![]() |
Battle | GolfTuning vs TNG vs madskillz vs Sant0s |
5 Attachment(s)
Votati care va place mai mult.
Argumentati votu` va rog ! |
mi-ar placea sa am in garaj versiunea lui mad skilzz :wink:
|
si mie mi-ar place,sa o am in fatza blocului
mad skilzz rullzzz park ii lipseste un eleron,in rest totu okay :wink: R3SP3KT |
Imi plac jantele lui Golftuning..... :shock: .. sunt foarte...........scumpe :cry: ..din pakate ..... miar placea asha ceva :D
|
heheh..o sa mi se urce la cao.....mai voriam yo si niste pleoape....prima dat am zis:o fac fara eleron..dupa ai am zis..mah ar fio bun unul..si nu am gasit...as fi vrut unul cum e aripioara de m3....
|
:oops: :x am dat-o-n plm in bara ...
|
mie mi-a placut cel mai mult a lu' tng .. nu are greseli evidente... cel putin din punctul meu de vedere... so my vote goes to tng
|
Merg pe GolfTuning
|
Am votat ptr. TNG in primul rand si pe locul doi Madskilz imi plac la nebunie amandoua fara suparare restul :wink: o sa incerc in viitorul apropiat sa aduc un tip super talentat poate posteaza si el niste opere oricum se stie ca fara stilisti nu exista nici masinile asa ca keep on rollin boyz :twisted:
|
am votat madskillz deoarece mi se pare cea mai reushita .. ideei bune ... realista .. super ... imediat dupa madskillz vine tng .. shi a lui e super .. in rest santos reushita .. shi a lui golftuning e reushita, nu am ce sa zic :roll:
|
Fara suparare santos dar in opinia mea...cea mai buna e a lui madskilz.
chiar imi place... madskilz ...poate ai odata 5 min libere sa te intreb ceva.. bafta la totz 8) |
madskillz . . . cea mai frumoasa . . .
|
Am votat cu Madskillz mi se pare cea mai reusita...
|
Re:
Quote:
THX all! :D |
ok...sa vedem...avem una bucata madskillz ...una bucata tng.. una bucata sant0s ...si una bucata GoltTuning
madskillz : jenti OK ... spoiler spate acceptabil .... prag si el acceptabil..spoilerul fatza lasa de dorit la capitolul umbre si claritate..in plus e si putin stramb :D...nu`mi place combinatie spoiler fatza prag si spoiler spate....si mai sunt nishte mici greseli :Dpe ici pe colo... tng : bube mari la jenti:) ..prag uratel...n`am mai vazut pana acum prag cu gauri in fata:) spoiler fatza frumos...dar ingust in partea stanga:( ai gresit cu carbonul aa in juru grilei fatza... GolfTuning : spoilerul fatza e varza...jentile sunt lipite de sol:) odata cu tatuajul ala ai pieredut si linia masinii...cat si umbrele.....eleronul pare IMENS :) pe o parte ai geamuri mov..pe cealalta oha :P sant0s : culoarea nu`mi place...pragul nu`l vad ... vezi cati fuge ntercoolerul din spoier :) eleronul nu va bine pe masina... in schimb...SUNT MORT DUPA JENTI :) si dupa efectul de Continental GT :) in final...votul meu merge catre....madskillz :)) |
sub intercooler, se afla ... o chestie ...
neagra .. ;) ala e spoilerul ... sa stii ca nu l-am pus in aer .. intercooleru cat despre jenti ... n-am ce sa mai zic , ma bucur ca-ti plac |
cel mai mult ca design mi-a placut a lui tng. nu e f incarcata, dar totusi iese in evidenta.
cea mai bine lucrata este insa a lui santos (la detalii ma refer), oricum eu am votat tng, mi s-a parut cea mai frumoasa idee :) |
Re:
Quote:
La jenti nu vad greseli...in fine Pragu uratel..aici tine de gustu fiecaruia. Cat despre gauri pot sa zic ca asa e modelu.Aerisire in prag.. Spoileru il vezi ingust datorita unghiului...cum vroiai sa fie,drept?! :? Carbonu..No comment Multumesc celor ce ai votat cu mine :wink: |
sincer nici io nu vad nimik anormal la jenti/// m-am uitat insistent la jentile alea.. dar nu vad nik... :P
cat despre praguri & shit tine de gusturi normal :p dar cred ca ar terbui sa votezi dupa detalii si calitate.. in fine .. good work tng |
aleg madskillz ptr ca imi palce cel mai mult...
parca nu are nici o gresheala... nu zic ca restu mashinilor sunt urate dar aceasta imi place cel mai mult dupa care la preferintze vine a lui TNG si Santos! :wink: |
Am votat pentru tng, mi se parea cea mai reusita, pare si destul de reala....dar ori cum felicitari tuturor :wink:
|
opa egalitate :D
|
gata cu egalitatea :D
|
am votat tng pt k a modificat skoda din toate punctele d vedere astfel incat acu seamana mai mult cu un continental GT decat cu o skoda :D
|
tate's faine da mai mult imi place a lu madskillz, si a lu santos mi'o placut da zic ca ii cam aiurea , jentzile alea merg cu o linie mai luxoasa nu cu una mai sport ...
|
GolfTuning :wink: :tenisclap :peace: :tenisclap :peace: :tenisclap
|
pt concurs :D
1 Attachment(s)
pot sa particip si eu cu masina asta???
sau trebuie sa o fac cu spoilere si eleroane..kestii de alea...??? :lol: sper sa va placa vinylu de pe masina...e un var de-al meu :P |
oooooppssssss :cry:
am trimis de 2 ori..pff :roll: :?: :( |
protia e in floare in ziua de azi :)
|
am inteles blowwind...
ai fost beheheton ...;) las k io doar de la tine invatz/.. vroiam sa te uit la detalii... :roll: :)))) hai pa |
@slip
in primul rand trebuia sa-ti sterg toate posturile care le-ai facut aici. daca n-ai observat aici e vb de un battle!? ce cauta lucrarea ta aici? nu vad ca ai votat/argumentat. esti total offtopic !! :evil: |
Re:
Quote:
|
Re: pt concurs :D
Quote:
|
da tre sa ma dau in rand cu lumea.. /:)
WOW :O
am zis k stiti sh voi de gluma..dar vad k...nu prea le aveti.. hai na..am greist ce vrei?? asa sunt io..mai de la tzara da asta nu inseamna k tre sa sariti toti pe mine ... gata..imi cer scuze dak am jignit pe cineva si gata... n-am vrut sa fie chiar asa de nasol ..da na.. se mai intampla si nu conteaza dak am argumentat votu in stilu' in care vreti voi.. important e ca o sa castige ala care merita... |
important e sa lasi glumele astea de cucuietii din vale ... acasa ;)
gata , am terminat cu discutia asta , clar ? |
in caz ca nu s-a terminat poll`u..am votat madskillz..mi se pare mult mai finuta masina,simpla,culoare superba,frumos finisata :wink: aproape la fel de mult mi-a placut a lui tng..!
|
A trecut o saptamana , s-a terminat , and the winner is madskillz , fericitari lui , a fost mai sus decat noi toti. Bravo boss
Topic Closed |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning