Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   breakul meu 16 dad (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/77734-breakul-meu-16-dad.html)

dragos 16 dad 14-05-08 22:09

breakul meu 16 dad

4 Attachment(s)
nu i-a schimbat barile k alea de fibra sunt proaste k si clitate,in rest asta e dacia ea.mie imi place:D

PH 33 RNR 14-05-08 22:28

Re: breakul meu 16 dad

un sfat care ti-l vor zice toti 100%,da roate prostiile ale jos de pe laterale(bilute abtipilduri sau ce o fi alea)dunga aia care e pusa pe mislocul masini,priza aia de aer...dunga cromata nu arata foarte rau dar.......in fine.in rest e frumusica din fata,da si tu detalii an ce ai pe ea ce planuri ai.........

BN-02_TZY 14-05-08 22:31

este o dacie romales adik de tzigani

aborigenu 14-05-08 22:32

da jos ciobanismele alea dupa el, utile st doar alea dupa coltul usilor, da jos si prostiile alea dupa bratu de la stergator, vezi k st stergatoare care au deflector de aer pune dinalea dc tii neaparat
da cu negru peste bmw-ul de la numaru spate, ai spoiler pe spate pe fata nu prea vad ce e.... tine si tu o linie a masinii dc mergi pe spoilere pune si praguri

pune un stergator mai lung la luneta dar sa nu iti loveasca in keder cand face serviciu

asa zisele aerisitoare dupa aripi jos cu ele, discret si cu stil nu sorcova

ynp_46 14-05-08 23:06

taranie curata

Ja_Rule 15-05-08 00:26

rautaciosi ca deobicei .. de ce nu incercati mai bine sa`i explicati omului ce si cum sa faca sa adica masina intr`o stare buna ... pun pariu ca multi forumisti au inceput la fel .. unii dintre ei inca nu si`au revenit dar au tupeul sa traga concluzii .. urat din partea voastra

ICE-M@N 15-05-08 01:06

pai cred ca putea sa se uite un pic pe forum inainte sa posteze masina si sa vada cam ce place la lume si ce nu ...oricum sunt de acord cu aborigenu la ce ar trebui sa i faca la masina

81 BGV 15-05-08 14:07

sal Dragos si bine ai venit pe forum
aici trebuie sa ai grija la ce afisezi pe masina ca de nu esti halit
adica in genul de tiganii si alte chestii , pe aici masinile sunt simple sau de nu arinjate cit mai frumos
eu ce pot spune spor la treaba , daca esti hotarit sa faci ceva din masina

fanatick 15-05-08 17:51

hai sa te ajut eu cu ceva pt break fa-ti o idee combinale sau fati makr o idee cum ar da pe breaku tau

fanatick 15-05-08 17:52

6 Attachment(s)
uite si pozele

Sirius 15-05-08 22:08

nu e frumos sa aruncati cu pietre in el din prima!!!
toti care aveti o masina frumoasa si apreciata va simtiti mari si tari, si nu stiti va purtati omeneste si sa il indrumati spre bn, sa ii dati si lui sfaturi!
nuuu...voi gata: hua...tiganie....:evil:

io ii urez propietarului mult succes si sper sa faca ceva frumos din masina lui!:D

manolica76 15-05-08 22:15

mie imi place masina...pe luneta spate merge semnul de la NIKE...;)

shorty_23 15-05-08 22:18

asa cum au zis si baietii,scapa de prostiile alea de p ea(bulinele alea,prizele de aer....)...chiar nu dau bine...
si pune-i oglinzile originale,aste nu's asa "stralucite"!!!

in rest...frumusik!!!

succes!!!

dragos 16 dad 16-05-08 22:17

stiu k are unele chestii"tiganesti" dar problema e k nu sunt hotarat cat de mult o sa mai tin o masina marca dacia si asta din cauza unor probleme destul de serioase.primul lucru si ffffff important ar fi acele k tabla este fffffffff proasta dpdv al ruginei si al doilea lucru este problema k din 2012 cik s-ar scoate masinile non euro de pe piata.

dragos 16 dad 16-05-08 22:20

dak as rez aceste probleme si as fi sigur k nu fac o investitie proasta va asigur k de un proiect destul de solid am parte si in braila s-ar afla una din cele mai frumoase dacii din tara/lume si nu glumesc.dispun si de fonduri suficiente dar sunt intr-o mare dilema

