![]() |
Race Driver: GRID
Noul joc al celor de la Codemaster ( porducatorii Colin McRAE : DIRT )
ENJOY ! CLICK PS: A aparut demo... pe 13 iunie apare full . |
Re: Grid
am jucat si eu demo-ul si e foarte misto
|
am jucat demo-ul si mi s-a parut foarte reusit din toate punctele de vedere! asteptam full-ul
|
de unde iau si eu demo?
|
Pfuuu , super tare jocul :D (demo) , il joaca cineva ?
|
L-am jucat ... e foarte bine optimizat ... controlul mi se pare cam ciudat dar merge ;). Place mult grafica :). In consecinta raman la TDU :lol:... pana apare full
|
GRID > TDU , NFS... Dar numai cu volan .. parerea mea. :D
|
1 Attachment(s)
Demo puteti sa il luati de pe gamespot ..
Mi`a lasat o impresie foarte buna .. acum asteptam full-ul .. sunt sigur ca o sa iasa un joc foarte tare ! |
Quote:
|
intreb si eu..are free run? ....
:D |
Daca free run inseamna sa te plimbi de capul tau peste tot ca in u2 , mw si carbon atunci nu , nu are.. cel putin in demo.
|
si din nou ma oftic... nici asta nu merge pe pcul meu din cauza placii ati radeon 9800... pls donate :)
am ajuns sa merg la altii sa joc jocuri |
Re: Race Driver: GRID
E NASPA RAU JOCUL ! dupa ce ca are frameuri ( si nu e de la calculator-- am pc bun luat acum o sapt si e configurat pt jocuri... TDU,NFS imi merg perfect la maxim )... mai are si buguri de genu daca te-ai suit pe o bordura zbori de nu te vezi ... :) :) sa speram ca varianta full va fi ok ! e parerea mea
La voi are frameuri? sau o fi de prin meniu de la mine |
E de la tine ! mie pe 7600gt imi merge impecabil ... Astept 9800gtxul cu quadul... then you'll see gaming :twisted:
|
iar eu am 8500gt... hai sa spunem ca intre timp frameul si-a mai revenit am dat restart dar cand ies de pe pista sunt locuri unde se blocheaza pur si simplu jocul .. :) iar asta tin minte mi se intampla doar la jocuri naspa.. in fine astept varianta finala ca demo-ul nu-ti poate face o parere :)
|
Quote:
Quote:
|
ii zuper tare jocu 8)8)
imi merge destul de bine 30-40fps cu o placa video 8600gt. Abia astept sa apara jocu full;) |
A aparut full....e prea piesa jocul....
|
prea fain este jocul asta! mai ales full-ul
|
3 Attachment(s)
E prea tare jocul :X:X:X mai ales drift battle si midnight touge :X app uitati un scor de al meu :D cine il bate?:twisted::twisted:
|
Super jocu !! Care face o cursa pe net mai pe seara? 8):lol:
|
omfg , cum ai facut 62.000.000 ? :| :O
|
eh...4 lapuri in care am facut drift in fiecare curba...vreo 40 si ceva combo :D
|
de unde iau si eu full?:d
|
De la magazin :-P
2fast4u, impresionant scorul.. ai volan,nu? :-) Intr-adevar jocul este tare..instalat are 10 gb :lol:.. Are multe tipuri de curse.. pana acum nu m-am plictisit.. si masinile sunt misto si se comporta foarte bine.. dar cred ca imi trebuie un volan mai bun :D |
Quote:
|
Mai bine ai da, sau iti iei warn daca mai scrii despre warez.
|
e mult prea adevarat jocul.
e mult mai realist decat nfs sau tdu. volan iti trebuie ca sa excelezi. |
putem sa tunam masini?
pentru ca deabea acum il scot :D |
nu se poate...masinile ti le dau ei gata facute tu doar culoarea si stikerele poti sa le schimbi :D
|
mersi pentru raspuns :)
|
2 Attachment(s)
foarte tare jocul...am ramas impresionat...
masina se controleaza cam greu uneori...dar te obisnuiesti.... pun si eu doua poze dintr-o sesiune de "antrenament" sa-i zicem :D |
controlul mi se pare ciudat dar cred ca e ciudat pentru ca e realist si am fost indoctrinati cu garbage-ul nfs-ului :)
in rest jocul e parfum ... grafica ... dinamica accidentelor ... ce sa mai... |
e tare jocul...da eu nu am pixel shader 3 la placa grafica, deci daca il instaleaza cineva si nu are ..il instaleaza degeaba.......prin urmare, ma joc si eu pe la prieteni :D
|
mie imi merge foarte greu jocul :(
|
fantastic jocul mai ales la competitiile japoneze.... FTW!!
|
94 de milioane la drift 99x combo...nu cred ca arata mai mult de 99x ca se tot auzea multiplicatorul dar a ramas blocat pe 99x ... 9min32s cu rx7 si xbox controller ... se poate face scor si mai mare destul de lejer ... nu inteleg de ce nu pot sa fac screenshot (cred ca din cauza rezolutiei 1600x900) dau print screen si in paint imi apare o poza neagra...dubios
|
1 Attachment(s)
am primit un error :cry: in meniu principal si-o revenit :lol:
cine o mai patit asa :rolleyes2 |
mie`mi mere super jocu`
inca sunt la inceput` se controleaza cam greu...tinand cont ca joc pe pc.... dar e super tare` si pe curse normale ma bag`n drift:)) e frumos :) astept sa vad ce surprize o sa`mi faca in continuare |
2 Attachment(s)
merge mai bine cu rx7 per total...acum merg si screenurile...problema era de la antialiasing in cazul in care mai pateste cineva si nu stie de la ce este
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning