idee pe o roata si a luat mana din gaz pentru un moment si nu m-a mai prins. Asa ca se poate;)

P.S. Bineinteles in acelasi cadru legal pe o proprietate privata asemenea lui Toba^ a fost treaba asta:-)

rf este touring sport da-te cu un supersport :D cel cu r6 sigur nu stia sa plece daca a plecat in halu ala..aveti aman2 masini foarte frumoase si puternice dar motorul este motor nu prea merge sa-l faceti la setup-urile care
le aveti acum :D bafta all si sry ca am facut offtopic.
p.s. vreau si eu un evo ca al tau :oops:

BH 07 MDF 17-08-08 05:20

Pai daca erau niste "Wannabe Rossi" pe motociclete,normal ca au pierdut.
Poti sa bati si o Hayabusa,daca cel care o conduce habar nu are cu ce se mananca.

TOBA^ 20-08-08 13:47

posibil si ce zici tu .... dar eu zic ca pe treapta a2-a se uraca pe mine chiar daca nu stia sa conduca acel motor ....
si nici masina mea nu mai este stock de mult ...

tox 23-08-08 05:08

pai sa zicem ca nu conteaza soferii:

sa zicem ca ai 400 de cai pe 1400 de kg
sa zicem ca motoru are 150 de cai pe 250 de kg

deci ai de 3 ori mai multi cai decat el dar el are de aproape 6 ori mai putine kg ca tine. cine castiga ? :D

povestile cu am facut motoru lasati-le pentru masini de peste 450cp, PILOTI nu soferi

ia si dovada:

https://www.youtube.com/watch?v=nSwrQvm5NtA

are cam un tir in fata ... si ala isi vinde r6 mai pune 1500E si isi ia R1...tu mai bagi 20 de mii s-o duci in 450 cp :))

https://www.youtube.com/watch?v=5mXMe...eature=related

hai sa lasam liniutele de masini cu masinile si alea de motoare cu motoarele fara povesti nemuritoare

TOBA^ 26-08-08 22:35

tox-ule tu stai pe net si dai pe youtube si vorbesti de curse ... frate merg de ani de zile la curse si nu mint cu nimic si nici nu imi place sa bag in ele ca sa zica lumea ,,mama ce masina are asta '' am povestit ca am avut o cursa intr-un cadru legal cu un motor de 600 care avea 115 cai ... nu 150 cum zici tu ...frate daca am avut noroc , daca am avut masina in forma maxima,daca nu stia motociclistul sa ii dea.. asta e...asa ca nu te mai baga tu sa vb daca nici macar nu stiu daca ai stat de 5 ori la start ...

Bogdan2fsc 26-08-08 22:40

Quote:

Originally Posted by TOBA^ (Post 1717037)
tox-ule tu stai pe net si dai pe youtube si vorbesti de curse ... frate merg de ani de zile la curse si nu mint cu nimic si nici nu imi place sa bag in ele ca sa zica lumea ,,mama ce masina are asta '' am povestit ca am avut o cursa intr-un cadru legal cu un motor de 600 care avea 115 cai ... nu 150 cum zici tu ...frate daca am avut noroc , daca am avut masina in forma maxima,daca nu stia motociclistul sa ii dea.. asta e...asa ca nu te mai baga tu sa vb daca nici macar nu stiu daca ai stat de 5 ori la start ...

maine poimaine te dai cu r1..a ta nici macar nu e sti,,,

TOBA^ 26-08-08 23:32

aici e un topic pt a prezenta masina nu este un topic pt provocari...cate stiu eu despre motor R1 are peste 150 de cai ... eu am zis ca acel motor de 600 avea 115... si cat despre masina mea nu vreau sa vb tu ,daca e STi,daca e WRX... poate e mai mult ...

Gabi 26-08-08 23:34

Bogdane, insişti pe un subiect care, sincer să fiu, te depăşeşte! Eu pe Tobă nu-l ştiu drept mincinos şi tind să-l cred. Cum a spus şi el, pe şa putea fi un noob care abia a aflat că 1-a, la motor, e īn jos, iar restul īn sus şi nu te joci cu schimbătorul ca la maşină.

Poate data viitoare cānd se va da cu un motor, pe şa va fi un Papuc, care tocmai a bătut o Supra TARE, sau poate va fi unul care ŞTIE cum se merge cu un motor. Dar pānă atunci, Tobă a bătut un motor de 600 cmc.

TOBA^ 26-08-08 23:42

frate am avut de multe ori joaca cu motoare... intr-o deplasare am mers cu BPR(pt cine il cunoaste) avea motorul de cateva zile ... nu prea stia sa se dea cu el .. si am incercat din mers...eram ba eu in fata ba el in fata ... NU AM ZIS CA AM BATUT UN MOTOR DE 900,puteam sa o fac dar nu am facut-o... atat am zis ca m-am dat la start de mana ... pe 400 de metri cu un motor de 600 (115cai)...
Asa e Gaby...daca era un papuc poate imi rupea franele si cu un motor de 400:D

Ernest 27-08-08 16:16

Quote:

Originally Posted by Bogdan2fsc (Post 1717043)
maine poimaine te dai cu r1..a ta nici macar nu e sti,,,

nu,nu e STI... e mult peste STI.... hai sa facem o recapitulare a modificarilor ce zici??

turbina mai mare,injectoare marite,intercoler ,pompa benzina debit marit,suspensie sport,ambreiaj sport,evacuare cap coada sport,jante usoare 3kg/buc, soft,cutie intarita RALLY sport,diferential intarit sport de drift, blowoff si alte mici matrapazlacuri care conteaza si nu se spun..

si atentie toate piesele sunt originale si de cea mai buna calitate.. nu facute pe 'jenunche'

acum ce zici ... ti se pare chiar asa imposibil sa bata un motor de 600? bineinteles cum a zis chiar si toba.. dak vine un motociclist foarte bun cum e papuc si care stie sa scoata totul dintr-un motor..intradevar e posibil sa ii puna probleme .pana una alta omu a zis k s-a dat cu un motor si l-a batut.. restu nu conteaza.... tipu cu motoru a vrut sa se dea.. dak ar fi fost la o legala oragnizata de LR sa zicem si s-ar fi dat si ar fi castigat. ce zici ar fi contat ca nu a stiut motociclistul sa ii dea cum trebuie? sau chiar si 2 masini dak se dau... cand castiga una.. e normal sa se puna la indoiala calitatile soferului care a pierdut si astfel sa i se renege meritele celui care a castigat???
Multa bafta in continuare Toba^ . Felicitari.. masina ta este intr-o continua crestere si lucrul asta trebuie apreciat chiar si de cei mai carcotasi forumisti !!!!

elspa 27-08-08 21:20

si eu am facut motociclete, deci o mare problema nu e...daca ala a plecat prost
la revedere....pana recupereaza se termina 400m...oricum apoi vine peste tine ca avionul...dar daca a plecat prost...aia e...

si pana una alta:)
jante de 3kg ? diferential intarit sport de drift (a naibii aia care fac drift cu 4x4 si diferentiale intarite :) )? cutie intarita rally sport ? sunt sigur ca te-ai emotionat :)
(numai cum suna si e ciudat...ia repeta in fata oglinzi si pe silabe...o sa vezi ca nu curg cuvintele normal in formularile astea....)

oricum mie imi palce masina asta, e ingrijita, are un look cuminte si daca toate "intariturile" alea sub capota sub true :) atunci numai de bine...

All times are GMT +2. The time now is 10:43.

- Copyright 2026 4Tuning