Sirius 17-05-08 00:10

stai linistit k nu o sa interzik nimeni sa mai circuli cu masina non euro. si chiar dak e sa fie asa pui alt mot si gata!
tu fa masina cum vrei tu, si dak esti sigur pe tine in ceea ce faci o sa iasa ceva f frumos si nu o mai spui k a fost o investitie proasta!
succes

dragos 16 dad 17-05-08 00:17

ms pt incurajare:D

fanatick 17-05-08 14:05

dak e sa fie cum zici tu ca masinile fara EURO..nu or sa mai circule..te asigur eu ca o sa fie revolutie again.nu au cum sa dea legea asta... pt ca multi oameni isi fac treaba cu aceste masini..si de bine de rau scot ceva bani ca sa traiasca..nu toata lumea are bani sa isi cumpere una acceptabila cu limite de poluare...bafta cu proiectul

dragos 16 dad 28-05-08 21:43

7 Attachment(s)
e curata si are un "berbec"in plus.am mai dat jos din "beculete"si am sa incep sa fac "ordine" mareeeeeeeee

negrey_1300 28-05-08 21:45

sall si bun venit pe forum in ce zona stai, cartier??

dragos 16 dad 28-05-08 21:46

scuze pt sigla de renault da aia de dacie e naspaaaaaaaa.sper sa gasesc una de dacie dinaceea albastra.a fost pusa pe ultimele masini dacia 1310

dragos 16 dad 28-05-08 21:46

stau in viziru 1

negrey_1300 28-05-08 21:49

si spune ce ai de gand sa faci la masinutza ta !! Muzica ceva , tuning ext. tuning motor!!

Sirius 28-05-08 22:18

nu stiu cum o sa faci tu k sa dai jos dungile alea de cauciuc...
nustiu ce sa zic de bullbar...dak tie iti place...asta e.
vino in weekend prin port poate mai schimbam o vorba-doua!

WOLFI3 28-05-08 22:54

ionutzy2007_r5 vad ca nu intelegi ce inseamna RESPECTUL fata de celalalt!!!!
Nu zici asa....TIGANI....ca poate il jignesti pe om...poate nu-ti plac Stopuletele...omului io placut cand le-a pus.....suntem aicea sa-i dam sfaturi si nu sa ne JIGNIM intre noi!!

CORECT USERI AI FORUMULUI???
Ca cine stie....stai la plaja de pe Constanta...si te alegi cu cateva piciore in....
Nu fiti alpari....NU MERITA NIMENI!!!
ALTFEL ai bafta la tot ce vrei sa faci la masinutza ta.....si oricand intreba...si daca stim te ajutam!!!!

***ADMIN citeste reason for editing!!!

W Y P 28-05-08 23:17

imi zic si eu parerea.....eu i'as da repede toate abtipilderele si toti ochii de pisica jos........si capacele si oglinzile alea si prelungirile de la bara si renul de pe fata...sau ce e ala...

PH 33 RNR 29-05-08 21:42

punei aparatori de noroi sub aripile fata spate...sunt f bune.de unde ai bara aia metalica fata ca imi place e buna daca te enerveaza vreunul sau daca te bagi in locuri stramte........

srn_86 30-05-08 02:11

da berbecu ala la ce te ajuta?

81 BGV 30-05-08 09:33

Fratilor nu va mai luati de om asa a primito de la taicasu, asa ii place omului sa aiba masina incarcata cu brizbrizuri. El poate acum o sa vada cum se face o masina sa fie cit mai atragatoare bineinteles de cunoscatori.
Pentru ca multi de pe forum o prefera curata si simpla. Iar altii o prefera cit mai incarcata cu tot felul de lucruri sa nu UITAM CA SI EI TIN LA MASINILE PE CARE LE AU.

dragos 16 dad 01-06-08 15:18

am dat dungile jos dar cea din fabrik care era pusa am inlocuit-o k ramasese semn acolo si nu imi placea.ochiurile de pisik s date si ele jos.urmeaza sa ai pun niste praguri.siiiiiiiii...........mai vedem

dragos 16 dad 01-06-08 15:21

muzik am cd-player panasonic si boxele s cam slabute dar suficient pt o masina,nu am vreun subufer k sa imi "sparga"luneta da poate o sa schimb difuzoaerle
.la motor nush ce as putea sa ai fac k nu prea ma pricep:D

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning